Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
StevieTheGod
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 6:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a Bentes pletyka mennyire igaz??
Mert ha az akkora az nagyon király lenne!!
Cissé-Bent hááááááááááátttt Laughing Laughing Laughing
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 2:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Tudom nem szabad oldalakat betenni, de azért egy kis szöveget hagy logoljak be az egyik oldalról...

The Times says as well as Jerzy Dudek, Chris Kirkland, Salif Diao, Bruno Cheyrou and Anthony Le Tallec, the likes of Djimi Traoré, Fernando Morientes and Djibril Cissé are open to offers, which should add up to Ł20 million to the kitty for two top-class signings in addition to those already in the pipeline, such as Gabriel Paletta, Fábio Aurélio and Mark González.

Ez alapján szép kis takarítás lesz a klubnál, mondjuk egyik játékos se meghatározó kiv. Cissé és Moro akik szoktak játszani.Nagyon sajnálnám ha elmenne Cissé...Sztem megint megmutatta, hogy fantasztikus játékos!!!
Ezek mellet, sztem még Sinama és Mellor is el fognak menni...Végülis csak olyan játékosok akik már most is valahol kölcsönben vannak...
Meg felreppent a hír, hogy Benayoun a West Hamből...Hát nem tudom...

Sztem ezek közül csak Cissé lenne igazi veszteség, a többit el fogjuk viselni. Benayoun? inkább ne, maradjon csak a középmezőnyben. Én azt remélem h azt aHuntelaar gyereket sikerül megszereznünk, óriási tehetség, a holland bajnokságban több mint 30 gólt lőtt. Mellette még Giuly lenne jó igazolás, aztán többen nem is kellenek. szerintem...

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 12:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom nem szabad oldalakat betenni, de azért egy kis szöveget hagy logoljak be az egyik oldalról...

The Times says as well as Jerzy Dudek, Chris Kirkland, Salif Diao, Bruno Cheyrou and Anthony Le Tallec, the likes of Djimi Traoré, Fernando Morientes and Djibril Cissé are open to offers, which should add up to Ł20 million to the kitty for two top-class signings in addition to those already in the pipeline, such as Gabriel Paletta, Fábio Aurélio and Mark González.

Ez alapján szép kis takarítás lesz a klubnál, mondjuk egyik játékos se meghatározó kiv. Cissé és Moro akik szoktak játszani.Nagyon sajnálnám ha elmenne Cissé...Sztem megint megmutatta, hogy fantasztikus játékos!!!
Ezek mellet, sztem még Sinama és Mellor is el fognak menni...Végülis csak olyan játékosok akik már most is valahol kölcsönben vannak...
Meg felreppent a hír, hogy Benayoun a West Hamből...Hát nem tudom...
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 8:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Háát csak meglesz...német volt mit nem nagyon szívelek, de hát ez van...Sztem meglesz...NYERT A POOL úgyhogy tuti h meglesz!!! Wink Laughing

Isten adja...
liverpoolis istenek...a legjobbak!!4
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 7:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Háát csak meglesz...német volt mit nem nagyon szívelek, de hát ez van...Sztem meglesz...NYERT A POOL úgyhogy tuti h meglesz!!! Wink Laughing
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 7:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Állítólag Benítez 12 millió fontért akarja leigazolni Darren Bentet...Sztem nem ér annyit a srác, sőt...Még Bellamy is benne van a kalapban, de ő sztem nem illik ide...Pennant neve is még ott van, sztem ő azért elférne...
Steed Malbranque-ot viszont átadólistára tették...Benítez már megkörnyékezte korábban, lehet, hogy most jönni fog a POOLba....

érdekes dolgok ezek...
mien lett a vizsga morti?Razz
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 1:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Állítólag Benítez 12 millió fontért akarja leigazolni Darren Bentet...Sztem nem ér annyit a srác, sőt...Még Bellamy is benne van a kalapban, de ő sztem nem illik ide...Pennant neve is még ott van, sztem ő azért elférne...
Steed Malbranque-ot viszont átadólistára tették...Benítez már megkörnyékezte korábban, lehet, hogy most jönni fog a POOLba....
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 12, 2006 6:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cissét a Lyonnak hozták hírbe...Houiller hozta már a POOLhoz is, a Líonnak pénze is van, félek, hogy elmegy...
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 12, 2006 10:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Morientes lenyilatkozta, hogy itt akarja befejezni a pályafutását...De sztem nincs maradása a csapatnál, mennie kellene...
Cissé: azt mondom, hogy maradnia kellene...Amint megkapta a lehetőséget élt is vele többnyire, 18 gólt szerzett a szezonban összesen, a legjobban teljesítő csatárunk volt gólok tekintetében magasan...
És itt meg is állhatunk, mert ez az a 2 játékos, aki csatár és veszélyben van a helye.

Sztem Wright-Phillips hatalmas igazolás lenne.Nagyon jó jobb szélső, iszonyatosan gyors, ügyes, technikás, de a cselszki inkább egy évre kölcsön akarja adni valakinek és az akkor tuti, hogy nem mi leszünk, mivel riválisnak nem adnak kölcsön jó játékost...
Gera??Szkeptikus vagyok, szerintem max 20 meccsen játszana, és ki tudja, hogy az elég lesz-e neki...

No komment....Razz
Morient4esw menjen a REalba réázni a gyönyörű frizuráját...
Cissé maradjon!!!Very Happy

Benítez fiatalít az biztos, mert ugyebár Paletta a védelembe már tuti, hogy jön, Gonzalez a jobb szélre...Én Defoe-ra vagy Robbie Keane-re szavaznék, ha már nagyon csatárt akarunk venni...De ott van Sinama, ott van MEllor, ott van Calliste, Le Tallec, rengeteg tehetséges fiatal, nem biztos, hogy vásárolni kell...Sztem elég Morot eladni és abból a pénzből a középpályát erősíteni...Vagy egy meghatározó csatárt venni ha már nagyon akar Benítez....

Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 12, 2006 10:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Morientes lenyilatkozta, hogy itt akarja befejezni a pályafutását...De sztem nincs maradása a csapatnál, mennie kellene...
Cissé: azt mondom, hogy maradnia kellene...Amint megkapta a lehetőséget élt is vele többnyire, 18 gólt szerzett a szezonban összesen, a legjobban teljesítő csatárunk volt gólok tekintetében magasan...
És itt meg is állhatunk, mert ez az a 2 játékos, aki csatár és veszélyben van a helye.

Sztem Wright-Phillips hatalmas igazolás lenne.Nagyon jó jobb szélső, iszonyatosan gyors, ügyes, technikás, de a cselszki inkább egy évre kölcsön akarja adni valakinek és az akkor tuti, hogy nem mi leszünk, mivel riválisnak nem adnak kölcsön jó játékost...
Gera??Szkeptikus vagyok, szerintem max 20 meccsen játszana, és ki tudja, hogy az elég lesz-e neki...

Benítez fiatalít az biztos, mert ugyebár Paletta a védelembe már tuti, hogy jön, Gonzalez a jobb szélre...Én Defoe-ra vagy Robbie Keane-re szavaznék, ha már nagyon csatárt akarunk venni...De ott van Sinama, ott van MEllor, ott van Calliste, Le Tallec, rengeteg tehetséges fiatal, nem biztos, hogy vásárolni kell...Sztem elég Morot eladni és abból a pénzből a középpályát erősíteni...Vagy egy meghatározó csatárt venni ha már nagyon akar Benítez....
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 12, 2006 9:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Wright-Phillips-re ne is legyen. Gera jó lenne ide, örülnék neki, de nem tudom mennyit játszana és hogyan. Morientest én személy szerint nagyon birom, de sajnos nem sokat csinált angliában, úgyhogy kéne helyette más, de nem tudom hogy eladó-e és hogy egyáltalán érdeklődik-e érte valaki? Ha elmegy felszabadul egy hely, vehetnénk valami fiatal tehetséget előre, múltkor felröppent a hír, miszerint kinéztünk egy 17 éves argentín tehetséget, akit Messi mellett a legnagyobb tehetségbnek tartanak az argentínok és Maradona már a válogatottba szeretné, és lövi a gólokat a jelenlegi csapatában. Nem lehet rossz igazolás, bár olcsó sem, de engem meggyőzött, jó lenne igaz lenne és sikerülne. Ha csak Moro megy el, szerintem nem fogunk nagy nevű csatárt venni, de akkor marad Cissé, és az jó, ha ő is elmegy, tuti venni fogunk valakit. Meglátjuk mi lesz, várom már a fejleményeket...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
LFC5 írta:
A Liverpool FC 14 millió fontot fizetne a Chelsea FC szélsőjéért, Shaun Wright-Phillipsért....

Ez szerintem hülyeség...

lehet, hogy kacsa a hír...de Sónn rájt filipsz sztem jó szélső, nem?
de nekünk vannak jobbak:P
bibibíííííRazz

Jónak jó, de nem kapott túl sok lehetőséget a Chelseaban, hát nem tom, sztem a hír nem igaz meg sztem annyi pénzünk se lenne rá...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
A Liverpool FC 14 millió fontot fizetne a Chelsea FC szélsőjéért, Shaun Wright-Phillipsért....

Ez szerintem hülyeség...

lehet, hogy kacsa a hír...de Sónn rájt filipsz sztem jó szélső, nem?
de nekünk vannak jobbak:P
bibibíííííRazz
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez szerintem hülyeség...
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Mark Gonzalez megint gólt lőtt a Sociedad-ban, szerintem nagyon nagy igazolás lesz és remélem a PLben is megllja a helyét és gólokat fog lőni... És még csak 22éves lesz....

Azt azért ne feledd h a spanyol és angol foci közt ég és föld különbség van. Csak nézd meg mi lett Morientessel. Várjuk meg, hogy itt bizonyít-e

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  Következő
13 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.