| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 11:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mi a baj STG hozzászólásainak minőségével? Én nem fedeztem fel bennük semmiféle minőségtelenséget. Ez egyébként egyáltalán nem tűnik csak figyelemre való felszólításnak. Egyébként sem értem mire és miért kéne odafigyelnie, tán zavar? Dolog, hogy nem nekem írtál, de ennek semmi értelme, száljunk le egymásról. Különben is nem mind1 mit ír, főleg milyen minőségben? De továbbra is kérdezem, milyen az a rosszminőségü hozzászólás?
És ne vedd ezt a levelet számonkérésnek, kioktatásnak, semmi rossznak, csak őszintén kíváncsi vagyok.... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 10:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
StG! Ne haragudj, de neked tökéletesen megfelelne a "másik" oldal. Itt úgy érzem nagyon kilógsz tizenöt évesen a hozzászólásaid "minőségével". S ebben nem az életkorod a bosszantó! Ezt csak azért jelzem előre, mert gondolom azonnal reagálni fogsz, hogy már akár 17 is vagy. Igazad van, az életkor nem érdem! A fórumozók többsége ilyen fiatal, ezzel nincs baj. A stílus viszont maga az ember. Figyelj oda! Nem kioktatásnak szántam, csak a figyelmedet szerettem volna felhívni!
Nem vok tesód, d. e. ne hrgdj rám!
Baráti üdvözlettel BJ!
A másik oldalt nem gondoltam komolyan! _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 8:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amugy egy-két külföldi torrent oldalon fent van a meccs, ha esetleg vkit érdekel. Én is már szedem, angol kommentárral  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 2:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | StevieTheGod írta: | | LFC5 írta: | Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS! |
Hol és mikor tudtál ismétlést nézni , mert én sem láttam azt meg akarnám nézni?
de mondjuk má mind1,nem tudjátok hol lesz ismétlés? |
Tesóm felvette nekem ott néztem de sztem honap vagy holnapután vmelyik sport tv adja majd megint! |
Jahh má megnéztem pont akko lesz miko suliba vaok úgyhogy felvétel lesz itt is!(holnap:8.30 aki nem látta volna) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 2:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | | LFC5 írta: | Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS! |
Tesóm felvette nekem ott néztem de sztem honap vagy holnapután vmelyik sport tv adja majd megint! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 1:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Nah, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat, az elődöntőt az Old Traffordon fogjuk játszani, Manchesterben (ahol nem kis balhé lesz, ha a két manchesteri brigád, a Chelsea-sek, meg a liverpooliak megtalálják egymást ) A döntőt még nem tudni, h hol lesz, év elején úgy volt h már a Wembley-ben, de most már biztos, h nem készül el addig, szal sztem még idén is a Millenium Stadiumban lesz a döntő, ahol már két ligakupát, és egy kupát is nyertünk.
Jah, és steviethegod, légyszíves ne linkelgesd be a másik oldalt, jól ismerjük azt is, ráadásul ez itt nem a reklám helye. Remélem h megérted, kösz. |
Bocsásss meg nem tudtam hogy rivalizálás van.
(De szerintem ez az oldal jobb,respect ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 12:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megnéztem a meccset!
Nagyon jók voltunk!!! A közönség is nagyszerű votl, a csaapt jól játszott, nem tört össze Gerrard kiállítása után...A kiállítás sajnos jogos volt, nem hiszem, hogy 1 meccsnél többet kapna. Egyáltalán nem haragszom Gerrardra, annyit tett már a csapatért, hogy minden megvan és meglesz neki bocsájtva a jövőben a részemről!
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 6:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Srácok...
1ik szemem sír, a másik nevet...
a csapat nagyon klasszu játszott..és megérdemelten nyertünk...
csak így tovább...
Gerrard azonban aggaszt:(nagyon sajnálom az esetet...és sajnos valóban jogos volt a kiállítás...
hány meccsre tiltják el????ugye a Chelsea ellen már játszhat? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat, az elődöntőt az Old Traffordon fogjuk játszani, Manchesterben (ahol nem kis balhé lesz, ha a két manchesteri brigád, a Chelsea-sek, meg a liverpooliak megtalálják egymást ) A döntőt még nem tudni, h hol lesz, év elején úgy volt h már a Wembley-ben, de most már biztos, h nem készül el addig, szal sztem még idén is a Millenium Stadiumban lesz a döntő, ahol már két ligakupát, és egy kupát is nyertünk.
Jah, és steviethegod, légyszíves ne linkelgesd be a másik oldalt, jól ismerjük azt is, ráadásul ez itt nem a reklám helye. Remélem h megérted, kösz. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 11:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos akkor hol lesz az elődöntő?
és mikor? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem ez az uccsó értesülésem a dologról : "A Multiplex cégnek nagyon rosszkor jött ez a probléma, ugyanis már februárban sem tudták garantálni, hogy befejezik az új Wembley-t a május 13-i FA-kupa döntőjére." - Nso... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
JAHH BOCS  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az nem jelent semmit... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|