Tartalomjegyzék

LFCHB
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Kialakulóban...
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Scouser
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 12, 2005 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na hali! Én is támogatom a dolgot, frissen regisztrát vagyok. nézzétek ezt meg: lschun.uw.hu ezt akartam én csinálni de senki nem segít... mostmeg már nem fogok mer 3 honlap nem kell az országnak:D ja ha valakinek megvan a Pokoli stadion akkor szóljon pápá
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 1:34 pm    Hozzászólás témája: Re: uj tag Hozzászólás az előzmény idézésével

petikee írta:
Hali én 4 éve vok LIVERPOOL drukker, és támogatom ezt a fan club ötletet. Én Székesfehérvári vok, érdekelnek a szomszédos országokban lévő meccsek is.

Üdv! Amint megjön atez barátunk, és valami kis mozgás lesz ez ügyben, szólunk Exclamation Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 12:23 pm    Hozzászólás témája: Re: uj tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor már nem vagyok egyedül Fehérváron.... Smile

petikee írta:
Hali én 4 éve vok LIVERPOOL drukker, és támogatom ezt a fan club ötletet. Én Székesfehérvári vok, érdekelnek a szomszédos országokban lévő meccsek is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
petikee
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 12:19 pm    Hozzászólás témája: uj tag Hozzászólás az előzmény idézésével

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 1:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
atez írta:
Udvozlet mindenkinek innen oloaszorszagbol, 2 het mulva hazaerek, de addig birjatok ki nelkulem! Hogy all a fanclub? vagyunk mar elegen? keszuljetek mer ha hazaertem kezdunk

nah érezd jól magad, már feltűnő volt, hogy nem vagy Very Happy
érezd jól magad Wink
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 03, 2005 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Udvozlet mindenkinek innen oloaszorszagbol, 2 het mulva hazaerek, de addig birjatok ki nelkulem! Hogy all a fanclub? vagyunk mar elegen? keszuljetek mer ha hazaertem kezdunk

nah érezd jól magad, már feltűnő volt, hogy nem vagy Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 03, 2005 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 28, 2005 12:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem nem sokan vagyunk akik belevágnának egy bukaresti túrába. Very Happy De talán ezekközül a Kijevnek,Partizánnak,Splitnek,Rapidnak van komolyabb esélye elérni a 3.kört.
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 11:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Debrecen
Hajduk Split
Partizan
Rapid
(((Dinamo Kijev)))
(((Steua)))
Artmedia
Gorica

Ezek a csapatok vannak a BL selejtezők 1-2 körében, de ezek közül csak azokat kaphatjuk ellenfélül amelyikük eljut a 3. körbe előbb nem találkozhatunk velük 100%. Ezek a szomszédos országok bajnokai, mondjuk Steua és Dinamo akár mennyire is szomszédos országokban vannak...... De egy bécsi út simán beleférne:). A 3. kör csapatait nem tudom, de azok már biztos, hogy nem szomszédos országból vannak. De még talán ami közelebbi a cseh, lengyel bajnok jöhet szóba.

azért egy román útnak nem valószínű hogy nekiugranék csak úgy... Rolling Eyes

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 9:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Debrecen
Hajduk Split
Partizan
Rapid
(((Dinamo Kijev)))
(((Steua)))
Artmedia
Gorica

Ezek a csapatok vannak a BL selejtezők 1-2 körében, de ezek közül csak azokat kaphatjuk ellenfélül amelyikük eljut a 3. körbe előbb nem találkozhatunk velük 100%. Ezek a szomszédos országok bajnokai, mondjuk Steua és Dinamo akár mennyire is szomszédos országokban vannak...... De egy bécsi út simán beleférne:). A 3. kör csapatait nem tudom, de azok már biztos, hogy nem szomszédos országból vannak. De még talán ami közelebbi a cseh, lengyel bajnok jöhet szóba.
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kruppay írta:
redwhitekop írta:
kruppay írta:
akkor hajrá!!!
más volt nélküled a fórum (jobb Razz Twisted Evil Very Happy )

szakadj meg Twisted Evil
köszi, de most visszautasítom ezt a kiváló lehetőséget, átengedem neked Twisted Evil

én köszönöm.. Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
kruppay írta:
akkor hajrá!!!

szakadj meg Twisted Evil
köszi, de most visszautasítom ezt a kiváló lehetőséget, átengedem neked Twisted Evil
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 11:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kruppay írta:
akkor hajrá!!!

szakadj meg Twisted Evil

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
kruppay
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 26, 2005 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor hajrá!!!
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 25, 2005 5:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát egy hétig no frissítés, most jöttem meg edzőtáborból, de visszatérünk a régi kerékvágásba Rolling Eyes Embarassed

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Kialakulóban... Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.