Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 11:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi a baj STG hozzászólásainak minőségével? Én nem fedeztem fel bennük semmiféle minőségtelenséget. Ez egyébként egyáltalán nem tűnik csak figyelemre való felszólításnak. Egyébként sem értem mire és miért kéne odafigyelnie, tán zavar? Dolog, hogy nem nekem írtál, de ennek semmi értelme, száljunk le egymásról. Különben is nem mind1 mit ír, főleg milyen minőségben? De továbbra is kérdezem, milyen az a rosszminőségü hozzászólás? Razz
És ne vedd ezt a levelet számonkérésnek, kioktatásnak, semmi rossznak, csak őszintén kíváncsi vagyok....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 27, 2006 10:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StG! Ne haragudj, de neked tökéletesen megfelelne a "másik" oldal. Itt úgy érzem nagyon kilógsz tizenöt évesen a hozzászólásaid "minőségével". S ebben nem az életkorod a bosszantó! Ezt csak azért jelzem előre, mert gondolom azonnal reagálni fogsz, hogy már akár 17 is vagy. Igazad van, az életkor nem érdem! A fórumozók többsége ilyen fiatal, ezzel nincs baj. A stílus viszont maga az ember. Figyelj oda! Nem kioktatásnak szántam, csak a figyelmedet szerettem volna felhívni! Wink
Nem vok tesód, d. e. ne hrgdj rám! Sad
Baráti üdvözlettel BJ!
A másik oldalt nem gondoltam komolyan!
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 8:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amugy egy-két külföldi torrent oldalon fent van a meccs, ha esetleg vkit érdekel. Én is már szedem, angol kommentárral Wink

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 2:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
StevieTheGod írta:
LFC5 írta:
Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS!

Hol és mikor tudtál ismétlést nézni , mert én sem láttam azt meg akarnám nézni?
de mondjuk má mind1,nem tudjátok hol lesz ismétlés?

Tesóm felvette nekem ott néztem de sztem honap vagy holnapután vmelyik sport tv adja majd megint!

Jahh má megnéztem pont akko lesz miko suliba vaok úgyhogy felvétel lesz itt is!(holnap:8.30 aki nem látta volna)
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 2:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
LFC5 írta:
Hát sajna nem láttam még a meccset, most fogom megnézni,de örülök a győzelemnek.
GO REDS!

Tesóm felvette nekem ott néztem de sztem honap vagy holnapután vmelyik sport tv adja majd megint!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 1:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Nah, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat, az elődöntőt az Old Traffordon fogjuk játszani, Manchesterben (ahol nem kis balhé lesz, ha a két manchesteri brigád, a Chelsea-sek, meg a liverpooliak megtalálják egymást Smile ) A döntőt még nem tudni, h hol lesz, év elején úgy volt h már a Wembley-ben, de most már biztos, h nem készül el addig, szal sztem még idén is a Millenium Stadiumban lesz a döntő, ahol már két ligakupát, és egy kupát is nyertünk.

Jah, és steviethegod, légyszíves ne linkelgesd be a másik oldalt, jól ismerjük azt is, ráadásul ez itt nem a reklám helye. Remélem h megérted, kösz.

Bocsásss meg nem tudtam hogy rivalizálás van.
(De szerintem ez az oldal jobb,respect Laughing )
Vissza az elejére
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 1:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
GO REDS!

Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 26, 2006 12:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megnéztem a meccset!
Nagyon jók voltunk!!! A közönség is nagyszerű votl, a csaapt jól játszott, nem tört össze Gerrard kiállítása után...A kiállítás sajnos jogos volt, nem hiszem, hogy 1 meccsnél többet kapna. Egyáltalán nem haragszom Gerrardra, annyit tett már a csapatért, hogy minden megvan és meglesz neki bocsájtva a jövőben a részemről!
GO REDS!
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 9:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GO REDS!
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Srácok...
1ik szemem sír, a másik nevet...
a csapat nagyon klasszu játszott..és megérdemelten nyertünk...
csak így tovább...
Gerrard azonban aggaszt:(nagyon sajnálom az esetet...és sajnos valóban jogos volt a kiállítás...
hány meccsre tiltják el????ugye a Chelsea ellen már játszhat?
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 25, 2006 12:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah, csakhogy tisztába tegyük a dolgokat, az elődöntőt az Old Traffordon fogjuk játszani, Manchesterben (ahol nem kis balhé lesz, ha a két manchesteri brigád, a Chelsea-sek, meg a liverpooliak megtalálják egymást Smile ) A döntőt még nem tudni, h hol lesz, év elején úgy volt h már a Wembley-ben, de most már biztos, h nem készül el addig, szal sztem még idén is a Millenium Stadiumban lesz a döntő, ahol már két ligakupát, és egy kupát is nyertünk.

Jah, és steviethegod, légyszíves ne linkelgesd be a másik oldalt, jól ismerjük azt is, ráadásul ez itt nem a reklám helye. Remélem h megérted, kösz.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 24, 2006 11:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos akkor hol lesz az elődöntő?Razz
és mikor?
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem ez az uccsó értesülésem a dologról : "A Multiplex cégnek nagyon rosszkor jött ez a probléma, ugyanis már februárban sem tudták garantálni, hogy befejezik az új Wembley-t a május 13-i FA-kupa döntőjére." - Nso...
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JAHH BOCS Laughing
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 24, 2006 10:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
a www.liverpoolfc.uw.hu-n írták

az nem jelent semmit...
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 148, 149, 150  Következő
72 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.