| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mate1010 Stylefan

Csatlakozott: 2005.07.01. Péntek 23:23 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Jún. 18, 2006 8:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Remélem hamar felépűl Djib!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Vas. Jún. 18, 2006 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csak elmegy kölcsönbe.Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Jún. 13, 2006 3:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rajta leszek az ügyön ígérem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 8:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | | Szó sincs érvágásról...Annyi, hogy nagyon hiányozna.De ha most télleg azt mondaná vmelyik csapat, hogy így is megveszik, akk jobban teszi, ha megy...Januárban nagyon kevés pénzt fogunk kapni érte, mint ahogy most se kapnánk olyan hű de nagyot...Az más, hogy nagyon hiányozna meg télleg szar lenne, ha elmenne, de ha a csapat előrelépéséhez ez szükséges akk ezt meg kell cselekedni...sajna... |
Na erre vártam, végre a Cissé fanatikusok közül egyvalaki a csapat szempontjából értékeli Cissé helyzetét. nem akarod azt a sac gyereket korrepetálni?  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szó sincs érvágásról...Annyi, hogy nagyon hiányozna.De ha most télleg azt mondaná vmelyik csapat, hogy így is megveszik, akk jobban teszi, ha megy...Januárban nagyon kevés pénzt fogunk kapni érte, mint ahogy most se kapnánk olyan hű de nagyot...Az más, hogy nagyon hiányozna meg télleg szar lenne, ha elmenne, de ha a csapat előrelépéséhez ez szükséges akk ezt meg kell cselekedni...sajna... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | atez mostmár azért tényleg nem lenne szép dolog eladni Cissét.Talán ns fórumban olvastam, hogy másoknál amikor ilyen történt a klubok inkább meghosszabbították egyes játékosok szerződését(lásd Solksjaer, Lisztes hű meg még van vki de az nem ugrik be )Nem azt mondom, hogy nekünk is ezt kellene, mert még nagyon sokáig szól a szerződése, de most nem szabadna eladni.És Cissé is csak azért mondta, hogy el akar menni, mivel Rafa lenyilatkozta, hogy nem számol vele...Mégis ki lenne az a hülye, aki ezek után azt mondaná, hogy igen én maradni akarok?? |
Azért ez nem teljesen így van, az a lényeg hogy Cissé el akart menni, az tökmindegy h rafa mit mondott. Most nem tudunk mit tenni, szó nem volt arról h eladnánk, majd csak januárban. De ha a Lyon v a Marseille azt mondja, hogy most akarják megvenni, akkor el kell adnunk mert Cissé menni akar. Tudom hogy itttöbben felvágnátok az ereiteket ha ez megtörténne, ugyhogy csak annyit tudok mondani, hogy ne vérezzetek össze mindent, mert nehéz kimosni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
atez mostmár azért tényleg nem lenne szép dolog eladni Cissét.Talán ns fórumban olvastam, hogy másoknál amikor ilyen történt a klubok inkább meghosszabbították egyes játékosok szerződését(lásd Solksjaer, Lisztes hű meg még van vki de az nem ugrik be )Nem azt mondom, hogy nekünk is ezt kellene, mert még nagyon sokáig szól a szerződése, de most nem szabadna eladni.És Cissé is csak azért mondta, hogy el akar menni, mivel Rafa lenyilatkozta, hogy nem számol vele...Mégis ki lenne az a hülye, aki ezek után azt mondaná, hogy igen én maradni akarok?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 10:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| sac007 írta: | ha Benitez elmeri adni Cissé-t akkor saját kezüleg fujtom meg  |
Kit akarsz megfojtani? Előbb tanulj meg leírni egy szót, aztán nézd meg a híreket amikben Cissé maga nyilatkozza hogy el akar menni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sac007 Stylefan
Csatlakozott: 2006.06.10. Szombat 21:30 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: otthon
|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ha Benitez elmeri adni Cissé-t akkor saját kezüleg fujtom meg  _________________ hi
Sac007 vok a többi meg... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó, ez nem azt jelenti mindjárt h Rafa rossz ember lenne, ő egyszerűen a szakmájának él, neki minden napjának minden percét az tölti ki h hogyan érhetne el még többet a csapatával, és elmondta az igazat. Biztos h sajnálja, ahogy mindannyian, de neki arra is gondolnia kell h mi a legjobb a klubnak, és ez most nagyon betett. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 8:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos ezt télleg csúnya, hogy Benítez egyből amiatt aggódik, hogy nem tudja Cissét eladni... Nem így ismertem meg...
Az biztos, hogy így felborult minden, de sztem most az első, hogy felépüljön ebből a csúnya sérülésből és újra a pályán láthassuk!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te jó ég!
Remélem felépül! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek csak engem zavar az hogy a szörnyű sérülése után 1 nappal már arról már arról beszél az edző hogy felborult a nyári igazolási terv!
tudom,hogy így van,de akkor is izléstelennek találom!
Ne add fel Cissé! Hajrá!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 6:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
AZ A KÉPPP JAJJJ _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Télleg nagyon szerencsétlen a Cissé...Ha ebből is felépül... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|