Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise szerintem sem lesz cserepados, és azt meg remélem, hogy nem játszunk egy ékes játékot, bár előfordulhat, de mindenképpen két csatárnak kell elől lennie. Luis García is csatárkodhat már, bár jobbszélre is kell még egy ember, mert González inkább balszélső, aki tud jobbon is játszani. Joaquin tud ott játszani, de őt nem adják el. Ha nem sikerül csatárt igazolni, akkor tényleg ott van Mellor, Pongolle, Le Tallec, és mint mondtam Luis García, illetve valaki említette Kewell-t. Tehát nem állunk olyan rosszul, ráadásul Garcíát nagyon sajnálnám ha nem játszana, csak ritkán és akkor is csereként. De ez is még elválik. Összegezve kell még egy jobbszélső, egy csatár és ha Hamann elmegy, akkor egy középpályás is. Bal oldalon erősek vagyunk, kapus poszt jó lesz még ha elmegy Dudek, akkor is, középpálya így is erős, bár nem tudom Sissoko mennyit fog így játszani, de attól még nem szeretném ha öt középpályással játszanánk, és a védelem is jó, és oda is megvannak a cserék. Tehát alakulgatunk. Csak így tovább. Le Tallec, Traoré, Dudek és Hamann még el fog menni valószínű, tehát belőlük is lesz egy kis pénz. De lehet hogy Pongolle is.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azért mert az túl jó 5let!!!Very Happy és beníteznek új csatár kell, pedig pongolle sztem jó játékos és még fiatal is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:19 am    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

én se Dedoet se Kuytot nem szerződtetném 10 millió font felett az alatt meg nem jönnek az tuti.
még kell csatár az tuti de mi lenne ha csak a kölcsönben lévőket hoznánk haza: pongolle, le tallec,
ők is jól tudnának teljesíteni és akkor télen lehetne igazolni vkit.akkor úgy is tudjuk milyen formában van!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 10:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Steve lesz a gólkirály ehhez kétség sem férVery Happy Bár ez a csatárok teljesítményét minősíti:P
Amúgy nekem mindegy ki(k) lövik a gólokat csak nyerjünk!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Defoe igenis jó csatár...
nekünk meg igenis kell még egy nagyon jó támadó...sztem Crouch Fowler és Bellamy édeskevés lesz az angol bajnokságban:D
de nem baj...úgyis Stevie lesz megint a házi gólkirály:D

Igazad van

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Defoe igenis jó csatár...
nekünk meg igenis kell még egy nagyon jó támadó...sztem Crouch Fowler és Bellamy édeskevés lesz az angol bajnokságban:D
de nem baj...úgyis Stevie lesz megint a házi gólkirály:D
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 7:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Fowler13 írta:
Kuyt a VB-én semmit nem csinált,a Liverpool-nak nincs szüksége rá.Defoe meg egy nagykalap szar!!!Van 3 jó csatárunk:Fowler,Crouch,Bellamy.A középpályára még kell egy Gerrard helyettes,ha Stevie-vel történne valami.Alves és F.Aurelio jo vétel volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te aztán értesz hozzá. Hogy mondhatod Defoeról h szar? Egyáltalán, szoktál te Premier League meccseket nézni? Az meg a másik h Kuyt igenis jó játékos, attól mert a vb-n nem volt annyira jó, még kellhet nekünk. És ami a legfontosabb, 3 csatárral nem lehet nekivágni egy szezonnak, ezt neked is tudnod kéne

Igen szoktam PL meccseket nézni de Defoe még a Tottenham-ban is csak csere volt a szezon 1. felében!!!!Kuyt meg télleg jó csatár kell nekünk

Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:41 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

A középpálya széle tökéletes, most már Kewell meg García is játszhat cssatár vagy egy ékes játékot is küldhetünk.Kétlem h Riise cserepados lenne.Zendennek már tényleg nem nagyon van hely.Ő meg Hamann a tapasztalatot jelenti,de a többiek már beértek így sajnos nincs helyük.
Kirklandet sajnálom manager játékokban tökéletes kapus .Smile

Néhány játékos tényleg ki kellett gyomlálni a keretből és Traoré is köztük van.
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kezd alakulni a csapat...Gonzalez, Paletta, Aurelio mind mind jó igazolásnak tűnnek, mint ahogy Bellamy is.De még egy csatár mindenképp kellene.Sztem is Kuyt tökéletes lenne, egy kicsit drága, de megérné a pénzt.Az azért feltűnő, hogy Rafa hosszú távra tervez, mert szinte mindenki 4 évre írt alá.Jó csapat van kialakulóban, csak azt nem tudom, hogy most mi lesz Riisével és Warnockkal...Mert ha Kewell játszik, akk vszínűleg Aurelio fog kezdeni...Sajnálnám őket.
Kirklandet sikerült eladni, rem Traoré is megy.

14 millió euró és nem font Joaquin ára + Barradan(aki elvileg egy évre megy a deporhoz kölcsönben)+Zenden+Dudek.Ezek közül egyedül Zendent sajnálnám, de ő meg már öreg...Vszínű, hogy Hamann is elmegy...MOst van forgás rendesen a csapatnál.De lehet, hogy ez kellett..

Viszont: Rafa kipakolta a tartalékcsapatot rendesen...már legalább 5 embert elküldött... Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Roland016
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 7:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilyen csapattal már meglehet a bajnoki cím!!!!!!!!
A Chelsea kezdhet félni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 5:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MEGVAAAAAAAAAAAAAAN!
Rafael Benitez was celebrating today after Chilean international Mark Gonzalez was given the green light to begin his Liverpool career.

MEGKAPTA A MUNKAVÁLLALÁSIT!!!! KURVA ÉLET DE BOLDOG VAGYOK!!!!
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!! erre vártam már mióta, remélem meghálálja González.

The left winger was granted a work permit after a successful hearing on Wednesday morning, and Benitez believes 23-year-old Gonzalez is a player who will not only enhance his team but also excite the supporters.

"This is very good news for us and I am absolutely delighted to welcome Mark Gonzalez to Liverpool as he is a player the supporters will like to see," Benitez told Liverpoolfc.tv.

"Mark is an exciting left winger who can cross good balls and beat defenders and he is a very good signing for us. He has a very good mentality as when I was talking with him he told me, 'I want to play for Liverpool'."

Gonzalez spent last season on loan in La Liga with Real Sociedad after he was initially refused a work permit to join Liverpool from Spanish side Albacete.

Majd kiugrok a bőrömből, megyek rohanok egyet! Laughing
Ha ez kamu, én dunának megyek, de csak nem az, a hivatalos honlapon volt...
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 1:58 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Defoet én se szeretem.A baj h nagyjából Bellamy és Fowler típusú csatár.Nem az az igazi erőcsatár és abból kéne még egy.Kuyt az igazui középcsatár ez igaz,de ebben a szezonban nem vitte túlzásba a gólokat.

Anelka visszajön?(írta a NS)Minek.Jó meg minden de nekünk a jövőre is gondolni és Benitez ezt csinálja.

Heskey óta nincs erőcsatárunk mi lenne ha Harewoodot megpróbálnánk beszerezni?Tökéleletes testalkat.Gólerős és fiatal.Beillene a játékba.

Joaquín=14 millió fon + Zenden + Dudek + még vki?
Szerintetek megéri?Sztem a pénz picit sok de szivesen látnám itt.

Cissé meg kavarja a szart,de ha más edzőnk lenne mindenki a lábai előtt térdelne!Ezt nem szabad elfelejteni.Melyik játékos örül annak ha csere és még úgy is gólerős.Owen se szerette a Realban mikor 5 percek alatt rúgdosta a gólokat és utána ugyanúgy csere volt.El is ment.
Cissé is elment éés kétlem h visszatér.
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pontosan! Egy csatár még kell nekünk minenképpen. Alvest meg még nem igazoltuk le, és lehet nem is fogjuk, az majd elválik. Abban igazad van, hogy kell középpályás, de nem feltétlenül Gerrard helyettest, mert az drága lenne, és eleve nincs is olyan. Az meg a másik, ha van is valami jó, nem ülhet a cserepadon. Heargraves pl. jó lene vagy ilyesmi, de csak ha elmegy Hamann. Vagy valami fiatal tehetség. A középpályával nins gond, csak tény hogy 3 ember oda is kevés lesz. Az más lérdés, hogy milyen minőségü játékosok Smile
Ti hogy gondoljátok, Xabit vajon Rafa kezdetni fogja, vagy képes lesz leültetni a cserepadra Sissoko miatt? Mind2 hasznos játékos, de azért én Xabit nem tenném ki a kezdőből.
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
Kuyt a VB-én semmit nem csinált,a Liverpool-nak nincs szüksége rá.Defoe meg egy nagykalap szar!!!Van 3 jó csatárunk:Fowler,Crouch,Bellamy.A középpályára még kell egy Gerrard helyettes,ha Stevie-vel történne valami.Alves és F.Aurelio jo vétel volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te aztán értesz hozzá. Hogy mondhatod Defoeról h szar? Egyáltalán, szoktál te Premier League meccseket nézni? Az meg a másik h Kuyt igenis jó játékos, attól mert a vb-n nem volt annyira jó, még kellhet nekünk. És ami a legfontosabb, 3 csatárral nem lehet nekivágni egy szezonnak, ezt neked is tudnod kéne

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 10:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Következő
7 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.