Tartalomjegyzék

Off
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 29, 2005 2:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Már kezd vicces lenni ez az egész Madrid meccs. Ahol már így hirdetik a mecsjegyeket, hogy korlátozott helyre (magyarul semmit nem látni) 5500 Ft a jegy az már szánalmas...... Milyen érdekes, hogy hirtelen ilyenkor lesz 40ezer emeber meccsre, közben az NB1ben végig 300 néző előtt játszottak Kispesten,Fehérváron,MTK-nál. Tudom, hogy itt vannak Real szurkolók azoktól boccs, de ez már annyira komolytalan. Kimegy csomó emebr aki annyit tud, hogy bekem zidán meg ronáldó azt rázza a kerítést. Nekem is lenne jegy, de SOHA. Inkább egy liverpooli túra valahova a közelbe. És akkor még van arc ahhoz azt nyilatkozni a spanylok részéről, hogy mivel Puskásról van szó adnak egy kis árengedményt Very Happy áhhhh.....

teljesen igazad van....
Sokat gondolkoztam ezen, de akármennyire is Owen a kedvenc játékosom, ezt a meccset a tévén keresztül nézem. Ráadásul ha kifizetem a jegyet(amiből már nem sok van), semmi garancia nincsa arra, hogy tényleg játszik...
Inkább a közeli Pool meccs, egyérelmű.
Ráadásul én még nem adtam fel a reményt, hogy Michaelt újra Liverpoolban lássam...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 28, 2005 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már kezd vicces lenni ez az egész Madrid meccs. Ahol már így hirdetik a mecsjegyeket, hogy korlátozott helyre (magyarul semmit nem látni) 5500 Ft a jegy az már szánalmas...... Milyen érdekes, hogy hirtelen ilyenkor lesz 40ezer emeber meccsre, közben az NB1ben végig 300 néző előtt játszottak Kispesten,Fehérváron,MTK-nál. Tudom, hogy itt vannak Real szurkolók azoktól boccs, de ez már annyira komolytalan. Kimegy csomó emebr aki annyit tud, hogy bekem zidán meg ronáldó azt rázza a kerítést. Nekem is lenne jegy, de SOHA. Inkább egy liverpooli túra valahova a közelbe. És akkor még van arc ahhoz azt nyilatkozni a spanylok részéről, hogy mivel Puskásról van szó adnak egy kis árengedményt Very Happy áhhhh.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 3:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kruppay írta:
redwhitekop írta:
kruppay írta:
az Anfield kedvence vok... Shocked Cool rulez Wink

éljen Very Happy
a sok off... Very Happy Very Happy
dehát az FHsok általában offolnak Laughing
mostmár a Pool kedvence Cool ennyit Steve.g.-ről meg Baros-ról, visszavonulhatnak Very Happy
off Question hát igen, off master vok Cool hori már egy 0 Razz csak meg ne hallja Embarassed

ő süket...
gyökér Hori...
nem ám...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 12:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
kruppay írta:

éljen Very Happy
mostmár a Pool kedvence Cool ennyit Steve.g.-ről meg Baros-ról, visszavonulhatnak Very Happy
off Question hát igen, off master vok Cool hori már egy 0 Razz csak meg ne hallja Embarassed
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 11:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kruppay írta:

éljen Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jubíláltam Very Happy 100. hsz Cool
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 10:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Kössz. Majd akkor utána nézek én is videóknak. Meg jó lenne régi meccseket nézni most én iyleneket keresek. Smile

redwhitekop írta:
manders írta:
Sziasztok!

Tudtok nekem olyan címet,linket adni ahonnan Poolos videókat összefoglalókat vagy régi meccseket letölteni?? És a következőkre, neten lehet majd valahol meccseket nézni?

hát meccseket lehet nézni a webtv-ken, itt általában van: http://stream.gportal.hu
http://www.freefootball.org

van több is, hirtelen ennyi jutott eszembe...

a videók na az már kicsit necces, azok után bizony kutatni kell, de igyekszem majd Wink

főleg a 2001-es szezon "döntőit"... Wink

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 2:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kössz. Majd akkor utána nézek én is videóknak. Meg jó lenne régi meccseket nézni most én iyleneket keresek. Smile

redwhitekop írta:
manders írta:
Sziasztok!

Tudtok nekem olyan címet,linket adni ahonnan Poolos videókat összefoglalókat vagy régi meccseket letölteni?? És a következőkre, neten lehet majd valahol meccseket nézni?

hát meccseket lehet nézni a webtv-ken, itt általában van: http://stream.gportal.hu

a videók na az már kicsit necces, azok után bizony kutatni kell, de igyekszem majd Wink
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 25, 2005 5:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Sziasztok!

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 20, 2005 10:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Vissza az elejére
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 17, 2005 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Luis-Garcia írta:
nem semmi Redwhitekop! jobban vágod, mint Liverpool város lakosai Very Happy
köszi... Embarassed Wink
csak ez a szeretet a város és csapat iránt néha már túlzott nálam.. Embarassed Rolling Eyes
vettük észre Razz bár nem baj az Wink
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Luis-Garcia írta:
köszi... Embarassed Wink
csak ez a szeretet a város és csapat iránt néha már túlzott nálam.. Embarassed Rolling Eyes

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Luis-Garcia
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Champions League winner
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 12, 2005 10:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz a kimerítő választ Very Happy
redwhitekop írta:
manders írta:
Valaki megtudja nekem mondani, hogy milyen madár van a Pool címerében?? És ha jól láttam akkor egy olajágat vagy vmi hasonlót tart a szájában. Akármennyit nézem azt a madarat nem tudom mire vélin Very Happy

A város jelképe is, nemcsak a csapaté. Két fajta madarat jelképez, a kormoránt és a sast. A kormorán azért, mert LP a Mersey torkolatánál kikötőváros, a sast pedig mert a város másik része(Birkenhead) inább már rónaság(ahol ugye a sas repked...Smile.
Egyébként a város egyik legendája az, hogy a Liverbird azért kettő madár, mert ez is az összefogást szimbolizálja. Ha a Liver Building tornyain csak egy madár lenne, akkor a város megszűnne létezni. Persze ez a legenda...
Ezért is van két szobor a Royal Liver Building tornyain. (képen jól látható)
Az olajág pedig a győzelem, mint mindenhol.

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53  Következő
51 / 53 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.