Tartalomjegyzék

VB 2006
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huhh...azt én se.....
csalódtam benne...de akkorátSad
de azért baromira sajn űlom szegényt:(
Stylefan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én is egyetértek azzal hogy a franciáknak kellett volna megnyerniük.
De azt nem értem hogy Zidane miért fejelte meg Materazzit.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

1etértek...nem baj..
majd az EB döntőt megnyeri Anglia:P
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 11:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bizony.
ráadásul a játék alapján a franciák érdemelték volna meg.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
banok
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 9:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hátelég ellaposodott ez a döntő... pedig az eleje jó volt.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 5:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csakhogy a foci nem érdemjáték. Mert ha az lenne akkor a lelkes trinidadiaknak kéne a németek ellen játszaniuk a döntőben. Szal nem ezen múlik. Az meg a másik h bár én rühellem a franciákat is, mégis nekik fogok szurkolni, mert olaszországot zsigerből gyűlölöm. Elbaszott egy népség, legalábbis szerintem. Aztán az undorító fociukról ne is beszéljek...
Egyedül Del Piero az akit bírok abból az országból, ennyi

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 4:24 pm    Hozzászólás témája: Re: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
Én akkor is az olaszoknak szurkolok.Megérdemli ez a genereráció.Meg láthatjuk az EB döntő visszavágóját 2000ből :)

A németek is megérdemlik a bronzot.

és sokan mások is megérdemelnék az aranyat pl angolok, hollandok, spanyolok, argentinok ráadásul ők még nagyon jól játszottak végig csak találkoztak a németekkel akik szintén meggyöző játékot mutattak eddig

az olaszok meg szerintem a foci ellen vannak a sok mű eséskelésükkel:/ az mondjuk igaz a védelmük páratlan megoldásokra képes de abból meg nem lesz gól
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 11:09 am    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Én akkor is az olaszoknak szurkolok.Megérdemli ez a genereráció.Meg láthatjuk az EB döntő visszavágóját 2000ből Smile

A németek is megérdemlik a bronzot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem mind1 ki nyer...de...PORTUGÁLIA bronzot se kapjon!!!
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 9:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát jobban örültem volna a német francia döntönek mindenesetre a franciáknak megint olyan jól kell játszaniuk vasárnap mint a brazilok ellen különben az olaszok nyerenek amitől szivritmus zavarom lenne megint. a portugálok bronzot sem érdemlik meg föleg a tegnapi szereplésükkel
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen tényleg ez egy nyomós érv, hogy csigát esznek. Bár az olaszok macska specialításai sem lehetnek rosszabbak. Gondolom a csiga nem annyira visszataszító mint a macska. Végülis nézőpont kérdése. Cool
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 2:05 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem most fővesztés trehe mellett mondom de inkább az olaszok mint bárki más!

A poprtugálokat élből utálom.a németek hál isten nem jutottak el a döntöig, mert abíró úgy is elcsalta volna.De azért szépen játszottak.

A franciák meg csigát esznek így alapból nem tudok nekik drukkolni főleg az egy csatáros játék miatt.

Az olaszoknak meg már csak azért is drukkolok mert Stevie mellett Del Perio a másik isten számomra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 11:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Így van, bár nehéz lesz, de szurkolni kell a franciknak. Nagyon remélem h a mocskos digók nem fognak nyerni. Amugy az YNWA a németek mániája, imádják folyton eljátszani, valószinüleg saját maguknak ment megint vigasztalásképp.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 9:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SmileSmile
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 05, 2006 1:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Most félre kell tenni minden francia gyűlöletet, mindenfajta trianonos dolgot és minden erővel nekik szurkolni, hogy mentsék meg a focit. Ha olaszország vb-t nyer akkor az a foci halálát jelenti. Az meg egy óriási szégyen, hogy egy olasz győzelem után a YNWA-t játszák le. Shocked

ja, ezt én is akartam említeni...
mármint eléggé meglepődtem, amikor elkezdték azt játszani...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
2 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.