Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Mind1, majd belejövünk. Kromkamp és Zenden is beillik a csapatba, de ma az egész csapatmak gyengébben ment, bár a 2.félidő nem volt olyan szörnyű. Ez még csak a kezdet, semmit nem jelent. A Szezonkezdet mindig nagyon nehéz, ahogy LFC5 is mondta, rajtuk a teher, de 1 pont is pont és fel fogunk pörögni. Fel fogunk pörögni.... Idő kell hozzá. Mint tavaly. Minél hamarabb belejövünk, annál több esélyünk lesz. Remélem gyorsan összekapja magát a csapat, és megnyerjük a PL-t. Mert azt nem bírnám ki, ha esélyünk se lenne rá, mint 2éve. Hajrá Liverpool!!!

Csak el ne bizzuk megunkat,mert a meccs előtt is ezt tettük és lám mi letta vége

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mind1, majd belejövünk. Kromkamp és Zenden is beillik a csapatba, de ma az egész csapatmak gyengébben ment, bár a 2.félidő nem volt olyan szörnyű. Ez még csak a kezdet, semmit nem jelent. A Szezonkezdet mindig nagyon nehéz, ahogy LFC5 is mondta, rajtuk a teher, de 1 pont is pont és fel fogunk pörögni. Fel fogunk pörögni.... Idő kell hozzá. Mint tavaly. Minél hamarabb belejövünk, annál több esélyünk lesz. Remélem gyorsan összekapja magát a csapat, és megnyerjük a PL-t. Mert azt nem bírnám ki, ha esélyünk se lenne rá, mint 2éve. Hajrá Liverpool!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GYerekek...ma Fowler...nbagyon nagy szívás volt...Sad
nem tudom mi lehtett vele...
3 ordító helyzetet hagyott ki...
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
redwhitekop írta:
Koptalk: Riise és Carra oké... itt azt mondják, hogy semmi gond.

Úgy legyen

(admin úr, mikor szándékozik feltalálni msn-re?)

szerintem most, bár lehet még megvárom rafa nyilatkozatát.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:

Úgy legyen

(admin úr, mikor szándékozik feltalálni msn-re?)

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyenge játék ide vagy oda, ezt meg kellett volna nyerni, a helyzetek alapján már az első félidőben le kellett volna rendezni a dolgot. Szerintem be kellett volna hozni Crouchot, biztos többet tudott volna csinálni mint a Fowler-Bellamy kettős. Legalábbis a játék képe alapján szerintem így van.
Nem kell aggódni, ez még szezon eleji forma volt, majd felpörög a csapat

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én sem viselem túl jól ezt a döntetlent,szerintem is már a felálással is lebecsültük kicsit a nyitómeccsen szereplő feljutócsapatot,és az a szomorú,hogy a cselzi meg a hozzá hasonlók rossz játékkal is leverik a kiscsapatokat,mi nem,szerintem ezen kellene változtatnunk.zenden mit keres a középpálya közepén, pennant miért csak csere,mikor lehetne 2 jó szélünk,na mindegy csak az a baj hogy tényleg -2 vel indulunk és már megint ha ilyen erőtlenek leszünk idegenben....
na elég a kesergésből:nagyon örültem hogy megint láthattam bajnokin a poolt!

GO GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez semmi! Persze, küzdöttek, akartak, de nagy volt az arc és ezt nem kell magyarázni. Kíváncsi leszek Rafára.
Ezt a tizit is csak 10 bíróból egy fújja be, és szerencsénk volt.
Sürgősen össze kell szedni magunkat.
Ja, a hírek szerint Rissének veszélybe került a magyarok elleni eb-selejtező is. de lehet csak a szokásos rémhírek, bár angol kommentárral néztem a meccset, és már a második félidő közepén bemondták.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Fowler13 írta:
túlságosan elbiztuk magunkat,ez volt itt a baj.Gerrard kicsit sincs csucsformában.Már csak a szerencsében bizhatunk h a Chelsea és a Bocifc is pontokat veszit. Sad

Szerintem a fiúk egyáltalán nem bízták el magukat, (inkább mi a szurkolók, legalábbis én) nagy teher volt rajtuk. tudják, hogy nincsenek csúcsformában, mindenki esélyesnek titulálja őket, és ezzel egy cseppet sem könnyű együtt játszani. Tudják és mondogatják hogy nem szabad úgy kezdeni a szezont ahogy tavaly, de azért mégis bennük volt ez. Az eslő félidő pedig még plusz hátrány volt erőnlétileg és lélektanilag is. Elvesztettünk 2 alapembert. Ezzel nem könnyű így játszani. És a két ember hiánya meg is mutatkozott a kapott gólnál. A 11-es szerintem sem volt tizi, de szerencsére a bíró befújta, Fowler pedig berúgta. Voltak helyzeteink, fölényben játszottunk de itt sajnos tényleg nem ez számít. Abban viszont tényleg reménykedhetünk h a Chelsea a Mu az Arsenal és a Totthenham is pontot veszít, vagy legalább valamelyik közülük.
Megint x-el kezdtünk, de a végén az nevet aki utoljára nevet. Nem játszottunk sajnos jól, ahogy manders mondta teljesen más csapat volt ez mint amit a múlt vasárnap láttunk. Reméljük a jövő hétre már összezsedik magukat, mind a BL-re mind pedig a PL-re.

(azért örültem volna ha az 5-0-ás tippem bejön)

Nem ajátékosokra értettem ,hanem miránk szurkolokra,mindenki ilyen 4 megy 5-0-kat várt.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
túlságosan elbiztuk magunkat,ez volt itt a baj.Gerrard kicsit sincs csucsformában.Már csak a szerencsében bizhatunk h a Chelsea és a Bocifc is pontokat veszit. Sad

Szerintem a fiúk egyáltalán nem bízták el magukat, (inkább mi a szurkolók, legalábbis én) nagy teher volt rajtuk. tudják, hogy nincsenek csúcsformában, mindenki esélyesnek titulálja őket, és ezzel egy cseppet sem könnyű együtt játszani. Tudják és mondogatják hogy nem szabad úgy kezdeni a szezont ahogy tavaly, de azért mégis bennük volt ez. Az eslő félidő pedig még plusz hátrány volt erőnlétileg és lélektanilag is. Elvesztettünk 2 alapembert. Ezzel nem könnyű így játszani. És a két ember hiánya meg is mutatkozott a kapott gólnál. A 11-es szerintem sem volt tizi, de szerencsére a bíró befújta, Fowler pedig berúgta. Voltak helyzeteink, fölényben játszottunk de itt sajnos tényleg nem ez számít. Abban viszont tényleg reménykedhetünk h a Chelsea a Mu az Arsenal és a Totthenham is pontot veszít, vagy legalább valamelyik közülük.
Megint x-el kezdtünk, de a végén az nevet aki utoljára nevet. Nem játszottunk sajnos jól, ahogy manders mondta teljesen más csapat volt ez mint amit a múlt vasárnap láttunk. Reméljük a jövő hétre már összezsedik magukat, mind a BL-re mind pedig a PL-re.

(azért örültem volna ha az 5-0-ás tippem bejön)
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 3:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 3:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Katasztrófális...

Rá sem lehetett ismerni erre a csapatra. Cheslea ellen teljesen más volt. Zenden, Krompkam nem Liverpool szintű játékosok, Fabio hibája Confused Középpályánk semmi nem volt. Úgy látszik, hogy a slow startról nem csak beszélni kell hanem tenni is valamit ellene. Elkeserítettek nagyon. -2 pont a hátrány 1 forduló elteltével.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
SchKar
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 2:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise megsérült! Remélem nem súlyos bár elég dúrván kifordult a bokája! Jól kezdődik!
Go Reds!
Vissza az elejére
SchKar
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 1:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowlerrel és Bellamyval kezdünk! Very Happy Very Happy Very Happy
Go Reds!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 148, 149, 150  Következő
48 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.