| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Huhh...azt én se.....
csalódtam benne...de akkorát
de azért baromira sajn űlom szegényt:( _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Roland016 Stylefan
Csatlakozott: 2006.04.22. Szombat 18:16 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Baja
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
én is egyetértek azzal hogy a franciáknak kellett volna megnyerniük.
De azt nem értem hogy Zidane miért fejelte meg Materazzit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
1etértek...nem baj..
majd az EB döntőt megnyeri Anglia:P _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Júl. 09, 2006 11:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bizony.
ráadásul a játék alapján a franciák érdemelték volna meg. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
banok Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 09, 2006 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hátelég ellaposodott ez a döntő... pedig az eleje jó volt. _________________ Football streamek és videók
http://takeforum.com/stream |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csakhogy a foci nem érdemjáték. Mert ha az lenne akkor a lelkes trinidadiaknak kéne a németek ellen játszaniuk a döntőben. Szal nem ezen múlik. Az meg a másik h bár én rühellem a franciákat is, mégis nekik fogok szurkolni, mert olaszországot zsigerből gyűlölöm. Elbaszott egy népség, legalábbis szerintem. Aztán az undorító fociukról ne is beszéljek...
Egyedül Del Piero az akit bírok abból az országból, ennyi _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: Re: - |
|
|
| Negritis írta: | Én akkor is az olaszoknak szurkolok.Megérdemli ez a genereráció.Meg láthatjuk az EB döntő visszavágóját 2000ből :)
A németek is megérdemlik a bronzot. |
és sokan mások is megérdemelnék az aranyat pl angolok, hollandok, spanyolok, argentinok ráadásul ők még nagyon jól játszottak végig csak találkoztak a németekkel akik szintén meggyöző játékot mutattak eddig
az olaszok meg szerintem a foci ellen vannak a sok mű eséskelésükkel:/ az mondjuk igaz a védelmük páratlan megoldásokra képes de abból meg nem lesz gól |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:09 am Hozzászólás témája: - |
|
|
Én akkor is az olaszoknak szurkolok.Megérdemli ez a genereráció.Meg láthatjuk az EB döntő visszavágóját 2000ből
A németek is megérdemlik a bronzot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem mind1 ki nyer...de...PORTUGÁLIA bronzot se kapjon!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
| hát jobban örültem volna a német francia döntönek mindenesetre a franciáknak megint olyan jól kell játszaniuk vasárnap mint a brazilok ellen különben az olaszok nyerenek amitől szivritmus zavarom lenne megint. a portugálok bronzot sem érdemlik meg föleg a tegnapi szereplésükkel |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen tényleg ez egy nyomós érv, hogy csigát esznek. Bár az olaszok macska specialításai sem lehetnek rosszabbak. Gondolom a csiga nem annyira visszataszító mint a macska. Végülis nézőpont kérdése.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 2:05 pm Hozzászólás témája: - |
|
|
Asszem most fővesztés trehe mellett mondom de inkább az olaszok mint bárki más!
A poprtugálokat élből utálom.a németek hál isten nem jutottak el a döntöig, mert abíró úgy is elcsalta volna.De azért szépen játszottak.
A franciák meg csigát esznek így alapból nem tudok nekik drukkolni főleg az egy csatáros játék miatt.
Az olaszoknak meg már csak azért is drukkolok mert Stevie mellett Del Perio a másik isten számomra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Így van, bár nehéz lesz, de szurkolni kell a franciknak. Nagyon remélem h a mocskos digók nem fognak nyerni. Amugy az YNWA a németek mániája, imádják folyton eljátszani, valószinüleg saját maguknak ment megint vigasztalásképp. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 1:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Most félre kell tenni minden francia gyűlöletet, mindenfajta trianonos dolgot és minden erővel nekik szurkolni, hogy mentsék meg a focit. Ha olaszország vb-t nyer akkor az a foci halálát jelenti. Az meg egy óriási szégyen, hogy egy olasz győzelem után a YNWA-t játszák le.  |
ja, ezt én is akartam említeni...
mármint eléggé meglepődtem, amikor elkezdték azt játszani... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|