| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Gyerekek!!!! Magyaro. -Norvégia 0-3 és még nicns vége az első félidőnek... Pocsék játék....öcsém.... |
HAHA nincs mit mondanom...de legalább azért jobban jáccunk mint andorra _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek!!!! Magyaro. -Norvégia 0-3 és még nicns vége az első félidőnek... Pocsék játék....öcsém.... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én örültem is meg nem is. Egyrészt örültem mert a magyarok jól játszottak, másrészt ha ezt látom az angoloktól a vb-n is, akkor a csoportból való továbbjutás már küzdelmes lesz, én pedig bizony egy bronzot várok tőlük. _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem nagyon tetszett a magyar brigád játéka, most tényleg jók voltunk, de csodát még nem tudunk tenni. Mindent összevetve jó kis meccs volt, nekem tetszett, de a legnagyobb jelenet Crouch gólöröme volt, az a robotmozgás gecinagy volt  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 11:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Huh...ez a meccs...
csak az uccsó 20percet láttam...meg Stevit gólját ismétlésből...
arattak a a pooliak..
sztem tegnap PETER jól jáccott... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 12:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
A srácok jó meccset nyomtak, Stevie méltó ünneplés, Peter pedig okos gól!
Hozzá kell tenni, Pali azt beragasztotta:) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 6:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Komolyan mondom jó ilyet olvasni az az érzés kering bennem, hogy "én megmondtam már régen" félretéve a viccet én is nagyon büszke voltam rá(CroucH), és azt se felejtsük el, hogy Cole góljánál rá 3an ügyeltek és ez is sokat számitott abban, hogy Cole üresen volt és ki tudtam használni a helyzetet... De Carra is jó volt, Ferdinand helyett sima kezdő lehetne és ezt nem azért mondom mert liverpooli... egyszerűen jobb formában van. Gerrard meg csak pihenjen, majd a tétmeccseket végigjátsza a válogatottban is... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 4:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na tegnap nagy nehezen nyertek az angolok! Nem láttam egészében a meccset, csak néha-néha 5 percet az eljén. Pont onnantól néztem folyamatosan, amikor Crouch gólt lőtt igaz, hogy sokszor bíráltam, de tegnap nagyon büszke voltam rá, és nagyon örültem a góljának, büszke voltam arra, hogy a Liverpoolban játszik. Már nagyon bánom, hogy annyit bíráltam, de legalább kellemesen csalódtam benne. Remélem a Poolban is lő majd hétvégén és a Benfica ellen. Nagyon sokat nyújtott még Joe Cole, ő is nagyon jól játszott, jó formában volt, megérdemelte a gólt. (legalábbis akkor jól játszott amikor én épp néztem a meccset). Azért néha engedhetnék Gerrardnak is elvégezni a szabdrúgásokat és a szögleteket...ne csak állandóan Beckham... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Márc. 02, 2006 4:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na tegnap nagy nehezen nyertek az angolok! Nem láttam egészében a meccset, csak néha-néha 5 percet az eljén. Pont onnantól néztem folyamatosan, amikor Crouch gólt lőtt igaz, hogy sokszor bíráltam, de tegnap nagyon büszke voltam rá, és nagyon örültem a góljának, büszke voltam arra, hogy a Liverpoolban játszik. Már nagyon bánom, hogy annyit bíráltam, de legalább kellemesen csalódtam benne. Remélem a Poolban is lő majd hétvégén és a Benfica ellen. Nagyon sokat nyújtott még Joe Cole, ő is nagyon jól játszott, jó formában volt, megérdemelte a gólt. (legalábbis akkor jól játszott amikor én épp néztem a meccset). Azért néha engedhetnék Gerrardnak is elvégezni a szabdrúgásokat és a szögleteket...ne csak állandóan Beckham... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Eltemették nyugodj békében kristóf!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 3:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| nekem is volt.Söt még amikor a reac feljutott az utolsó meccsen kint voltam. Pacsiztam is vele. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Feb. 08, 2006 12:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugodjon békében, kár érte, tehetséges játékos volt, Újpesten volt szerencsém látni játszani.  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az alábbiakban Szélesi Zoltán visszaemlékezését olvashatják Bánka Kristófról. Az egykori barát és játékostárs mély megrendüléssel fogadta a tragikus hírt Németországban.
"Törpe focis gyerekkorom első barátja volt. Már a Cérna-pályán serdülőként irigykedve néztem, ahogy a 2 évvel idősebbek között játszhatott, tehetsége mindenkit, minket, gyerekeket is lenyűgözött... Pár év múltán már Juhász Péter csapatában együtt rúghattuk a labdát... Iskolás és kamaszkori éveink feledhetetlen emlékeket jelentenek számomra!
Több terem- és nagypályás tornán csapatunk az ő veleszületett ügyességének köszönhetően vihette haza a jól megérdemelt trófeát. Számtalanszor választották a tornák legjobb játékosának, gólkirályának. Első bajnoki címünket is közösen ünnepelhettük...
Vidámsága, nyílt és barátságos természete miatt rengeteg barátja volt, és a szurkolók is mindenfelé örömmel fogadták. Aki csak ismerte, szerette...
Pár hete még aktuális németországi és ausztriai lehetőségeidről beszélgettünk...
Most pedig... Búcsúzom...
Halálod felfoghatatlan és elfogadhatatlan számunkra... Barátságod örökre velem marad... A szívem egy darabja pedig Veled!
Szélesi Zoltán (Vastagi, ahogy te hívtál) és családja" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vasárnap elhunyt Bánka Kristóf. A 24 éves játékos szívinfarktusban halt meg. Kedden 18:00-tól lehet gyertyát gyújtani emlékére a Fóti út 6-os száma alatt. Az Újpest a reac és az mtk játékosa is volt. Ígéretes tehetségnek tartották.
Az Újpesti játékosok a hír hallatán lemondták a teremtorna utolsó mérközését.
Ebben az évben már volt egy másik magyar "áldozat" is Zavadszky Gábor, aki szintén tragikus körülmények között hunyt el.
Nyugodjanak békében!
ui.:Ki lesz a következö áldozat??? (( |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Hétf. Feb. 06, 2006 7:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
La Louviere, február 6., 17.50 Hét élvonalbeli bajnoki végeredményét manipulálták.
Az idei szezonban a belga első osztályban hét mérkőzés végeredményét is manipulálták - közölte vasárnap az egyik belgiumi, flamand tévécsatorna. A Panorama című műsor újságírói - akik a belga fociban dúló korrupcióról készítettek riportot - azt állították: a tudomásukra jutott hét találkozóból hatnál a tabella hátsó harmadában lévő csapat, a La Louviére volt az érintett. Az együttes a 18 szereplős, s már a 21. fordulónál tartó bajnokságban jelenleg a 16. helyen áll.
Az újságírók szerint például bunda volt a csapatnak a január 21-én a Gent ellen 3-0-ra elveszített, valamint a tabellát vezető FC Bruges elleni, november 19-i mérkőzése is. Az első esetben a meccset megvevő, a fogadásokban érdekelt "kínai maffia" azt akarta, hogy a vereség legalább két gól különbségű legyen. Az FC Bruges-La Louviére találkozónál pedig az volt az igény, hogy az első félidő döntetlenül végződjön, ám végül a Bruges nagy különbséggel nyerjen. Így is történt: az első negyvenöt percben nem esett gól, a végeredmény pedig 4-0 lett.
A tévések szerint a La Louviére-nek mindössze négy olyan játékosa van, akik "tiszták", azaz nem profitáltak a bundákból.
(MTI) _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|