Tartalomjegyzék

Fernando Morientes
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nem fog hiányozni...Én nem voltam kibékülve vele azóta, mióta ideszerződött...Mindenki többet várt tőle ám az angol foci nem ment neki, nagyon keveset nyújtott...Jobb így neki is és a csapatnak is.Azért kíváncsi lennék rá, hogy mennyiért passzoltuk el, mert szerintem buktunk az üzleten rendesen...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 9:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Jó, azt elismerem h nálunk nem ment neki, én csak azt mondtam h sajnálom h nem jött be neki a liverpooli időszak. De biztos vagyok abban, hogy megtalálja a régi önmagát valenciában

Ahham....de azért nem fogunk a Valneciának szurkolni:D
GP POOL:DVery HappyVery Happy
de azért fura lesz, hogy nem jáccik majd nálunk:(
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó, azt elismerem h nálunk nem ment neki, én csak azt mondtam h sajnálom h nem jött be neki a liverpooli időszak. De biztos vagyok abban, hogy megtalálja a régi önmagát valenciában

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én tényleg sajnálom, hogy elment, mert hát Poolos volt, de lássuk be jobb ez így neki is és nekünk is. Tényleg nem ment neki a játék, nem stílusa az angol foci, tényleg nagy játékos, jó lett volna,ha bevált volna a leigazolása, de sajnos nem így lett. Gólokat alig lőtt, de mondjuk általában hasznosan játszott meg a dolgok sem jöttek neki össze, de nekünk egy gólerős csatárra van most szükségünk, amiről nekem az a véleményem, hogy ha Cissé marad ő lesz az. Spanyolországban biztos jobban fog menni neki.
GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 4:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Klaj írta:
Hát engem nem igazán rázott meg, hogy távozik...
sajnos sosem szerettem az ilyen stílusú játékosokat....
de mivel POOLos...hiányozni fog...
byebye MORO...légy jóVery Happy

Mi a baj a stílusával? Sztem abból a közegből ahonnan ő jött ő az egyetlen igazán szimpatikus ember, nem kirakatjátékos, és hihetetlenül nagy játékos volt mindig is. Volt egy nyilatkozata, mikor azt mondta, h nem akarja h azért emlékezzenek rá mert jóképű, ez elsőre nem mond semmit, de ha átgondolod akor rájössz h mit akart ezzel mondani. Ő nagy játékos

Asszem értem mit akarsz ezzel mondani, de sztem a Poolbvan nem ment neki igazán jól..ezt a számok is mutatják...
de spanyol csapatban biztos ujó lesz
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 1:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:

Mi a baj a stílusával? Sztem abból a közegből ahonnan ő jött ő az egyetlen igazán szimpatikus ember, nem kirakatjátékos, és hihetetlenül nagy játékos volt mindig is. Volt egy nyilatkozata, mikor azt mondta, h nem akarja h azért emlékezzenek rá mert jóképű, ez elsőre nem mond semmit, de ha átgondolod akor rájössz h mit akart ezzel mondani. Ő nagy játékos

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 11:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vérzik a szívem miatta, nagyon bírtam őt mindig is, és borzalmasan sajnálom h itt nem tudott bizonyítani. Nem lesz jó érzés máshol látni, de neki így a legjobb, és nekünk is. Sok sikert neki, nagyon remélem h ujra a régi lesz a Valenciában

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 10:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Good bye, Moro. "A Mór teljesítette kötelességét, a Mór mehet."

Sajnálom, sok sikert neki Valenciában.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na!Cissé kezdő a jobb oldalon!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajrá legyen igazad, nyerjünk az ő góljával...Akk is nagyon gyenge formában focizik...De mostmár mindegy, hogy ki a jobb csatár, mert Benítez őt fogja sőt már szezon elejétől őt favorizálja, úgyhogy belenyugodtam, hogy Cissé elmegy nyáron...De hát ez van...
Vissza az elejére
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 11:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érzem hogy ma befog találni és akkor remélem hogy mindenki elhallgat aki kritizálta.DE télleg ha cissé olyan jó formába lenne akkor nem ülne a padon... De ezek szerint nincs olyan kirobbanó formában és szerintem morientes jobb!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mert valószínűleg más ennyit sem csinálni, vagy mert Fowler nem játszhatott... elötte meg Crouch volt sérült...
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bízok én benne, de már kb a 10. meccsét játszotta végig gól nélkül Moro és akkor nem értem, hogy miért kell erőltetni...
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 10:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem egyszer volt, hogy cisse meccseket játszott mégsem csinált semmit... bízzunk már Rafa mesterben egy kicsit, ha Cisse annyirakirobbanó formában lenne akkor játszana...
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.