| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 2:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekes, hogy nagyon elvétve látni hírt magyar oldalon Gerrard maradásáról... Manapság a klubhűség már nem akkora szenzáció, hogy a Blikkbe vagy az NS-be bekerüljön??  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Júl. 06, 2005 7:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Gerrard éjszaka észheztért....  |
nagyon örülök.. már kezdtem benne csalódni.. így azonban a klubhűség jelképe maradhat!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Júl. 06, 2005 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gerrard éjszaka észheztért....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 5:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem eddig Gerrard volt a kedvenc Pool játékosom, de nagyon csúnyán átverte az egész csapatot,klubot,szurkolókat amikor azt nyilatkozta a Bl döntő után, hogy nem megy el. És mindig csak várni várni ha valaki szereti a klubját az nem vár hanem aláír. Én már tegnap Benitez nyilatkozatán éreztem, hogy valami nem annyira fényes, mint ahogy ő mondja... ennyi volt és már is érzem a hiányát és ez szerintem így lesz még nem indul el az idény. Emlékszme a Liverpoolfc.tv-n a Bl döntő után ki volt írva " Egy új éra kezdete" hát sajnos most egy éra végetért. Most nagyon utállom Steveit, de majd az idő megszépít mindent.
hát valami hasonlót érzek... Owen távozásával is volt egy ikonja a poolnak, egy nagy játékosa, most azonban nincs. Kérdés, lesz-e ilyen szinten valaki, mert nem hinném, ha csak le nem igazolunk egy sztárt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát azt hiszem, búcsúzhatunk tőle...
Én viszont azt hiszem, akármennyire kedveltem, ez most csökkeni fog, hiszen szinte ugyanannyi fizetést kapott volna - ott van előtte Owen példája... de feladta azt, hogy legenda legyen, és ha esetleg a Pool a következő szezonban nagyot alkotna, hát csak sajnálni tudom...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
I want to leave Anfield - Gerrard
Steven Gerrard has told Liverpool he wants to quit Anfield after rejecting a £100,000-a-week contract.
Steven az elkövetkező napokban aláír Madridba....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 2:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt hittem, hogy Gerrard-ügy már nem lehet bonyolultabb és lassan kiérünk az erdőből , de mégsem. Azt becsülöm és remélem, hogy Steven is figyelmebe veszi a döntése előtt, hogy a Pool 32 millió fontért sem adjam pedig annyi pénzből sok jó játékost leehtne igazolni. Tegnap megajánlották neki a 100ezer fontos heti fizetést és ma már hallottam h készek a 120ezret is megajánlani. Ahhoz képest, hogy múlt hét elején 80ezerről indúltak a tárgyalások nem rossz. Egyébként a Madrid is ennyit ajánl neki. Tehát pénzügyileg egyezik a két ajánlat, de akkor Gerrardot befolyásolja már az, hogy itt született, itt játszott világéletében, itt nyert BL-t. Tegnapi Benitez sajtótájékoztató láttam a tv-ben és nem éreztem rajta azt a hihetelen nyugodságot...(ez üggyel kapsolatban) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 04, 2005 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
még jó hogy rossz lenne...
viszont szerencsére éppen a nemrég lezajlott sajtótájékoztatón nyugtatták meg a szurkolókat Parryék.(lásd főoldal)
hát remélem is, hogy megoldják a dolgot, mert már nagyon elég a szaavakból...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Júl. 04, 2005 3:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a Gerrard ügy kezd egyre érdekesebb lenni. Szerintem ezen a héten el fog igazolni. Nekem van egy ilyen érzésem... Gerrard nem nyilatkozik semmit, talán tanult Owen hibájából. Senki nem mond semmit csak áramlanak az álhírek. Most, hogy a Real leigazolta Rubinhot kicsit visszáb vettek az iramból és leeht, hogy kicsit anyagilag is kimerültek egy időre. Mert Gerrardért ajánlották a Samuelt és Figot. Samuelt kölcsönadták az Internek így kaíváncsi vagyok, hogy most mit fognak érte ajánlani. De szerintem a befutó mégis a Chelsea lesz.Tavaly úgy december táján nyilatkozta azt Steven, hogy elég nehéz így játszani, hogy állandóan az eligazolásáról beszél mindenki. A győztes BL-döntő után tett egy (leht, hogy meggondolatlan) nyilatkozatot: "Elképzelhetetlen, hogy eligazoljak ettől a csapattól ezen a nyáron".... Ha mégis másképp lesz az már nayon Owent idézné. Azért a Poolnál is kicsit el lehetne gondolkodni, hogy 2 év alatt, hogy leeht elveszíteni 2 ekkora játékost.
bocs kicsit hosszú voltam, de szerintem Gerrard lassan távozik, és az nekem is nagyon fájna.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 04, 2005 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | hát ha heti 150 e fonot kapna és nem figadja el...Ezzel a P legjobban kereső labdarúgója lenne nem? |
csak egyelőre nem a pool ajánlja neki az összeget, hanem a Madrid és a cselszki...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Hétf. Júl. 04, 2005 11:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát ha heti 150 e fonot kapna és nem figadja el...Ezzel a P legjobban kereső labdarúgója lenne nem? _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 01, 2005 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát teljes mérékben igazad van, sokat hozzá sem tunék tenni, csak hogy én nagyon-nagyon csalóott lennék ha eligazolna... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Pént. Júl. 01, 2005 9:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezek nem kacsák hanem sokkal többek... Ez a Madrid fegyvere ez a nyomás gyakorlás a játékosra. Van az a"párt"újságuk a Marca az megjelenteti ezt a mérhetetlen baromságot, beígérik a hatalams fizetéseket a játékosknak és addig csinálják ezt amíg nem mond igent. Ez egy nagyon szép és becsülendő dolog.És most ennek az áldozata Gerrard meg Rubinho is. Remélem, hogy Gerrard tanult az előző évekből (Beckham,Owen), hogy nekik azért igen csak kettétörte a pályafutásukat a madridi igazolás. És gondolom Owennak is nagyon kellemes leeht, hogy minden héten másik csapattal hozzák szóba, mikor a Real-ban gyakorlatilag nem is kapott lehetőséget a válogatottba meg 3-ával rúgdosta a gólokat. Szerintem ugyan ez lenne Gerrardal is. A Poolban ő egy vezér egyéniség, szinte már a klub halhatatlanaji közé tartozi. ha elmegy Madridba akkor ő csak egy lesz a vezéregyéniségek közül, csak egy megvásárolt "dolog" lesz akit leeht mutogatni a közönségnek. De ezt ő biztos jobban tudja. Ha eligazol akkor ez az ő döntése és kívánom neki, hogy sikerüljön, de erre nem sok esély van... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 01, 2005 8:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Radish írta: | Nemtudjátok hogy most marad-e vagy nem?
Remélem marad!!! |
Üdv itt!
egyelőre a tárgyalások folynak, nagyon remélem pozitív irányban. Az oldalon egyelőre nem közölgetjük a hülye "kacsákat", azokból sajnos van elég: pl. Hogy állítólag Stevie azt mondta, azért megy a madridba, mert owen is ott van, meg ilyen hasonló baromságok. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Jún. 30, 2005 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Radish, jó látni végre új embereket
Gerrarddal ha jól tudom a napokban kezdték meg a tárgyalásokat és egy hosszabtávú szerződésben gondolkodnak. De állítólag maradni fog... 80ezres heti fizetését meg kapja, miért választaná a Madridot vagy a Cselszit.
| Radish írta: | Nemtudjátok hogy most marad-e vagy nem?
Remélem marad!!! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|