| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Roland016 Stylefan
Csatlakozott: 2006.04.22. Szombat 18:16 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Baja
|
Elküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 10:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Remélem ma a srácok jól fognak focizni és nyerni fognak(csunya lenne ha nem). De azért hajrá Pool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Máj. 24, 2006 11:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
kicsit soká van még az aktuális mérkőzésünk...de attól még írhsatunk...
szurkoljatok Angfliának....STEVIE CARRA!!!!!!!!!!gGOGgOGO!!!
kivi vok Crouch megálja e a helyét...?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 10:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Villa????
Ez mekkora lenne!!!!!
Villa-Cissé uhhhhhhhhhhh már belegondolni is remek!  _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Nem tudjátok,hogy ki Benitez lefőbb ki szemeltje nyáron? |
Defoe, talán az a pöcsverő Bent. Pennant valószínű. Azonkívül Fabio Aurelio félig már a miénknek mondható. Akik tényleg csak pletyka szinten: David Villa, Raul, Mexes, Giuly. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Máj. 16, 2006 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | HÁÁÁÁÁÁÁÁTT erről a meccsről "talán" lehet beszélni!!
QVANAGY VOLT!!
Amikor Cissé betalált az nagyon szép goal volt,
amikor Gerrard előszőr betalált az fantasztikus,
amikor Gerrard másodszor betalált hát az FENOMENÁLIS!!!!!erre nincs szó....erről nem lehet beszélni...ebben gyönyörködni kell.....csoda...remélem minden ember látta ezt a meccset és verhetik az ellenfél drukkerei a nyálukat mert mégegy ilyen játékos nincs!!!
Gerrard egy ISTEN.Pepet nagyon sajnáltam a 3 potya miatt de amikor megfogta a 3 11-est hát áldottam!!Mekkora igazolás!!!Ez is egy csoda!
ez a meccs komolyan mondom gyönyörűűűűűű!!!
Az az egy gond van hogy idén ez volt az uccsó!!
LIVERPOOOOOOOOL LIVERPOOOOOOL!!!! |
Hát igen...Stevie the GOD!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Máj. 16, 2006 12:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Látom még mindenki a győzelmi mámorban él hát nem is csodálom, nem lehet ezt elfelejteni...
Ahányszor eszembe jut a meccs egy-egy momentuma, kiráz a hideg, libabőrös leszek és könnybe lábad a szemem:)
Mi vagyunk a legjobbak, ehhez kétség sem fér!!!
És ne aggódjatok, hamarosan újra látjuk játékosainkat a VB-n, és akinek ez sem lenne elég, anna "csak" július 22-ig kell várni, mert akkor barátságos meccset játszunk a Crewe Alex-el, idegenben, vmelyik kínai biztos adja majd!
Stivie a legjobb játékos a világon!!!
GO REDS!
ja és a www.youtube.com -ra éredemes fellátogatni és beírni a keresőbe h Liverpool Fc Fa-cup final, szép dolgokat lehet látni...
vmint a hivatalos honlapon a tv-n találhattok képeket a hazaékezésről,! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
HÁÁÁÁÁÁÁÁTT erről a meccsről "talán" lehet beszélni!!
QVANAGY VOLT!!
Amikor Cissé betalált az nagyon szép goal volt,
amikor Gerrard előszőr betalált az fantasztikus,
amikor Gerrard másodszor betalált hát az FENOMENÁLIS!!!!!erre nincs szó....erről nem lehet beszélni...ebben gyönyörködni kell.....csoda...remélem minden ember látta ezt a meccset és verhetik az ellenfél drukkerei a nyálukat mert mégegy ilyen játékos nincs!!!
Gerrard egy ISTEN.Pepet nagyon sajnáltam a 3 potya miatt de amikor megfogta a 3 11-est hát áldottam!!Mekkora igazolás!!!Ez is egy csoda!
ez a meccs komolyan mondom gyönyörűűűűűű!!!
Az az egy gond van hogy idén ez volt az uccsó!!
LIVERPOOOOOOOOL LIVERPOOOOOOL!!!! _________________ StevieTheGod says Stevie the God!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Őszintén szólva amikor belőtte a west ham a harmadik gólt, akkor már nem nagyon hittem a sikerben, temettem a csapatot, de aztán jött Stevie...Nem tudom elhinni h azt belőtte. Tényleg büszkék lehetünk rá h ez az ember nálunk játszik, nincs még egy ilyen játékos. Amugy Rafa sok mindenkit kinézett, de igazság szerint még semmi konkrét nincs |
Köszi _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 2:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Őszintén szólva amikor belőtte a west ham a harmadik gólt, akkor már nem nagyon hittem a sikerben, temettem a csapatot, de aztán jött Stevie...Nem tudom elhinni h azt belőtte. Tényleg büszkék lehetünk rá h ez az ember nálunk játszik, nincs még egy ilyen játékos. Amugy Rafa sok mindenkit kinézett, de igazság szerint még semmi konkrét nincs _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 1:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudjátok,hogy ki Benitez lefőbb ki szemeltje nyáron? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Máj. 15, 2006 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én is már a 80.perctől úgy gondoltam hogy csak a csoda segíthet... ott volt a csoda..Steven Gerrard. Nem tudtam én sem elképzelni hogy azt onnan, kapásból bevarrta. Számomra ez hihetetlen, nem mindennapi, és ilyen játékoös nagyon soká nem lesz, mint Gerrard, ő egy hatalmas kincs, és örülök hogy a Liverpoolban játszik. Reina is fantasztikus, mennyire érzi a lövéseket. Nagyon nagy egyéni megmozdulások voltak, Gerrard kurva nagy volt... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Stevie-G Stylefan
|
Elküldve: Vas. Máj. 14, 2006 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A 90. percig csak ültem az ágyon és nem hittem el, hogy kikapunk, aztán jött Gerrard és lehidaltam... 1 ilyen gól ráadásul a meccs melyik részében... ááá! Ez a meccs és a BL döntő volt életem 2 legjobb meccse amit valaha is láttam, még jó, hogy felvettem az élő meccset mert ezt a kazettát előreláthatólag ronggyá nézem majd, és remélem a következő idény is tartogat hasonló meccseket a végén Pool sikerrel. Jövőre is GO REDS!!! _________________ PoolNorbi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Máj. 14, 2006 3:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát srácok, ez óriási meccs volt, szerintem a valaha volt legjobb kupadöntő. Utána végigpartiztuk az éjszakát basszus, nagyon nagy nap volt, csak sajnálni tudom azt aki nem látta a meccset, hát bazmeg Gerrard góljára mindig emlékezni fogok 8231658723675 éves vén fasz koromban is, de felfogni nem fogom h azt tényleg belőtte, meg a amit Reina csinált...4-ből hármat védett, no comment. Gratulálok a srácoknak, és köszönöm ezt a meccset nekik, az kurvaélet h sose felejtem el _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Máj. 14, 2006 10:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
2-0-nál szomorú voltam.2-2-nél örültem.3-2-nél sírtam .3-3-nál tátva maradt a szám.A 11-es párbaj végén ujjongtam!!!!!!!!!!!!!!NYERTÜNK!!!!!!!!!!!Crouch má'megin marha gyenge volt,Kewell is,de szetem azért mert megsérült.Azér az szép volt az olyan játékosoktól akik nem tudtak játszani ezen a meccsen (Zenden,Fowler,Carson)szépen kiőltöztek és együtt ünnepeltek a társakkal!!!!Ezért a világ legjobb csapata a liverpool fc,mert mi szivböl játszunk,és van egy Steven Gerrard-unk.Egyébként Carra-ra nem vok mérges,mert nem tudhatta ,hogy ott van Reina is.Nem volt könnyü meccs,de nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Máj. 14, 2006 9:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: | Istenemre mondom, ez isteni vlt. Gerrard egy ISTEN!!!
Reinát mondták hogy 11-es ölő, de ennyire.... Nagyon örültem és nem hittem a szememnek, Gerrad milyen gyönyörű gólpasszt adott, Cissé csodásan fejezte be, és aztán a két Gerrard gól.....no comment.
Reina a meccsen nem volt végig stabil, de amit a párbajon csinált az hihetetlen. 4ből 3at megfogott. nagyon tud a fiú, negatív hősből hős lett.
nagyon nagyon örülök, megvárom az ismétlést és felveszem, akárcsak a BLdöntőt.
Akit esetleg érdekel, Sport1 éjjel 2:15-től hajnali 5ig....
SZÉP VOLT FIÚÚÚK!!!! Gratula! |
Máskor nem ismétli?
de azért köszi...GERRARD IS THE GOD!Nekónk van egy Stivink...a West Hamnak nincs...ez volt etgnap a legnagyobb különbség..sztem:D
I love Stevie...I love LiverpoolFC!!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|