| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Scouser Vendég
|
Elküldve: Kedd. Júl. 12, 2005 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Na hali! Én is támogatom a dolgot, frissen regisztrát vagyok. nézzétek ezt meg: lschun.uw.hu ezt akartam én csinálni de senki nem segít... mostmeg már nem fogok mer 3 honlap nem kell az országnak:D ja ha valakinek megvan a Pokoli stadion akkor szóljon pápá |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 1:34 pm Hozzászólás témája: Re: uj tag |
|
|
| petikee írta: | | Hali én 4 éve vok LIVERPOOL drukker, és támogatom ezt a fan club ötletet. Én Székesfehérvári vok, érdekelnek a szomszédos országokban lévő meccsek is. |
Üdv! Amint megjön atez barátunk, és valami kis mozgás lesz ez ügyben, szólunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 12:23 pm Hozzászólás témája: Re: uj tag |
|
|
Akkor már nem vagyok egyedül Fehérváron....
| petikee írta: | | Hali én 4 éve vok LIVERPOOL drukker, és támogatom ezt a fan club ötletet. Én Székesfehérvári vok, érdekelnek a szomszédos országokban lévő meccsek is. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
petikee Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 12:19 pm Hozzászólás témája: uj tag |
|
|
Hali én 4 éve vok LIVERPOOL drukker, és támogatom ezt a fan club ötletet. Én Székesfehérvári vok, érdekelnek a szomszédos országokban lévő meccsek is. _________________ You'll Never Walk Alone ! ! ! !
Európa királyai mi vagyunk ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | Udvozlet mindenkinek innen oloaszorszagbol, 2 het mulva hazaerek, de addig birjatok ki nelkulem! Hogy all a fanclub? vagyunk mar elegen? keszuljetek mer ha hazaertem kezdunk |
nah érezd jól magad, már feltűnő volt, hogy nem vagy  | érezd jól magad  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Júl. 03, 2005 7:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Udvozlet mindenkinek innen oloaszorszagbol, 2 het mulva hazaerek, de addig birjatok ki nelkulem! Hogy all a fanclub? vagyunk mar elegen? keszuljetek mer ha hazaertem kezdunk |
nah érezd jól magad, már feltűnő volt, hogy nem vagy  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Júl. 03, 2005 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Udvozlet mindenkinek innen oloaszorszagbol, 2 het mulva hazaerek, de addig birjatok ki nelkulem! Hogy all a fanclub? vagyunk mar elegen? keszuljetek mer ha hazaertem kezdunk _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Jún. 28, 2005 12:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nem sokan vagyunk akik belevágnának egy bukaresti túrába. De talán ezekközül a Kijevnek,Partizánnak,Splitnek,Rapidnak van komolyabb esélye elérni a 3.kört. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 11:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Debrecen
Hajduk Split
Partizan
Rapid
(((Dinamo Kijev)))
(((Steua)))
Artmedia
Gorica
Ezek a csapatok vannak a BL selejtezők 1-2 körében, de ezek közül csak azokat kaphatjuk ellenfélül amelyikük eljut a 3. körbe előbb nem találkozhatunk velük 100%. Ezek a szomszédos országok bajnokai, mondjuk Steua és Dinamo akár mennyire is szomszédos országokban vannak...... De egy bécsi út simán beleférne:). A 3. kör csapatait nem tudom, de azok már biztos, hogy nem szomszédos országból vannak. De még talán ami közelebbi a cseh, lengyel bajnok jöhet szóba. |
azért egy román útnak nem valószínű hogy nekiugranék csak úgy...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 9:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Debrecen
Hajduk Split
Partizan
Rapid
(((Dinamo Kijev)))
(((Steua)))
Artmedia
Gorica
Ezek a csapatok vannak a BL selejtezők 1-2 körében, de ezek közül csak azokat kaphatjuk ellenfélül amelyikük eljut a 3. körbe előbb nem találkozhatunk velük 100%. Ezek a szomszédos országok bajnokai, mondjuk Steua és Dinamo akár mennyire is szomszédos országokban vannak...... De egy bécsi út simán beleférne:). A 3. kör csapatait nem tudom, de azok már biztos, hogy nem szomszédos országból vannak. De még talán ami közelebbi a cseh, lengyel bajnok jöhet szóba. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | akkor hajrá!!!
más volt nélküled a fórum (jobb ) |
szakadj meg  | köszi, de most visszautasítom ezt a kiváló lehetőséget, átengedem neked  |
én köszönöm..  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | akkor hajrá!!!
szakadj meg  | köszi, de most visszautasítom ezt a kiváló lehetőséget, átengedem neked  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jún. 26, 2005 11:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | akkor hajrá!!!
szakadj meg  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Vas. Jún. 26, 2005 7:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
akkor hajrá!!!
más volt nélküled a fórum (jobb ) _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 25, 2005 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát egy hétig no frissítés, most jöttem meg edzőtáborból, de visszatérünk a régi kerékvágásba  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|