| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Aug. 14, 2006 1:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nyertünk és kész, Klau pedig tömheti a főzit...
Hajrá... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, a kommentátor feltűnően nagy faszságokat mondott, néha kedvem lett volna beírni egy sms-t, hogy üssék le... És a studióban lévő műsorvezető úgy Chelsea-s ahogy van, olyan szomorú volt a meccs után, mit a Colner amikor kiesett Schumaher
A meccsen szerintem mindenki nagyszerűen játszott, és látva a kezdőcsapatot, én egyáltalán nem ítéltem el Benítezt. Tudja nagyon jól mit csinál, nem szabad megkérdőjelezni a munkáját, hisz remekül végzi. Ő soha nem csinálna olyat, hogy egy csapatot gyengébben küld ki, hogy ne legyen nagy zakó. Szó sincs ilyenről, annyira ismerhetnénk, hogy tudjuk mit csinál, ő mindig meg akarja nyerni a következő meccset, és láthatjuk mennyit fejlődött a csapat játéka, és a játékosok is jobbak lettek, hisz remekül igazol, és nagyszerűen cserél. Ezt bizonyítja az is, hogy Crouch tényleg nagyon gyenge volt, mégsem hozta le, mert bízott benne, és jól tette. És tényleg jók az új játékosok, megnyugtató, hogy lehet egy Aggerrel védekezni a Chelsea ellen, tehát erősödünk. Megvan a célunk, mindenki a PL-re hajt a csapatnál, tehát előttünk az út és gyerünk!
Meg tudjuk csinálni Hajrá!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 10:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Összeségében sokkal jobb amit vártam és így a meccs után már értem a kezdőcsapatot. A két szél valóban jól játszott és úgy tűnik, hogy sok kínlódás után végre lesz egy tökéletes, megbízható jobb középpályásunk. Gonzalez és Aurelio is tetszettek a másik oldalon. Sissoko egyre jobb, de szeritnem garcia játéka is elfogadható volt. Védelem úgy ahogy. A gólnál nagyot hibáztak, hogy egy Sevát üresen hagytak ennyire. Úgy tűnik, hogy a VB játékosok még nem az igaziak, de a csapat többi része hátán viszi a csapatot. Ez az ami kelleni fog a bajnokságban is.
Sport1 közvetítése és kommentáláse kritikán aluli. Remélehetőleg kicsit kevesebb hülyeséget fognak beszélni a szezonban. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Roland016 Stylefan
Csatlakozott: 2006.04.22. Szombat 18:16 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Baja
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is tök jól játszottak a fiúk ma délután
És most olvastam hogy a Chelsea leakarja igazolni Riise-t, de Benitez nem engedi Remélem nem is fog elmenni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Oké felraktam a hírt.
Nagyon örülük h nyertünk:)
Hát akkor mondom anyának h főzzön főzeléket:) de megéri ha csak ezen múlik minden győzelem akkor minden meccs előtt után megeszek egy tányérral
GO REDS! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megnyugodtam.....
eljátszogattak a srácok de csak akkor lett igazán meggyöző a produkció amikor beállt Gerred és Xabi rendbe is szedték a csapatot egy pillanat alatt
szóval jól sikerült a felkészülés jók az igazólások és K..VA jó a csapat
LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem ahhoz képest, hogy még a szezpn elején járunk nagyon jól játszott a csapat.És Rafa is így utólag mondva nagyon nagy húzást csinált, hogy nem kezdett Alonso és Gerrard.
A cédelem eléggé ingatag volt az első félidőben, de utána jól játszottak.A gólban kicsit benne voltak...Agger sztem nagyon jól játszott, mint ahogy Carra és Finnan is.És hát Riise amilyen gólt lőtt, sztem világklasszis volt, még ha Cudicini kicsit mellé is nyúlt.
A kp-n Sissoko fantasztikus játékot nyújtott, iszonyatosan megkedveltem a srácot.Gonzalez és Pennant is nagyon nagyot játszott, tetszik nagyon idáig amit nyújtanak.Zenden kicsit szürkébb volt ma, de azért ő se volt rossz.
Crocuh sztem bűngyenge volt de végülis csak lőtt egy gólt.Iszonyatosan gyengének találtam, a labdákat se tudta megtartani, de amilyen labdát kapott Bellamytól az megintcsak fantasztikus volt.Luis Gracia se villogott túlságosan, eléggé szürke volt.
A cserék: Aurelio játéka nagyon tetszett nagyon jó lesz sztem.Bellamy szintúgy, gyönyörű gólpasszt adott.Xabi iszonyatosan gyenge volt, mostmár tudom, hogy Rafa miért nem vele kezdett.Stevie közepes volt, de amikor bejött egyből elkezdett játszani a csapat.
Összefoglalva: nagyon tetszett a játék, még ha egy ilyen gyengécske cselszki ellen is.Az igazolások nagyon jónak tűnnek, mindegyik új ember jó teljesítményt nyújtott.
Szép volt fiúk!!Csak így tovább!!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
NYERTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bellamy és Sissoko játszot a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha a cselzi továbbra is igy fog játszani akkor nem lesz bajnok!!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 4:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Riise megint megmutatta, hogy mekkorra játékos!!Hatalmas gólt lőtt!
Viszont a cédelem eléggé ingatag...A lestaktika úgy ahogy bejött, de már 2szer is kugrottak, az egyikből gól lett...Sztem Zenden helyett jön Gerrard és meglátjuk, hogy mit bír a csapat!
Na de GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | morti írta: | Akk remélem nyerünk és betartod amit mondtál!!!
Amúgy előző meccsen Zenden a szélen volt szar.Most meg lehet, hogy jó lesz ám, m a Boroban is amikor küözépen játszott akk mindig átlagon felülit nyújtott!!Rem most is így lesz. |
Úgy legyen,ahogy mondod és ha nyerünk letuszkolom azt a tányér főzeléket:) |
Bocsi, hogy most szólok, de elég váratlanul történnek az események. Tegnap megkértek, hogy meccs után tegyem fel első szokásos hírt, de úgy néz ki, hogy ez rögtön nem fog menni. Ha nem gond átadhatom ?Megköszönném és este már rendesen megy mniden.
A meccsről meg annyit, hogy Rafa nem akar nagyot bukni így az elején. Inkább kitesz egy felforgatott csapatot a Chelsea elé. Verjék most ezt szét, nekünk nem most kell nyerni. Amúgy sem vagyunk még a toppon. Szerencsére az első pár könnyű fordulónak oda kerülhetünk és szeptember - októberre már felvehetjük a versenyt velük és eldönthetjük, hogy mi lesz a bajnokság sorsa. Az eleje bár ne így lenne ahogy mondtam, de nekem ez jön le. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Akk remélem nyerünk és betartod amit mondtál!!!
Amúgy előző meccsen Zenden a szélen volt szar.Most meg lehet, hogy jó lesz ám, m a Boroban is amikor küözépen játszott akk mindig átlagon felülit nyújtott!!Rem most is így lesz. |
Úgy legyen,ahogy mondod és ha nyerünk letuszkolom azt a tányér főzeléket:) _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akk remélem nyerünk és betartod amit mondtál!!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyáltalán nem teszik az, h Gerrard nincs a pályán...eddig is már tök ideges voltam izgulok ezerrel, monst meg még az agyamat is felhúzta ez a húzás...szeretem Rafat de ez a megmozdulása nagyon nem teszik...
Zendent nem kell erőltetni nem megy neki a játék...Gerrard nélkül meg... hát nem tom...ha ez a taktika jó lesz, akkor minden elismerésem a Rafaé lesz és esküszöm h megeszek egy tányér tökfőzeléket amit utálok... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Háááát hogyan is mondjam...Eléggé érdekes a csapat!!
Reina
Riise
Agger
Carragher
Finnan
Gonzalez
Zenden
Sissoko
Pennant
Garcia
Crouch
Aggernek örülök, Gerrardot viszont nagyon hiányolom...Mint ahogy Bellamyt is Crouch helyet...De lehet, hogy ez lesz a jó majd a végén kiderül.Most legalább megnézhetjük, hogy Zenden át tudja-e vállalni a vezető szerepet Stevie helyett...De hogy Xabi se játszik... Fene se tudja, hogy mit akar Benítez...
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Aug. 13, 2006 11:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Thierry Henry: "Liverpool's fans are just amazing. The best feeling I have at away games is Anfield. It is just incredible. I love it. You get goose bumps when you see their supporters sing You'll Never Walk Alone."
Ez azért mindent elárul asszem! Már várom a délutáni meccset!
Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|