| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Redpoet Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 1:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ahogy egyelőre állunk, Pennant nem jön, ahogy SWP, és valószínüleg ALves és Sabrosa sem. Cissé megy egy, két napon belül. A legsanszosabb csatár Defoe ami kifejezetten jó igazolás lenne, lévén, hogy abszolút gólerős befejező csatár. Egyátalán nem biztos, hogy Pongót meg tudjuk tartani, ő nagyon maradna a BLackburnnél (Ha emlékeztek a legutóbbi meccsen a játékoskijáróban egyenként kezet fogot a blackburnösökkel, hozzánk oda se jött). Én kifejezetten sajnálnám, ha menne óriási tehetségnek tartom. Még mindig nincs jobb szélsőnk (és nehogy nekem valaki a Kromkamppal jöjjön). Nincs Finnannak cseréje, és Traore helyére is jó lenne valaki (ha úgy adja az ég végre, megszabadulunk tőle). Elvileg még a VB előtt akartunk igazolni, de nagy a taktikázás, és igazából nincs sok pénzünk.
Mellesleg kibaszott idegrőrlő ez a várkozás nemde?
Ja és Stevie, Carra, és St. Peter remélem begyűjtik az aranyat _________________ "Oh I'm a liverpoodlian
and I come from the Spion Kop.
I like to sing I like to chat
I go there quite a lot
support the team that dressed in red
the team that we all know
The team that we call. LIVERPOOL
and to glory we will go" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sztem így már nem nagyon tudják eladni jó pénzért...Akk meg maradni fog...Nem hiszem, hogy valaki is meg akarna venni egy sérült játékost, akinek a felépülésére még nagyon sokat kell várni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:21 am Hozzászólás témája: C |
|
|
| Hát szegény Cissének már mind1.Ha így halad rekordot dönt lábtörésben.Így nemtudom mi lesz az átigazolási piacon vele.Remélem nem túl komoly a sérülés és a szezon elejére felépül akárhol is kell folytatnia. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Viszont Cissét már ezen a héten el akarják adni...
Most olvastam és magamba fordultam...
Lehet megérné megvárni a VB végét, mert ha jó VB-je lesz jóval több pénzt lehetne érte kapni...De hát Parry úr ezt jobban tudja...
Na minden esetre: BYE BYE DJIB!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Negritis írta: | | Hát nemtom Defoe számomra nem túl meggyőző.González kell az tuti.Pennant helyett meg akkor már inkább Gera.Viera meg menjen vissza az Arsenal és legyen béna ott.Darren Bentben van lehetőség de nem tartom Pool szintűnek.Hozzák vissza Owen ha Cissé elmegy. |
Az Alves-srácot is szívesen látnám, nagy tehetség. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát nemtom Defoe számomra nem túl meggyőző.González kell az tuti.Pennant helyett meg akkor már inkább Gera.Viera meg menjen vissza az Arsenal és legyen béna ott.Darren Bentben van lehetőség de nem tartom Pool szintűnek.Hozzák vissza Owen ha Cissé elmegy. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | atez a Darrenre gondoltam.Ő nem való ide.A másik Bentről nem is akarok szót ejteni...
Akiket leírtál, ha azok jönnek, akk fantasztikus csapat lesz...Bár sztem Alves nem jön, de ha jön Kuyt, Defoe, Pennant az bőven elég.Védelembe már így is lett igazolva elég ember: Fabio Aurelio, Paletta.A védelem az kész van.Ha elmegy Cissé kellene 2 csatár, akiket írtál azok jók, kp-ra jön Gonzalez, még Pennant jönne kész lenne a csapat.
Juvéból kellene Vieira...  |
Vieira? istenments h az az állat idejöjjön. Amugy én is arról a bentről beszéltem. Le kéne lőni azt a köcsög Marcust, csak bezavar  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
atez a Darrenre gondoltam.Ő nem való ide.A másik Bentről nem is akarok szót ejteni...
Akiket leírtál, ha azok jönnek, akk fantasztikus csapat lesz...Bár sztem Alves nem jön, de ha jön Kuyt, Defoe, Pennant az bőven elég.Védelembe már így is lett igazolva elég ember: Fabio Aurelio, Paletta.A védelem az kész van.Ha elmegy Cissé kellene 2 csatár, akiket írtál azok jók, kp-ra jön Gonzalez, még Pennant jönne kész lenne a csapat.
Juvéból kellene Vieira...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | | Tökmindegy h mennyire lenne jó ötlet eladni Cissét, mert ő menni akar, ennyi. Egyébként morti sztem nem a volt evertonos bentre gondolt, először én is azt hittem, de nem, hanem Darren Bentre. Anelka még tud járni? Ide ne hozzák már azt az embert, még viccnek is rossz lenne, vén fasz már. Sztem jön Defoe és Kuyt, meg majd még Pennant, Alves, és annyi |
akkor a másik bent. mindegy, azt is rühellem.
más kérdés, hogy lehet jó szezonja volt, attól még nem lfc szint. |
Az biztos, nem való ide
Ki is mondta h hülyeség ez a nem pool-szint duma?  |
menj a francba, eszembe jutott, mikor leírtam...
de ez a balfasz akkor sem való ide. bocs hogy mások szövegével éltem:) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | Tökmindegy h mennyire lenne jó ötlet eladni Cissét, mert ő menni akar, ennyi. Egyébként morti sztem nem a volt evertonos bentre gondolt, először én is azt hittem, de nem, hanem Darren Bentre. Anelka még tud járni? Ide ne hozzák már azt az embert, még viccnek is rossz lenne, vén fasz már. Sztem jön Defoe és Kuyt, meg majd még Pennant, Alves, és annyi |
más kérdés, hogy lehet jó szezonja volt, attól még nem lfc szint. |
Az biztos, nem való ide
Ki is mondta h hülyeség ez a nem pool-szint duma?  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 7:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Tökmindegy h mennyire lenne jó ötlet eladni Cissét, mert ő menni akar, ennyi. Egyébként morti sztem nem a volt evertonos bentre gondolt, először én is azt hittem, de nem, hanem Darren Bentre. Anelka még tud járni? Ide ne hozzák már azt az embert, még viccnek is rossz lenne, vén fasz már. Sztem jön Defoe és Kuyt, meg majd még Pennant, Alves, és annyi |
más kérdés, hogy lehet jó szezonja volt, attól még nem lfc szint. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tökmindegy h mennyire lenne jó ötlet eladni Cissét, mert ő menni akar, ennyi. Egyébként morti sztem nem a volt evertonos bentre gondolt, először én is azt hittem, de nem, hanem Darren Bentre. Anelka még tud járni? Ide ne hozzák már azt az embert, még viccnek is rossz lenne, vén fasz már. Sztem jön Defoe és Kuyt, meg majd még Pennant, Alves, és annyi _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 5:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | | Anelka tuti,hogy nem jön...Ha Anelka jön és Cissé megy és nagyon kiakadok...Ha már mindenképp csatárt akar igazolni Benítez akk vegye meg Defoe-t...De nem tudom, hogy minek akar ennyire vásárolgatni mikor itt van Cissé aki 20 gólt lőtt össz minden fronton...Úgy, hogy alig játszott... |
Cissé távozása már szinte tutira vehető. Ő akar menni, holott még azt hangsúlyozta egy hónapja, hogy jól érzi magát. Defoe nem lenne rossz, de Bellamyval is vannak pletykák. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Anelka tuti,hogy nem jön...Ha Anelka jön és Cissé megy és nagyon kiakadok...Ha már mindenképp csatárt akar igazolni Benítez akk vegye meg Defoe-t...De nem tudom, hogy minek akar ennyire vásárolgatni mikor itt van Cissé aki 20 gólt lőtt össz minden fronton...Úgy, hogy alig játszott... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 3:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bentet ide ne hozzák, mert hányok tőle.
Olyan játékos, aki az Evertonba se kellett, miért kéne ide?
Az meg egy külön vicc, hogy Anelka visszajöhetne. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|