| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem nem fog hiányozni...Én nem voltam kibékülve vele azóta, mióta ideszerződött...Mindenki többet várt tőle ám az angol foci nem ment neki, nagyon keveset nyújtott...Jobb így neki is és a csapatnak is.Azért kíváncsi lennék rá, hogy mennyiért passzoltuk el, mert szerintem buktunk az üzleten rendesen... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 9:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Jó, azt elismerem h nálunk nem ment neki, én csak azt mondtam h sajnálom h nem jött be neki a liverpooli időszak. De biztos vagyok abban, hogy megtalálja a régi önmagát valenciában |
Ahham....de azért nem fogunk a Valneciának szurkolni:D
GP POOL:D
de azért fura lesz, hogy nem jáccik majd nálunk:( _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó, azt elismerem h nálunk nem ment neki, én csak azt mondtam h sajnálom h nem jött be neki a liverpooli időszak. De biztos vagyok abban, hogy megtalálja a régi önmagát valenciában _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én tényleg sajnálom, hogy elment, mert hát Poolos volt, de lássuk be jobb ez így neki is és nekünk is. Tényleg nem ment neki a játék, nem stílusa az angol foci, tényleg nagy játékos, jó lett volna,ha bevált volna a leigazolása, de sajnos nem így lett. Gólokat alig lőtt, de mondjuk általában hasznosan játszott meg a dolgok sem jöttek neki össze, de nekünk egy gólerős csatárra van most szükségünk, amiről nekem az a véleményem, hogy ha Cissé marad ő lesz az. Spanyolországban biztos jobban fog menni neki.
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | Hát engem nem igazán rázott meg, hogy távozik...
sajnos sosem szerettem az ilyen stílusú játékosokat....
de mivel POOLos...hiányozni fog...
byebye MORO...légy jó |
Mi a baj a stílusával? Sztem abból a közegből ahonnan ő jött ő az egyetlen igazán szimpatikus ember, nem kirakatjátékos, és hihetetlenül nagy játékos volt mindig is. Volt egy nyilatkozata, mikor azt mondta, h nem akarja h azért emlékezzenek rá mert jóképű, ez elsőre nem mond semmit, de ha átgondolod akor rájössz h mit akart ezzel mondani. Ő nagy játékos |
Asszem értem mit akarsz ezzel mondani, de sztem a Poolbvan nem ment neki igazán jól..ezt a számok is mutatják...
de spanyol csapatban biztos ujó lesz _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Hát engem nem igazán rázott meg, hogy távozik...
byebye MORO...légy jó |
Mi a baj a stílusával? Sztem abból a közegből ahonnan ő jött ő az egyetlen igazán szimpatikus ember, nem kirakatjátékos, és hihetetlenül nagy játékos volt mindig is. Volt egy nyilatkozata, mikor azt mondta, h nem akarja h azért emlékezzenek rá mert jóképű, ez elsőre nem mond semmit, de ha átgondolod akor rájössz h mit akart ezzel mondani. Ő nagy játékos _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát engem nem igazán rázott meg, hogy távozik...
byebye MORO...légy jó _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 11:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vérzik a szívem miatta, nagyon bírtam őt mindig is, és borzalmasan sajnálom h itt nem tudott bizonyítani. Nem lesz jó érzés máshol látni, de neki így a legjobb, és nekünk is. Sok sikert neki, nagyon remélem h ujra a régi lesz a Valenciában _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 10:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Good bye, Moro. "A Mór teljesítette kötelességét, a Mór mehet."
Sajnálom, sok sikert neki Valenciában. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Na!Cissé kezdő a jobb oldalon! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hajrá legyen igazad, nyerjünk az ő góljával...Akk is nagyon gyenge formában focizik...De mostmár mindegy, hogy ki a jobb csatár, mert Benítez őt fogja sőt már szezon elejétől őt favorizálja, úgyhogy belenyugodtam, hogy Cissé elmegy nyáron...De hát ez van... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Szomb. Márc. 04, 2006 11:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Érzem hogy ma befog találni és akkor remélem hogy mindenki elhallgat aki kritizálta.DE télleg ha cissé olyan jó formába lenne akkor nem ülne a padon... De ezek szerint nincs olyan kirobbanó formában és szerintem morientes jobb! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mert valószínűleg más ennyit sem csinálni, vagy mert Fowler nem játszhatott... elötte meg Crouch volt sérült... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Feb. 27, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Bízok én benne, de már kb a 10. meccsét játszotta végig gól nélkül Moro és akkor nem értem, hogy miért kell erőltetni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 10:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem egyszer volt, hogy cisse meccseket játszott mégsem csinált semmit... bízzunk már Rafa mesterben egy kicsit, ha Cisse annyirakirobbanó formában lenne akkor játszana... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|