| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem nagyon egyszerűen megoldható lenne a támadójátékunk...Most, hogy Moro elment a csapat gyenge pontja ki van szedve, Cissé-Crpuch elöl és kész.Ha nem megy valamelyikőjüknek ott van Fowler és Sinama. Na meg persze Mellor, akit nem szeretnék, hogy elengedjenek...
Végülis ha úgy nézzük egész jónak tűnik a politika.Rafa télleg a gyengébb elemeket engedi el, lásd: Traoré, Nunez, Moro, Josemi...Sajnos ebből a 4ből 3at ő hozott ám ide azt se felejtsük el...Voltak olyan játékosok is, akiket sirattunk, hogy elmentek ám nem váltották meg a világot, lásd Baros, Owen...
Crouch meg ha így folytatja még a végén kell a Realnak és Ronaldoért vagy Raúlért meg sok pénzért odaadjuk...
Cissé sajna nagyon úgy néz ki, hogy menni fog...Marseille-nek van egy 8 millió fontos ajánlata, de sztem a Lyon adni fog érte 10et...De Rafa 9 millió fontos ajánlata el lett utasítva Bentért, pedig sztem Cissé azért sokkal jobb mint Bent... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 8:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Sinama Pongolle marad nálunk, legalábbis Rafa ezt mondta, így viszont több mint valószínű, hogy Cissé elmegy.
Örülök, hogy Flo marad, de sajnálom, majd nagyon Cissét,ha elmegy! |
jópár "gólt" engedünk el.
remélem lesz, aki helyettesíti majd. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sinama Pongolle marad nálunk, legalábbis Rafa ezt mondta, így viszont több mint valószínű, hogy Cissé elmegy.
Örülök, hogy Flo marad, de sajnálom, majd nagyon Cissét,ha elmegy! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon az az érzésem, hogy Cissé menni fog...Pedig tegnap mexikó ellen felkészülési meccsen megint gólt lőtt...
Defoe viszont tényleg úgy néz ki, hogy jönni fog, bár 9 millió fontot kér érte a tottenham, de sztem ha eladjuk Cissét akkor jönni fog.Kuyt is jöhetne tehetséges nagyon a srác. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | Klaj írta: | | zooey írta: | | Kujt is megint szóbakerült.én neki örülnék, elég gólerős! |
KUJT? az ki???bocs hogy ilyen elmaradott vagyok.... |
Szia!
A Feyenoord holland válogatott csatárszerűsége,több poszton bevethető rendkívül gólerős játékos.Amúgy pont most olvasom,hogy állítólag mégse érdeklődött még hivatalosan a Pool a Feyenoord vezetője nyilatkozta.
Viszlát Moro,azért okoztál örömöt,bárki is távozik a csapatból nehéz a szívem. |
Tökjóóóóóóó...az zsír....végre vmi csatárszerű...gólerős vki:D
AZ KELL nekünk...a védelmünk általában szuper...a középpálya meg..világverő
SZTIVI:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 8:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | zooey írta: | | Kujt is megint szóbakerült.én neki örülnék, elég gólerős! |
KUJT? az ki???bocs hogy ilyen elmaradott vagyok.... |
Szia!
A Feyenoord holland válogatott csatárszerűsége,több poszton bevethető rendkívül gólerős játékos.Amúgy pont most olvasom,hogy állítólag mégse érdeklődött még hivatalosan a Pool a Feyenoord vezetője nyilatkozta.
Viszlát Moro,azért okoztál örömöt,bárki is távozik a csapatból nehéz a szívem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 10:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | Kujt is megint szóbakerült.én neki örülnék, elég gólerős! |
KUJT? az ki???bocs hogy ilyen elmaradott vagyok.... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Máj. 24, 2006 7:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kujt is megint szóbakerült.én neki örülnék, elég gólerős! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Máj. 24, 2006 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
CSATÁRT AKAROK!!!
a védelmünk már halálbiztos...KELL Egy JÓ CSatár...
én henryt akarom...de ő arsenalos:(
na mind1...más is jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó csak vmi jó csatár legyen:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 7:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uraim, hölgyeim! Megkérdezhetném, hogy miért kell nekünk folyamatosan védőt igazolnunk? Alves, Agger, Kromkamp, az argentín és talán még egy brazil is. Egy dolog hogy Traorét elküldjük, de akkor is. Jobbszélső védőnek 2 emberünk van és javítsatok ki ha tévedek, de Alves is jobb hátvéd. CSATÁRT IGAZOLJUNK. És miért marad Morientes? Nehogymár. Szerintem el kéne mennie. Cissé valószínü hogy elmegy, Moro is menjen, kell a hely az új csatárnak és Morientes nagyon gyenge angliában. Nem értem.... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Riise írta: | | Én örülnék Defoe-nak, de Cissé maradjon, bár ha 10milla fölött ajánlanak, megérné eladni sztem. De majd meglátjuk, Nando menjen el mindenképpen. Le Tallec, Traoré is, de szerintem Pongolle nagy tehetség, nem kéne elmennie. Meglátjuk, csak jöjjenek már a hírek!!!! |
egyetértek |
me too! Pongolle nagyon jó játékos de Cissét mindenképpem meg kell tartani!! _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 1:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: | | Én örülnék Defoe-nak, de Cissé maradjon, bár ha 10milla fölött ajánlanak, megérné eladni sztem. De majd meglátjuk, Nando menjen el mindenképpen. Le Tallec, Traoré is, de szerintem Pongolle nagy tehetség, nem kéne elmennie. Meglátjuk, csak jöjjenek már a hírek!!!! |
egyetértek _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 1:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én örülnék Defoe-nak, de Cissé maradjon, bár ha 10milla fölött ajánlanak, megérné eladni sztem. De majd meglátjuk, Nando menjen el mindenképpen. Le Tallec, Traoré is, de szerintem Pongolle nagy tehetség, nem kéne elmennie. Meglátjuk, csak jöjjenek már a hírek!!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 11:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | morti írta: | Hát atez idáig nem jött be a srác jóslata, mert nem igazolt pénteken le a Defoe...
Viszont vszínű, hogy tényleg igaz a pletyka, mivel Cissé már franciába vágyódik...Nem is csodálom, egy ekkorra csatár nem ülhet a kispadon végig, azt mondta, hogy a VB után dönt, ha jól sikerül a VBje akár még nagy pénzt is kaphatunk érte...De inkább maradjon!!! |
Na igen, elnézte a dolgokat, de sztem előbb v utóbb meglesz a dolog, lehet h majd Pennantel együtt fog aláírni, mert szinte biztos h őket fogjuk leigazolni. Cissé ügye nekem nagyon zavaros mert van ugy h azt mondja h marad, meg beni is azt mondja h marad, de mégis állandóan arról beszélnek h ide megy meg oda megy. Én jobban örülnék ha maradna, mert Nando biztos megy, és nem lenne jó ennyi új ember. |
Jaja ez az Cissé nyilatkozott olyat is hogy maradni akar, mert a háza, meg a felesége, meg jólérzi magát, stb...Most meg azt mondja hogy meg majd dönt Nem is tudom!Remélem marad  _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 9:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
jobboldali középpályás posztra én jobban örülnék Lennon-nak
Defoe helyett inkább maradjanak a mostani csatárok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|