Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 7:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem olyan ismeretlen gyerek az a González, mint ahogy leírod. Ahogy Anderson sem az, hiába csak 18 éves lesz, mégis szép gólt lőtt. Lehet hogy még nem jártas itt González, de az lesz, mert játszani fog, és nem mondtam hogy nem kell mellé még egy ember. Ha jól emlékszem azt mondtam hogy kell egy akivel harcolhat a csapatbakerülésért. Luis és Gerrard nem jó a szélekre, tényleg csak vészmegoldás.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 5:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát köszi a bevatást. Ki hitte volna, hogy mind a két szélen tud játszani? Lehet, hogy csak én is véletlenül írtam bele a játékos profiljába. Csak az a gond, hogy Luis Garcia és Gerrard is csak egy vészmegoldás volt. Egy Angliában még rutintalan, fiatal gyerekre nem fogja Rafa rábízni az egész szezonban a jobb középpályát. camoranési meg felejtős, hogy idejön egy 22 éves ismeretlen chilei játékos mögé a padra. Az meg, hogy keveset fog kapni... A kevés több a nullánál, indulhat a BL-ben, és egy európai élbajnokságban, él csapatban játszhat. Elég nagy az esély rá.

Riise írta:
Nem adja semmi, és még a livescore-n sincs a meccs. Úgyhogy az eredményt is csak utólag fogom tudni. Beavatlak manders, González tökéletes jobbszélre és mellé kéne egy csere, akivel a kezdőbekerülésért is harcolhat. Ha még nem tűnt volna fel, bal oldalt van elég ember, mi nem oda szerződtettük őt, bár párszor lehet ott is fog játszani, de a jobbszél lesz az övé. Camoranesit meg hagyjátok, úgy sem fog idejönni. Ő is tudja hogy itt nem fog sok pénzt kapni.

"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 5:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem adja semmi, és még a livescore-n sincs a meccs. Úgyhogy az eredményt is csak utólag fogom tudni. Beavatlak manders, González tökéletes jobbszélre és mellé kéne egy csere, akivel a kezdőbekerülésért is harcolhat. Ha még nem tűnt volna fel, bal oldalt van elég ember, mi nem oda szerződtettük őt, bár párszor lehet ott is fog játszani, de a jobbszél lesz az övé. Camoranesit meg hagyjátok, úgy sem fog idejönni. Ő is tudja hogy itt nem fog sok pénzt kapni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 1:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudjátok véletlen, hogy vmeik koreai csatorna nem adja véletlen a meccset???
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 2:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pénzéhesnek nehéz is lenne itt játszani me kb 2/3ada a max fizetés nálunk mint a Chelsea átlaga.De ide tényleg nem pénzért jönnek játszani.González Gerrard meg García meg tudja oldani a jobb szélt akár csak tavaly(-gonzi) camoranesi pedig ha tényleg jön akkor csak cserének tom elképzelni mert bármelyiknél gyengébb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 9:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
hát azé no Traoré szar és még fizetnek is érte!!!!Ezt nem hittem volna!!!

Camoranesiről meg annyit h argentín és olasz válogatott is lehetett volna vmit tudha és Bene megnevelheti vagy nem játszatja és majd túladnuk rajta úgyse sokat kell érte fizetni.Én is utálom de azért jobb szélre cserének jó.

Ez azért ilyen formában nem igaz. Bár elvileg én is lehetnék angol, olasz, spanyol, német, francia válogatott. Kb így volt ezzel ő is. Neki az olaszokhoz nem sok köze van. És azért az argentínok sem sírtak miatt, hogy nem őket választotta. Szóval nem tudása miatt volt ennyire elhalmozva az ajánlatokkal. De válogatott szinten ez igencsak undorító. A másik h cserének jó lesz ?? Miért most van jobb szélsőnk, vagy kinek lesz a cseréje? Szerintem először egy normálisat kellene igazolni, utánna egy következőt és idehozni csomagokat pakolni camoranésit.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:

Camoranesiről meg annyit h argentín és olasz válogatott is lehetett volna vmit tudha és Bene megnevelheti vagy nem játszatja és majd túladnuk rajta úgyse sokat kell érte fizetni.Én is utálom de azért jobb szélre cserének jó.

De nem. értsétek már meg, ez egy olyan klub ahol mindig számított az erkölcs. Ennél a csapatnál még sose játszott elkényeztetett pénzéhes transzvesztita, és nem is fog. Ilyen személyiségű ember akor se kell ide ha fizetnek érte. Nem kell és kész, ne jöjjön a klub közelébe se!!!

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 8:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 5:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép... ma este bejelntik, hogy mi az olaszok sorsa, de az előzetes találgatások szerint a milánt nem zárják ki, de a másik hármat igen. Ez brávó ez egy sportszerű döntés. Mindenesetre a juve a második ligából indul -20 pontal szóval sok vizet nem fog zavarni. Remélhetőleg a seria c-ig nem is lesz megállás. Én eddig trezegéről, zlátánról és camoranésiről hallottam. De az első kettő az még csak nagyon pletyka szinten. Remélhetőleg az is marad. És Traore ára már 3 milliónál tart. Shocked Szerencsére Allardyce nagyon jókor hülyült meg. Twisted Evil
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 2:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most akkor valalki leírná hogy pontosan kik jöhetnek a Juvéből??
mert én már kb500000 verziót hallottanm....
Trezeguet kamu?
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Uraim, ha ide is jön, attól nem kell félni, hogy a Liverpool túlfizeti, szerintem nem fog annyit kapni mint a juvéban, és akkor talán nem is igazol ide. A Manchester United is beszállt érte, azért nagy kár hogy lesüllyedtünk a szintjükre, de amúgy meg nagy erősítés lenne, és ha jóé átgondoljátok Kewell is rengeteget színészkedik, meg Luis Garcia, úgyhogy azért ne utáljátok. Amúgy én sem kedvelem, de ez van. Munchenbe is mehet még, vagy MUba, de ha idejön, akor már szressük :S

Ez hülyeség, Kewell és garcia "szinészkedései" meg se közelíti azt a patkányt. És most nem elsősorban arról van szó h szinészkedik ezt értsétek már meg. Ő egy szar ember, egy senkiházi pénzéhes féreg, ezért nem kell ide

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 1:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Uraim, ha ide is jön, attól nem kell félni, hogy a Liverpool túlfizeti, szerintem nem fog annyit kapni mint a juvéban, és akkor talán nem is igazol ide. A Manchester United is beszállt érte, azért nagy kár hogy lesüllyedtünk a szintjükre, de amúgy meg nagy erősítés lenne, és ha jóé átgondoljátok Kewell is rengeteget színészkedik, meg Luis Garcia, úgyhogy azért ne utáljátok. Amúgy én sem kedvelem, de ez van. Munchenbe is mehet még, vagy MUba, de ha idejön, akor már szressük :S
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 1:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Jah bocs tévedtem, jobb szélső.

Nembaj, akkor is pénzéhes színész... Smile

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 1:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jah bocs tévedtem, jobb szélső.
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 14, 2006 1:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyre biztosabb, ha kinyomják a juvét jön ez a majom. Confused Nem hittem, hogy ilyen szégyen is megeshet velünk ezen a nyáron. Ezt az embert még az olaszok is utálják. Aki ilyet mond erre a kérdésre: Miért az olasz válogatott mezt választotta az argentín helyett? " Nem mindegy, hogy milyen poló van rajtam" 2. kérdés: Ismeri az olasz hímnuszt ? " Nem, de a gyerekeim már énekelgetik". Ez az olaszok büszkesége, ő a világbajnok?? Ha idejön akkor nyugodtan Traore elé állhat a Merseybe lövésnél. Egyáltalán hol játszik ez a bohóc? Mert mintha úgy rémlene, hogy védekező középpályás ? Most akkor kiszorítja Alonsot vagy Sissokot. Pénzéhes, lélektelen, komolytalan figura. Remélem a kapu mögött ülő szurkolók is hasonlóan gondolkodnak és a Lennon airporton kicsinálják már. Ennél már csak zlátán lehetne komolytalanabb igazolás, de ő már talált új gazdát. Most jut eszembe, hogy szegény camoranesinek lesz még egy köre az arsenal szurkolókkal is. Ha jól emlékszem akkor a tavalyi bl-ben kiállították a Highburyban és bőszen osztogatta a csókokat feléjük. Októberre otthon lesz... Twisted Evil Wink
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Következő
4 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.