| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Hát atez idáig nem jött be a srác jóslata, mert nem igazolt pénteken le a Defoe...
Viszont vszínű, hogy tényleg igaz a pletyka, mivel Cissé már franciába vágyódik...Nem is csodálom, egy ekkorra csatár nem ülhet a kispadon végig, azt mondta, hogy a VB után dönt, ha jól sikerül a VBje akár még nagy pénzt is kaphatunk érte...De inkább maradjon!!! |
Na igen, elnézte a dolgokat, de sztem előbb v utóbb meglesz a dolog, lehet h majd Pennantel együtt fog aláírni, mert szinte biztos h őket fogjuk leigazolni. Cissé ügye nekem nagyon zavaros mert van ugy h azt mondja h marad, meg beni is azt mondja h marad, de mégis állandóan arról beszélnek h ide megy meg oda megy. Én jobban örülnék ha maradna, mert Nando biztos megy, és nem lenne jó ennyi új ember. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát atez idáig nem jött be a srác jóslata, mert nem igazolt pénteken le a Defoe...
Viszont vszínű, hogy tényleg igaz a pletyka, mivel Cissé már franciába vágyódik...Nem is csodálom, egy ekkorra csatár nem ülhet a kispadon végig, azt mondta, hogy a VB után dönt, ha jól sikerül a VBje akár még nagy pénzt is kaphatunk érte...De inkább maradjon!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 8:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!!!
én a touloni u 21-es tornán nézegetem kit lenne érdemes leigazolni:)
jól jönne egy pár olyan Messi,Fabregas szerű tehetséges fiatal! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 11:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kicsit szkeptikus vagyok Defoe-kapcs mert sehol sem olvasok róla, viszont azt igen, hogy a newcastle is megpróbálja leigazolni...Villa tuti, hogy nem jön, most nemrég hosszabbított vmi irdatlan sok ideig...Bent meg sztem nem illik ebbe a POOLba...Ha már meg akarja venni, akk tavaly kellett volna az ipswichtől bagóért... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Atez igaz amit irtál hogy kicsit felkapott a Bent gyerek, de szerintem jó játékos!!
Ez a Villas hír honnan jött?
David Villa a Poolban!!Hajjjajjjj!
Remélem ez nem pletyka  _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | atez írta: | | egy liverpooli fórumon néztem, h egy srác megbízható forrásból tudja ezeket az infókat. És ennek lehet hinni, mert ez nem az lfc.tv, vagy a koptalk foruma volt. Ez a gyerek már crouch érkezését is akkor megmondta amikor az még csak pletyka volt |
Az a gyerek megmondhatná Henry érkezését is..nem bánnám ha jönne..csúcs mien jó az a fickó..de azért Defoe is klassz lesz..ugye srácok? |
Henry londonban se érzi jól magát, szal nincs az az isten amiért ezek után Liverpoolba költözne. Amugy meg az ilyen zsoldosok mint ő, akik csak a pénzre hajtanak azok nem is hiányoznak. Elismerem h kibaszottul nagy játékos, de a jelleme miatt nem való ide. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 6:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | egy liverpooli fórumon néztem, h egy srác megbízható forrásból tudja ezeket az infókat. És ennek lehet hinni, mert ez nem az lfc.tv, vagy a koptalk foruma volt. Ez a gyerek már crouch érkezését is akkor megmondta amikor az még csak pletyka volt |
Az a gyerek megmondhatná Henry érkezését is..nem bánnám ha jönne..csúcs mien jó az a fickó..de azért Defoe is klassz lesz..ugye srácok? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 3:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ahha.Nagyon örülnék Defoe-nak.De az megint azt jelentené, hogy Cissé kispad... Pedig egy Cissé-Defoe csatársor mekkorra lenne!!!Az egyik legjobb az egész bajnokságban... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egy liverpooli fórumon néztem, h egy srác megbízható forrásból tudja ezeket az infókat. És ennek lehet hinni, mert ez nem az lfc.tv, vagy a koptalk foruma volt. Ez a gyerek már crouch érkezését is akkor megmondta amikor az még csak pletyka volt _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem Klaj hanem atez bocsi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Daniel Alves-hez mit szóltok???Úgy néz ki, hogy ő is jönni fog.
Klaj honnan vetted a Defoe-s dolgot?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | StevieTheGod írta: | Ez a Bentes pletyka mennyire igaz??
Mert ha az akkora az nagyon király lenne!!
Cissé-Bent hááááááááááátttt  |
semennyire. Úgy tűnik Defoe pénteken aláír hozzánk, szal bent marad ott ahol van. Az meg a másik h egyáltalán nem egy olyan hűdenagy játékos |
öcsém...DEFOE???ez már 100%?????
ez töklaza...az jó nekünk...ugye?  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | Ez a Bentes pletyka mennyire igaz??
Mert ha az akkora az nagyon király lenne!!
Cissé-Bent hááááááááááátttt  |
semennyire. Úgy tűnik Defoe pénteken aláír hozzánk, szal bent marad ott ahol van. Az meg a másik h egyáltalán nem egy olyan hűdenagy játékos _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Crouch-Bent, mert akk tuti, hogy Cissé megint csak csere lenne és mivel jön Gonzalez így a jobb szélen se valószínű, hogy kapna lehetőséget...  |
EZ a rossz az új igazolásnál--->>>Cissé-->>pad!!  _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Crouch-Bent, mert akk tuti, hogy Cissé megint csak csere lenne és mivel jön Gonzalez így a jobb szélen se valószínű, hogy kapna lehetőséget...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|