| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 11:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor a kcsi cristiano szomorkás akkor sírdogál szegény
Van úgy hogy kell valami ami kicsit megnyugtatja
Van olyan is azonban, hogy valami húsosabbra vágyik...
 _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
jójójó rendben...értem mit akartál mondani...
azért továbbra is GO REDS!
amúgy télleg ég és föld a különbség _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Máj. 03, 2006 6:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Most már értettem...
én nem tudtam,hogy elárulta a városát meg ien szaftos részletek...
érdekes:P
de ok...megértettem
és bocsi atez, ha vmivrl megbánottalak véleltenül
nem volt dzándékos...
GO REDS! |
Nem bántottál meg. De nem hagyhattam ezt szó nélkül, remélem megérted.
Jah, és még egyszer mondom, soha, de soha ne hasonlitsd a focit a forma-1hez. Ezt sem basztatásképp akarom mondani, de a kettő között ég és föld különbség van _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Máj. 03, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most már értettem...
én nem tudtam,hogy elárulta a városát meg ien szaftos részletek...
érdekes:P
de ok...megértettem
és bocsi atez, ha vmivrl megbánottalak véleltenül
nem volt dzándékos...
GO REDS! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Máj. 02, 2006 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | atez írta: | | Klaj írta: | | LFC5 írta: | Sziasztok!
Azért örülhetünk annak, h Rooney kiesett a keretbő(vagyis nem biztos), mert így Crouch tuti ott lesz. Én az elején nagyon nem kedveltem Croucot, de szép lassan beépült a csapatba. Vannak rossz napjai, amikor nem játszik jól, de kinek nincsenek a csapatból??? Volt úgy, hogy épp Stivinek, vagy Luisnak nem volt kedve játszani, de még lehetne sorolni. De mostanában elég hasznosan játszik én úgy gondolom. Most gondoljatok bele!!! Nem csak akkor kell vkit szeretni ha gólt lő, hanem akkor is amikor nem. Gondoljatok bele, ha nem lett volna Crouch gólja, akkor lehet, hogy nem győzzük le a MU-t és sehol nem lennénk a FA kupában sem...
A VB-re visszatérve. Ugyebár nagyon úgy néz ki, hogy Owen felépül a VB-re. Itt a legnagyszerűbb alkalom arra, hogy megnézzük, hogy hogyan működik az Owen-Crouch csatárkettős...és ha jól, akkor lehet, hogy Rafa elgondolkozik azon, hogy visszahozza Owent a csapatba, ha pedig nem,
akkor pedig más csatárok után néz.
GO REDS&ENGLAND!!! |
Ezzel teljes mértékben egyetértek..de akérmit mondotk Rooney hiányzoni fog az angol válogatottból
és én lennék a legboldogabb ha ez a mi hórihogas Crouchunk fejlődését szolgálná...
az tény sokka ljobb, mint az elején volt... |
Szerintem meg akkor is pusztuljon a mocsok rooney, a válogatott is meglesz nélküle. De hagyjuk ezt, ugyse érted. |
nagyoön remélem, hogy meglesz nélküle...
és 1ébként te se értessz engem...attól még hogy utálunk vkit be kell ismerni, hogy tehetséges csatár...
én is utálom Alonzót mégis el kell ismerni jó pilóta....
 |
De, értelek, nem ezzel van a baj. ELőször is, a forma-1-et véletlenül se hasonlítsd a focihoz, teljesen más a kettő. Itt nem csak sima unszimpatizálásról van szó, rooney eleve amiatt féreg h nyíltan gyűlöli a Liverpoolt, elárulta a városát azzal h lepaktált a sunnal, másrészt meg átmen Manchesterbe, ami egy liverpooli születésű embernek egy soha meg nem bocsátható dolog. Minden porcikájában egy utolsó mocskos patkány, és megmondom neked, ha megdögelene se sajnálnám egy kicsit se. Ennyi, ha még most sem érted akor csak sajnálni tudlak _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Máj. 02, 2006 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | | LFC5 írta: | Sziasztok!
Azért örülhetünk annak, h Rooney kiesett a keretbő(vagyis nem biztos), mert így Crouch tuti ott lesz. Én az elején nagyon nem kedveltem Croucot, de szép lassan beépült a csapatba. Vannak rossz napjai, amikor nem játszik jól, de kinek nincsenek a csapatból??? Volt úgy, hogy épp Stivinek, vagy Luisnak nem volt kedve játszani, de még lehetne sorolni. De mostanában elég hasznosan játszik én úgy gondolom. Most gondoljatok bele!!! Nem csak akkor kell vkit szeretni ha gólt lő, hanem akkor is amikor nem. Gondoljatok bele, ha nem lett volna Crouch gólja, akkor lehet, hogy nem győzzük le a MU-t és sehol nem lennénk a FA kupában sem...
A VB-re visszatérve. Ugyebár nagyon úgy néz ki, hogy Owen felépül a VB-re. Itt a legnagyszerűbb alkalom arra, hogy megnézzük, hogy hogyan működik az Owen-Crouch csatárkettős...és ha jól, akkor lehet, hogy Rafa elgondolkozik azon, hogy visszahozza Owent a csapatba, ha pedig nem,
akkor pedig más csatárok után néz.
GO REDS&ENGLAND!!! |
Ezzel teljes mértékben egyetértek..de akérmit mondotk Rooney hiányzoni fog az angol válogatottból
és én lennék a legboldogabb ha ez a mi hórihogas Crouchunk fejlődését szolgálná...
Szerintem meg akkor is pusztuljon a mocsok rooney, a válogatott is meglesz nélküle. De hagyjuk ezt, ugyse érted. |
nagyoön remélem, hogy meglesz nélküle...
és 1ébként te se értessz engem...attól még hogy utálunk vkit be kell ismerni, hogy tehetséges csatár...
én is utálom Alonzót mégis el kell ismerni jó pilóta....
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Máj. 01, 2006 9:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | LFC5 írta: | Sziasztok!
A VB-re visszatérve. Ugyebár nagyon úgy néz ki, hogy Owen felépül a VB-re. Itt a legnagyszerűbb alkalom arra, hogy megnézzük, hogy hogyan működik az Owen-Crouch csatárkettős...és ha jól, akkor lehet, hogy Rafa elgondolkozik azon, hogy visszahozza Owent a csapatba, ha pedig nem, akkor pedig más csatárok után néz.
GO REDS&ENGLAND!!! |
Szerintem meg akkor is pusztuljon a mocsok rooney, a válogatott is meglesz nélküle. De hagyjuk ezt, ugyse érted. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Máj. 01, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Sziasztok!
A VB-re visszatérve. Ugyebár nagyon úgy néz ki, hogy Owen felépül a VB-re. Itt a legnagyszerűbb alkalom arra, hogy megnézzük, hogy hogyan működik az Owen-Crouch csatárkettős...és ha jól, akkor lehet, hogy Rafa elgondolkozik azon, hogy visszahozza Owent a csapatba, ha pedig nem, akkor pedig más csatárok után néz.
GO REDS&ENGLAND!!! |
az tény sokka ljobb, mint az elején volt... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Máj. 01, 2006 11:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
GO REDS&ENGLAND!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Ápr. 30, 2006 11:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem rajta fog múlni..de nagyon kell oda sztem...
már tök régen szidtam Crouchot..ne izzéjetek már
Kirky: nO COMMEN...
atez...bízom benne hogy télleg összepakolják a csapatot _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Ápr. 30, 2006 10:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Nem kellene ezt mondani, hogy éjjen hogy vége Rooneynak..
mertt ezzel az angol válogatottnak is ...amie ugye SZTIVI MEG CARRA is benne van:(
ha Crouch maga lesz csatár végünk...bár Owenbrn reménykedek!!! |
Ezért nem járok már ide többek között! Ne is haragudj de nevetséges vagy, védessz egy volt evertonost, aki jelenleg a manchesterben van és szidod a liverpool csatárát??? szégyellem magam, h ilyen Liverpool szurkolók vannak _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Ápr. 30, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Nem kellene ezt mondani, hogy éjjen hogy vége Rooneynak..
mertt ezzel az angol válogatottnak is ...amie ugye SZTIVI MEG CARRA is benne van:(
ha Crouch maga lesz csatár végünk...bár Owenbrn reménykedek!!! |
Jó, azért el ne sírd magad. Sok van annak a parasztnak a rovásán ami miatt a legtöbb valamirevaló Liverpool drukkertől akár fel is fordulhat. Amugy meg a vb-re összekaparják, szal játszhat majd, legalábbis a nyolcaddöntőktől biztos. Nehogymár rajta múljon az angol válogatott... _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Ápr. 30, 2006 6:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kellene ezt mondani, hogy éjjen hogy vége Rooneynak..
ha Crouch maga lesz csatár végünk...bár Owenbrn reménykedek!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Ápr. 30, 2006 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A kis féreg megkapta a magáét. Köszönet Ferreirának
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Ápr. 02, 2006 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csak nem missis Blansch? Dehogy, csak José barátunk
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|