| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Máj. 12, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Holnap még nyelvvizsga is...nem elég nekem az érettségi... Rem a csapat meglep egy FA-Kupa győzelemmel, hogy ha nem sikerülne a vizsga hát legalább legyen mire fogni...
GO REDS!!! |
Nagyon sok sikert...
A pool legyen veled:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Máj. 12, 2006 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap még nyelvvizsga is...nem elég nekem az érettségi... Rem a csapat meglep egy FA-Kupa győzelemmel, hogy ha nem sikerülne a vizsga hát legalább legyen mire fogni...
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Máj. 12, 2006 10:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | StevieTheGod írta: | | atez írta: | | StevieTheGod írta: | Cissé szerintem nem megy hanem marad 1 maradni akar 2 mostanában jól teljesít!!
Mit gondoltok erről a Gera és Pannent ügyről?? |
1 ha Rafa el akarja adni akkor el is fogja adni, és nem esküdnék meg rá, h nagyon fogja marasztalni, de mondom még bármi lehet, semmi se dőlt el 2 az h mostanában jól teljesít az még nem jelent önmagában semmit (ez lenne a minimum). Amugy meg nagyon remélem h Gera jön, már csak azért is mert pennant egy iszákos barom, nem hiányzik ez ide, az meg a másik h gera sztem jobb nála |
Én nem érzem Gerat pool szintü játékosnak és nem mindig az határozza meg a jó játékost hogy mien a magatartása!!
Cissé sem egy angyal! |
Gerát én sem érzem Pool szintű játkosnak...az tény.vannak jó megmozdulásai...
viszont cissé maradjhatna:P
Az rendben, de pennant nem is olyan jó játékos, Cissének még el lehet nézni, meg Fowlernek (legalábbis akkoriban), de egy ilyen fasznak nem. Amugy meg Gera elférne a Poolba, majd bizonyít. A másik meg az, h a West Bromban nem tudott kibontakozni, simán jó lenne ide. Azt ne mondd már h Gonzalest te pool szintűnek vélted amikor először felröppent a neve, vagy mondhatnám Luis Garciát is, nekem te ne mondd, h tudtad előre h ilyen jó lesz.
Amugy a többi igazolásos témát lécci az igazolások topikban tárgyaljuk tovább. köszi |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | | atez írta: | | StevieTheGod írta: | Cissé szerintem nem megy hanem marad 1 maradni akar 2 mostanában jól teljesít!!
1 ha Rafa el akarja adni akkor el is fogja adni, és nem esküdnék meg rá, h nagyon fogja marasztalni, de mondom még bármi lehet, semmi se dőlt el 2 az h mostanában jól teljesít az még nem jelent önmagában semmit (ez lenne a minimum). Amugy meg nagyon remélem h Gera jön, már csak azért is mert pennant egy iszákos barom, nem hiányzik ez ide, az meg a másik h gera sztem jobb nála |
Én nem érzem Gerat pool szintü játékosnak és nem mindig az határozza meg a jó játékost hogy mien a magatartása!!
Cissé sem egy angyal! |
Az rendben, de pennant nem is olyan jó játékos, Cissének még el lehet nézni, meg Fowlernek (legalábbis akkoriban), de egy ilyen fasznak nem. Amugy meg Gera elférne a Poolba, majd bizonyít. A másik meg az, h a West Bromban nem tudott kibontakozni, simán jó lenne ide. Azt ne mondd már h Gonzalest te pool szintűnek vélted amikor először felröppent a neve, vagy mondhatnám Luis Garciát is, nekem te ne mondd, h tudtad előre h ilyen jó lesz.
Amugy a többi igazolásos témát lécci az igazolások topikban tárgyaljuk tovább. köszi _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | StevieTheGod írta: | Cissé szerintem nem megy hanem marad 1 maradni akar 2 mostanában jól teljesít!!
Cissé sem egy angyal! _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | Cissé szerintem nem megy hanem marad 1 maradni akar 2 mostanában jól teljesít!!
1 ha Rafa el akarja adni akkor el is fogja adni, és nem esküdnék meg rá, h nagyon fogja marasztalni, de mondom még bármi lehet, semmi se dőlt el 2 az h mostanában jól teljesít az még nem jelent önmagában semmit (ez lenne a minimum). Amugy meg nagyon remélem h Gera jön, már csak azért is mert pennant egy iszákos barom, nem hiányzik ez ide, az meg a másik h gera sztem jobb nála _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cissé szerintem nem megy hanem marad 1 maradni akar 2 mostanában jól teljesít!!
Mit gondoltok erről a Gera és Pannent ügyről?? _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 12:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Xabi úgy tűnik, hogy nem tud játszani a döntőben... Hiányozni fog...
Sajnos úgy érzem, hogy Rafa eladja majd Cissét... Moronak sztem egyértelműen mennie kell...Mintahogy felreppent egy olyan pletyka is, amely szerint Kromkamp elmegy az Ajaxhoz és 1 milliót nyerne az üzleten a POOL...Hát nem tudom...Lehet megfontolandó... |
Nem hinném, h ekkora zsidók vagyunk hogy azért szerzünk meg egy játékost, hogy nem sokkal később jó pénzért eladjuk. Ezt max a Tottenham csinálná meg angliában. Cissé ügye meg még nem teljesen lezárt, még az is lehet h marad, legalábbis az alapján amiket nyilatkozik. Nando viszont biztosan megy, szerintem egy percig nem fog habozni a lelépéssel. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Xabi úgy tűnik, hogy nem tud játszani a döntőben... Hiányozni fog...
Sajnos úgy érzem, hogy Rafa eladja majd Cissét... Moronak sztem egyértelműen mennie kell...Mintahogy felreppent egy olyan pletyka is, amely szerint Kromkamp elmegy az Ajaxhoz és 1 milliót nyerne az üzleten a POOL...Hát nem tudom...Lehet megfontolandó... |
Van ebben valami! _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Xabi úgy tűnik, hogy nem tud játszani a döntőben... Hiányozni fog...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 9:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | IGEN-IGEN!!
CISSÉ KELL NEKÜNK!!!
REMÉLEM MARAD!!
NAON KIHALT A FÓRUM TÉLLEG  |
Ja..olyan rossz..alig írtok:(  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
IGEN-IGEN!!
CISSÉ KELL NEKÜNK!!!
REMÉLEM MARAD!!
NAON KIHALT A FÓRUM TÉLLEG  _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | morti írta: | De rég jártam már erre...De hát az érettségi...
Cissé nyilatkozta, hogy maradni akar...Rem h marad i és több játéklehetőséghez jut!Még így is, hogy a szezon második felében nagyon keveset játszhatott szerzett 18 gólt a szezonban...Azért ez nem olyan rossz, sőt...Gerrard után a 2. a csapatban... |
Sok sikert neked morti...
ja és Cissé hiányát észrevennénk:D |
Sok sikert minden érettségizőnek!
Hát nagyon remélem, hogy Cissé marad. Formában van, hiba lenne őt eladni!!! Jó játékos és ide illik!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | De rég jártam már erre...De hát az érettségi...
Cissé nyilatkozta, hogy maradni akar...Rem h marad i és több játéklehetőséghez jut!Még így is, hogy a szezon második felében nagyon keveset játszhatott szerzett 18 gólt a szezonban...Azért ez nem olyan rossz, sőt...Gerrard után a 2. a csapatban... |
Sok sikert neked morti...
ja és Cissé hiányát észrevennénk:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De rég jártam már erre...De hát az érettségi...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|