Tartalomjegyzék

Nemzetközi labdarúgás
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Gyerekek!!!! Magyaro. -Norvégia 0-3 és még nicns vége az első félidőnek... Pocsék játék....öcsém....

HAHA nincs mit mondanom...de legalább azért jobban jáccunk mint andorra

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek!!!! Magyaro. -Norvégia 0-3 és még nicns vége az első félidőnek... Pocsék játék....öcsém....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Fatalaa
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 8:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én örültem is meg nem is. Egyrészt örültem mert a magyarok jól játszottak, másrészt ha ezt látom az angoloktól a vb-n is, akkor a csoportból való továbbjutás már küzdelmes lesz, én pedig bizony egy bronzot várok tőlük.

New York Knicks Fan
Go Reds
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nagyon tetszett a magyar brigád játéka, most tényleg jók voltunk, de csodát még nem tudunk tenni. Mindent összevetve jó kis meccs volt, nekem tetszett, de a legnagyobb jelenet Crouch gólöröme volt, az a robotmozgás gecinagy volt Very Happy

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 11:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huh...ez a meccs...
csak az uccsó 20percet láttam...meg Stevit gólját ismétlésből...Very Happy
arattak a a pooliak..
sztem tegnap PETER jól jáccott...Very Happy
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 12:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A srácok jó meccset nyomtak, Stevie méltó ünneplés, Peter pedig okos gól!
Hozzá kell tenni, Pali azt beragasztotta:)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 6:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Komolyan mondom jó ilyet olvasni Smile az az érzés kering bennem, hogy "én megmondtam már régen" Razz félretéve a viccet én is nagyon büszke voltam rá(CroucH), és azt se felejtsük el, hogy Cole góljánál rá 3an ügyeltek és ez is sokat számitott abban, hogy Cole üresen volt és ki tudtam használni a helyzetet... De Carra is jó volt, Ferdinand helyett sima kezdő lehetne és ezt nem azért mondom mert liverpooli... egyszerűen jobb formában van. Gerrard meg csak pihenjen, majd a tétmeccseket végigjátsza a válogatottban is...
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 4:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na tegnap nagy nehezen nyertek az angolok! Nem láttam egészében a meccset, csak néha-néha 5 percet az eljén. Pont onnantól néztem folyamatosan, amikor Crouch gólt lőtt Very Happy igaz, hogy sokszor bíráltam, de tegnap nagyon büszke voltam rá, és nagyon örültem a góljának, büszke voltam arra, hogy a Liverpoolban játszik. Már nagyon bánom, hogy annyit bíráltam, de legalább kellemesen csalódtam benne. Remélem a Poolban is lő majd hétvégén és a Benfica ellen. Nagyon sokat nyújtott még Joe Cole, ő is nagyon jól játszott, jó formában volt, megérdemelte a gólt. (legalábbis akkor jól játszott amikor én épp néztem a meccset). Azért néha engedhetnék Gerrardnak is elvégezni a szabdrúgásokat és a szögleteket...ne csak állandóan Beckham...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 4:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na tegnap nagy nehezen nyertek az angolok! Nem láttam egészében a meccset, csak néha-néha 5 percet az eljén. Pont onnantól néztem folyamatosan, amikor Crouch gólt lőtt Very Happy igaz, hogy sokszor bíráltam, de tegnap nagyon büszke voltam rá, és nagyon örültem a góljának, büszke voltam arra, hogy a Liverpoolban játszik. Már nagyon bánom, hogy annyit bíráltam, de legalább kellemesen csalódtam benne. Remélem a Poolban is lő majd hétvégén és a Benfica ellen. Nagyon sokat nyújtott még Joe Cole, ő is nagyon jól játszott, jó formában volt, megérdemelte a gólt. (legalábbis akkor jól játszott amikor én épp néztem a meccset). Azért néha engedhetnék Gerrardnak is elvégezni a szabdrúgásokat és a szögleteket...ne csak állandóan Beckham...
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eltemették nyugodj békében kristóf!! Sad
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 3:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem is volt.Söt még amikor a reac feljutott az utolsó meccsen kint voltam. Pacsiztam is vele.
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyugodjon békében, kár érte, tehetséges játékos volt, Újpesten volt szerencsém látni játszani. Sad

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az alábbiakban Szélesi Zoltán visszaemlékezését olvashatják Bánka Kristófról. Az egykori barát és játékostárs mély megrendüléssel fogadta a tragikus hírt Németországban.

"Törpe focis gyerekkorom első barátja volt. Már a Cérna-pályán serdülőként irigykedve néztem, ahogy a 2 évvel idősebbek között játszhatott, tehetsége mindenkit, minket, gyerekeket is lenyűgözött... Pár év múltán már Juhász Péter csapatában együtt rúghattuk a labdát... Iskolás és kamaszkori éveink feledhetetlen emlékeket jelentenek számomra!

Több terem- és nagypályás tornán csapatunk az ő veleszületett ügyességének köszönhetően vihette haza a jól megérdemelt trófeát. Számtalanszor választották a tornák legjobb játékosának, gólkirályának. Első bajnoki címünket is közösen ünnepelhettük...

Vidámsága, nyílt és barátságos természete miatt rengeteg barátja volt, és a szurkolók is mindenfelé örömmel fogadták. Aki csak ismerte, szerette...

Pár hete még aktuális németországi és ausztriai lehetőségeidről beszélgettünk...

Most pedig... Búcsúzom...

Halálod felfoghatatlan és elfogadhatatlan számunkra... Barátságod örökre velem marad... A szívem egy darabja pedig Veled!

Szélesi Zoltán (Vastagi, ahogy te hívtál) és családja"
Vissza az elejére
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vasárnap elhunyt Bánka Kristóf. A 24 éves játékos szívinfarktusban halt meg. Kedden 18:00-tól lehet gyertyát gyújtani emlékére a Fóti út 6-os száma alatt. Az Újpest a reac és az mtk játékosa is volt. Ígéretes tehetségnek tartották.
Az Újpesti játékosok a hír hallatán lemondták a teremtorna utolsó mérközését.

Ebben az évben már volt egy másik magyar "áldozat" is Zavadszky Gábor, aki szintén tragikus körülmények között hunyt el.

Nyugodjanak békében!

ui.:Ki lesz a következö áldozat???Sad((
Vissza az elejére
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

La Louviere, február 6., 17.50 Hét élvonalbeli bajnoki végeredményét manipulálták.

Az idei szezonban a belga első osztályban hét mérkőzés végeredményét is manipulálták - közölte vasárnap az egyik belgiumi, flamand tévécsatorna. A Panorama című műsor újságírói - akik a belga fociban dúló korrupcióról készítettek riportot - azt állították: a tudomásukra jutott hét találkozóból hatnál a tabella hátsó harmadában lévő csapat, a La Louviére volt az érintett. Az együttes a 18 szereplős, s már a 21. fordulónál tartó bajnokságban jelenleg a 16. helyen áll.
Az újságírók szerint például bunda volt a csapatnak a január 21-én a Gent ellen 3-0-ra elveszített, valamint a tabellát vezető FC Bruges elleni, november 19-i mérkőzése is. Az első esetben a meccset megvevő, a fogadásokban érdekelt "kínai maffia" azt akarta, hogy a vereség legalább két gól különbségű legyen. Az FC Bruges-La Louviére találkozónál pedig az volt az igény, hogy az első félidő döntetlenül végződjön, ám végül a Bruges nagy különbséggel nyerjen. Így is történt: az első negyvenöt percben nem esett gól, a végeredmény pedig 4-0 lett.
A tévések szerint a La Louviére-nek mindössze négy olyan játékosa van, akik "tiszták", azaz nem profitáltak a bundákból.
(MTI)

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Következő
12 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.