| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Aug. 12, 2006 12:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1-2 best of szólás liverpooli ismerőseinktől:
Bill Shankly: "Liverpool was made for me and I was made for Liverpool."
Bill Shankly: "If Everton were playing at the bottom of the garden, I'd pull the curtains."
Bob Paisley: "Mind you, I've been here during the bad times too - one year we came second."
Bill Shankly: "Chairman Mao has never seen a greater show of red strength."
LFC Chairman David Moores: "Rafa is a magician, a master tactician and a wonderful man. He is a great man, make no mistake about that."
Rafael Benitez: "As a manager you are important sometimes and you make mistakes, but the most important people are your staff and your players. Never call me the special one!"
Arsenal star Thierry Henry: "Liverpool's fans are just amazing. The best feeling I have at away games is Anfield. It is just incredible. I love it. You get goose bumps when you see their supporters sing You'll Never Walk Alone."
Jamie Carragher: "I'd put Steven Gerrard in the top five or six players in the world. In my opinion, I would say he was probably the best. I don't think anyone else could play for Liverpool and do more than he does." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Aug. 11, 2006 12:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | SchKar írta: | Üdv!
Ősszel ki akarok menni meccsre csak nem tudom h lehet jegyhez jutni! Tud valaki segíteni ebben?
Go Reds! |
Háát sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ott kezdődik h eléggé sok pénzbe kerül, másrészt meg pénzzel is nehéz jegyhez jutni. Szerencsére most van egy cimbink aki talán tud intézni, de ez titok  |
Ráadásul egyes mérkőzések csak fancard tulajdonosként tekinthetők meg, mondjuk azt nem negy cucc megrendelni. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 11, 2006 12:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | Üdv!
Ősszel ki akarok menni meccsre csak nem tudom h lehet jegyhez jutni! Tud valaki segíteni ebben?
Go Reds! |
Háát sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ott kezdődik h eléggé sok pénzbe kerül, másrészt meg pénzzel is nehéz jegyhez jutni. Szerencsére most van egy cimbink aki talán tud intézni, de ez titok  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Aug. 11, 2006 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Aug. 11, 2006 12:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | Szasztok!
Adja valamelyik tv a Chelsea meccset?
Go Reds! |
Sport 1 természetesen!
De neten is fogható lesz, a kínai webtévék jóvoltából _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 11:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szasztok!
Adja valamelyik tv a Chelsea meccset?
Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
huhh egy picit megnyugodtam, hogy nyertünk....
Bellamynak örülök, ugy nézz ki, hogy igazán ebben a csapatban akar játszani
mostantól viszont a chelsea ellen kell 1000%-kal készülni és jól elseggelni őket vasárnap
go LIVErpool!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerencsére láthattam végig a meccset. Igen a játékot mi irányítottuk, de nagy helyzeteink nem voltak. Nem volt izgalmas meccs, nem is játszottunk jól, de azért volt 1-2 jó megmozdulásunk. Nekem nagyon bejöttek a rövidpasszok nagyn tetszettek ahogy megoldották őket, csak hát nem mentünk velük semmire.
Annyira jó volt őket újra látni, hogy nem igaz...
Annyira hiányoztak már de komolyan:)
Pennant nekem nagyon belopta magát a szívembe, nagyon jól játszott végig.
Gonzalez pedig egy jó csere volt:)
Bellamynak megy csak így tovább:)
Zenden viszont szerintem pocsékul teljesített.
De gondolkozni kell előre. Nem tom h ott vagyunk e megint mint a PL-ben h alig jönnek a meccsek és ha jönnek is akkor csak 1 gólocska a különbség nem kellene így indulni...
Jön a Chelsea és oda ez nagyon nagyon kevés lesz.
Teljesen más taktika kell oda.
És Luis Garciának pedig kötelező lesz játszania már csak a babonából is!
És nem elég oda egy csatár...Támadni kell bátran!!! És nyerni! Össze fogunk mi állni vasárnapra és egész szezonra úgy érzem. Jó kis csapat leszünk. Az igazolások nagyon jók.
GO REDS!
Klaj: Nincs mit nagyon szívesen, persze küldök sms-t vasárnap is. Meg majd csörgetlek ha gól van v vmi. Remélem majd örülhetünk. Én bízom bennük _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 9:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok Srácok...
sajna én nem láthattam a meccset, de a győzelemnek nagyon örülök...ja és Kladi köszi mégeccer a tájékoztatást...vasárnap is számíthatok rád, ugye?
de a kommentárjaitok nem vmi bíztatók...
remélem javulunk...mert ez így nem fog menni... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 7:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem az a fő h nyertünk.Bellamy eddig a legjobb igazolásunk a nyáron.Sajna nem láttam a meccset,de mivel itt ti irjátok h rosszul jáccottunk,ezért én sem vagyok megelégedve.Örülök h Bellamy ilyen jó,belőle sem lesz Crouch hiszen Craig már első meccsén betalált.Fowler miért nem jáccott???? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Aug. 10, 2006 1:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerencsére a második félidőt "elkaptam" kínai barátainknál...
Most hülyének hangzik, de örültem, hogy a nyár után végre láthattam játszani a srácokat újra az Anfielden. Pocsék meccs volt, egyértelműen Pennant és Sissoko játéka az, ami bizakodásra adhat okot.
Nyertünk, de nem szabad bukni semmiféleképpen a visszavágón. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 11:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
2-1. Nem a legjobb eredmény, de nyertünk, és jól játszottunk. Szerintem jól játszottunk, mezőnyfölényben voltunk, de ezek a zsidók nagyon keménen rugdosódtak, húzták az időt, nehéz volt ellenük játszani, úgyhogy azt mondhatom hogy nagyon jó, hogy sikerült nyerni. González Gerrard helyére állt be, mert ekkorra már Gerrard bal oldalt játszott, és rá 2percre gólt is lőtt. Remek csere volt... Bellamy, Sissoko lövéséből kipattant labdát helyezte a léc alá, Sissoko remekül játszott, nagy mezőnymunkát végzett, és gólt is szerezhetett volna, csak vagy védett a kapus, vagy beleléptek a lövésébe. Ez volt Gerrardnál is, de ő nem mutatott annyit, bár jól játszott. Kiemelkedő volt Sissoko, Zenden, csak ő elfáradt, Pennant szerintem nagyon nagyon jól játszott, olyan cseleket csinált, alázta a zsidó népet Ja és Reina a hosszabítás vége felé védett egy nagyon nagyot, ami nagyon fontos volt, hisz úgy átjátszották a védelmünket, hogy nekem volt égő. Bellamy is jól nyomta és Luis Garcia nagyon hajtott. A többiek viszonylag középszinten teljesítettek, a végén még González és Crouch elég jól játszottak Ennyit a rövid elemzésről, bőven megérdemeltük a győzelmet, de nagyon nehéz meccs volt. Az izraeliek tömörültek, rugdosódtak és kamuzással húzták az időt...
Örülök hogy nyertünk, de még egyértelműen nem vagyunk formába, mert azért elég sok helyzetet kihagytunk. Garcia sokat kidolgozott, de nem igen akartak összejönni. Idegenben azért még kell pár gólt rúgni... Na ennyi, jó éjt, és készüljünk lelkileg a Chelsea elleni meccsre! Hajrá fiúk, mindent bele! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 9:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
0-1... egy lövésből egyet belőttek, mi vagyunk mezőnyfölényben, de semmit nem tudunk kezdeni. nem hittem volna, de ezzel megtörténhet ami elképzelhetetlen. Nagyon nagy a gond, itt már senki nem mnodhatja, hogy edzőtábor, fáradatak stb... és a net is baszakszik fél óránként sikerül vmit elérni  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1-1 Jó ez a Bellamy gyerek...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem látom a meccset, de azt tudom h 0-1...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|