| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| FI írta: | természetes...valahol el kell kezdeni..és én semmi jónak nem vagyok az elrontója csak ha megvan ez az ellenszenv felénk akkor valahogy nem érzem értelmét bárminek is...
de ha van valami emailben megtalálsz..meg a saját fórumomon |
mint mondtam, semmi ellenszenv nem volt és nem is lesz. csak meglepett persze a hirtelen vélemény, de érthető.
Ezekután én is többet fogok az uw-s olddal fórumára járni, hiszen jó ha tud az ember a dolgokról.
És estleg ha mi találnánk jó helyet meccsnézésre vaagy programokra, akkor a jövőben mindenképpen megkereslek. És azért jó lenne, ha msn-en is elérhetnénk egymást.
| FI írta: | | nem te feszegetted a You'll never walk alone jelentését???hát ezért nem örülnék neki..mert Magyarországon ennek a maroknyi szurkolónak össze kellen fogni nem pedig hat kocsmában kettesével meccsetnézni...de ha nektek így jó...ám legyen |
Én éppen ezt szeretném megakadályozni...
manders is benne lenne, csak nem változik olyan gyorsan a véleménye...
Azért nem tudtam szorgalmazni a dolgokat, mert keveset jártam a fórumra, nem ismertem a társaságot, de a jövőben másképp lesz. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
redwhitekop az oldalamon feltüntetett email cím alapján megtalálsz msn-en _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már boccs, de te nevettségezted le ezt a közösséget. Akkor nem voltál ennyire összetartó.
| FI írta: | Csak egy kérdés miért szúrja a te szemed, hogy esetelg alakulne egy másik Pool közösség??
nem te feszegetted a You'll never walk alone jelentését???hát ezért nem örülnék neki..mert Magyarországon ennek a maroknyi szurkolónak össze kellen fogni nem pedig hat kocsmában kettesével meccsetnézni...de ha nektek így jó...ám legyen |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak egy kérdés miért szúrja a te szemed, hogy esetelg alakulne egy másik Pool közösség??
nem te feszegetted a You'll never walk alone jelentését???hát ezért nem örülnék neki..mert Magyarországon ennek a maroknyi szurkolónak össze kellen fogni nem pedig hat kocsmában kettesével meccsetnézni...de ha nektek így jó...ám legyen _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| FI írta: | természetes...valahol el kell kezdeni..és én semmi jónak nem vagyok az elrontója csak ha megvan ez az ellenszenv felénk akkor valahogy nem érzem értelmét bárminek is...
de ha van valami emailben megtalálsz..meg a saját fórumomon |
mint mondtam, semmi ellenszenv nem volt és nem is lesz. csak meglepett persze a hirtelen vélemény, de érthető.
Ezekután én is többet fogok az uw-s olddal fórumára járni, hiszen jó ha tud az ember a dolgokról.
És estleg ha mi találnánk jó helyet meccsnézésre vaagy programokra, akkor a jövőben minenképpen megkereslek. És azért jó lenne, ha msn-en is elérhetnénk egymást. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De nem arra törekedtünk?? Remélem emlékszel mikor június elején mondtam neked, hogy Pool Pool szurkoló nem ellenségei egymásnak... Sajnos még sem így lett, amit nagyon sajnálok. De remélem megoldható, ha mindenki magába néz és átgondolja, hogy van-e értelme ennek a dolognak. Én mindig is a baráti kapsolatok mellett álltam és msot is ott állok, de az ilyen viszony a másik oldalról is szükséges ehhez.
| redwhitekop írta: | | manders írta: | | Kettővel ezelőtti hozzászólásod már egész szimpatikus volt és ha észre vetted kb ugyan azt mondtad el, mint én a legeljén. Én és itt mindenki az oldalon soha nem akart ellenséges hangulatot kelteni veltek. Nem is mi mentünk hozzátok szó szerint fikázni, sőt én még a banner cserét is szorgalmaztam ezelőtt 1 hónappal. És semmi bajom nem volt az uw-s oldallal szivesen jártam oda a sok hülye ellenére is. De mióta idejöttél és úgy viselkedsz velünk mint a kishülyegyerekek akik mit is tudnak a fan clubról meg közös focikról meg stb... azóta te és az oldal sem szimpatikus mert ezt akár hogy vesszük nem volt nagyon szép dolog, amit te időközben észre is vettél és bocsánatot is kértél. Csak egy kérdés miért szúrja a te szemed, hogy esetelg alakulne egy másik Pool közösség?? |
Szerintem igaza van FI-nek...
ha megoldható, hogy együttműködjünk, akkor arra kell törekedni! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
természetes...valahol el kell kezdeni..és én semmi jónak nem vagyok az elrontója csak ha megvan ez az ellenszenv felénk akkor valahogy nem érzem értelmét bárminek is...
de ha van valami emailben megtalálsz..meg a saját fórumomon _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Kettővel ezelőtti hozzászólásod már egész szimpatikus volt és ha észre vetted kb ugyan azt mondtad el, mint én a legeljén. Én és itt mindenki az oldalon soha nem akart ellenséges hangulatot kelteni veltek. Nem is mi mentünk hozzátok szó szerint fikázni, sőt én még a banner cserét is szorgalmaztam ezelőtt 1 hónappal. És semmi bajom nem volt az uw-s oldallal szivesen jártam oda a sok hülye ellenére is. De mióta idejöttél és úgy viselkedsz velünk mint a kishülyegyerekek akik mit is tudnak a fan clubról meg közös focikról meg stb... azóta te és az oldal sem szimpatikus mert ezt akár hogy vesszük nem volt nagyon szép dolog, amit te időközben észre is vettél és bocsánatot is kértél. Csak egy kérdés miért szúrja a te szemed, hogy esetelg alakulne egy másik Pool közösség?? |
Szerintem igaza van FI-nek...
ha megoldható, hogy együttműködjünk, akkor arra kell törekedni! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kettővel ezelőtti hozzászólásod már egész szimpatikus volt és ha észre vetted kb ugyan azt mondtad el, mint én a legeljén. Én és itt mindenki az oldalon soha nem akart ellenséges hangulatot kelteni veltek. Nem is mi mentünk hozzátok szó szerint fikázni, sőt én még a banner cserét is szorgalmaztam ezelőtt 1 hónappal. És semmi bajom nem volt az uw-s oldallal szivesen jártam oda a sok hülye ellenére is. De mióta idejöttél és úgy viselkedsz velünk mint a kishülyegyerekek akik mit is tudnak a fan clubról meg közös focikról meg stb... azóta te és az oldal sem szimpatikus mert ezt akár hogy vesszük nem volt nagyon szép dolog, amit te időközben észre is vettél és bocsánatot is kértél. Csak egy kérdés miért szúrja a te szemed, hogy esetelg alakulne egy másik Pool közösség??
| FI írta: | nem tom..csak azt nem értem..miért kell külön szervezni a dolgaitokat..de mind1..ha ti nem akarjátok nem kell velünk egy kocsmában meccset nézni és velünk focizni
sajnálom én akkor is ezt az ellenszenvet érzem...visszaolvasva ugyanis mint az utált oldalról beszéltek a miénkről |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| FI írta: | nem tom..csak azt nem értem..miért kell külön szervezni a dolgaitokat..de mind1..ha ti nem akarjátok nem kell velünk egy kocsmában meccset nézni és velünk focizni
sajnálom én akkor is ezt az ellenszenvet érzem...visszaolvasva ugyanis mint az utált oldalról beszéltek a miénkről |
Nekem nincs semmi ellenszenv - bár lehet a többiekben igen, de mint mondtam, azért el lehetne kezdeni valahol. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Akkor viszont el kell mondanom, hogy örülök, hogy végre normálisan megbeszélhetjük.
Például amit mondtál: mi semmiféle fociról nem kaptunk hírt...
Akkor mentünk volna...
A fanclub itt nem különcködés... rengeteg érdeklődő levelet kapunk vidékről is, hogy szívesen csatlakoznának először a közös meccsnézésekhez, sörözésűsekhez...
Aztán ebből bármi kialakulhat. Így indultunk ennek az egésznek.
A többieket is ezúton kérem meg, hogy akkor ha ez a beszélgetés folytatódna, akkor normálisan beszéljünk.
Engem leszámítva a többiek járnak a fórumotokra, bár ha hallok a rendezvényekről, szívesen beszállok én is a beszélgetésekbe, meg ilyenek...
És régebben gondolkozok, hogy megkérdezzelek titeket egy bannercseréről - megkezdve a normális viszonyt...
Jah és YNWA...  |
én nem monddtam volna a divatdrukker dolgot, ezt én is túlzásnak tartom, hiszen mint mondtam, nagyon régóta követem tisztelettel és figyelemmel a munkátokat. Dde azért jó lenne, ha most elfelejtenénk az eddigieket, és maradnánk a nyugodt hszeknél.
Ja, néhány hülyeséget meg nnem kell komolyan venni(quack)!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem tom..csak azt nem értem..miért kell külön szervezni a dolgaitokat..de mind1..ha ti nem akarjátok nem kell velünk egy kocsmában meccset nézni és velünk focizni
sajnálom én akkor is ezt az ellenszenvet érzem...visszaolvasva ugyanis mint az utált oldalról beszéltek a miénkről _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="manders"]Fl azt mindig tudtam, hogy nagyképű vagy, de hogy irigyis azt nem.
1. Senki nem hívott ide
2. Ez nem kritika volt, hanem fikázás
3. Olvasd vissza az előző hozzászólásod.... lehet, hogy te csak divatból vagy Pool szurkoló és nem tudod, hogy mit jelent a You'll never walk alone, abból gondolom, hogy evvel próbálsz gunyolódni. Látom ahol csak teheted mindenkit uszítasz az oldal ellen. Remélem most boldog vagy... idejöttél és jól kiosztottál mindenkit. Istenem mire képes az irigyésg. És tényleg nem ellenségeskedni akartál.... csak egy olyan dologba kötöttél bele amiről nem is tudsz semmit + semmi közöd hozzá. Brávó.
Inkább menj a saját oldalardra azt moderáld a hülyegyerekeket, kb ennyiről szól az..
Na akkor ugorjunk neki....igen egy ROHADT szégyentelen gennyes divatdrukker vagyok.... 7 év valóban nagy sikk volt a Poolnak drukkolni..én is ezért kezdtem el..akkoriban olyan sikeres volt a klub mint az állat!aztán 2 éve mikor úgy döntöttem csinálok egy nagyon kezdetleges oldalt és a rohadt tetves gennyes szabadidőmet áldozva fordítok a többi magyar LIVERPOOL DRUKKERNEK h mindenki képben legyen akkor is divatdrukker voltam....sőt még mindig az vagy mert folytatom és a ti kedvetekért órákat bújom a netet h megleljem nektek egy istenhátamögötti Liverpool - Leverkusen edzőmeccs összefoglalóját...de megtalálom és csak azért h a Liverpool szurkolók mind többet és többet tudhassanak meg a szeretett csapatukról felteszem a netre h utána a pofámba bassza valaki TE KÖCSÖG DIVATDRUKKER!
jah és KVÁKK kapitány fasz jelzőjét még nem is említettem...
nos üdv minekinek...és akkkora istentelen nagy pofám van most is beírom YNWA! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor viszont el kell mondanom, hogy örülök, hogy végre normálisan megbeszélhetjük.
Például amit mondtál: mi semmiféle fociról nem kaptunk hírt...
Akkor mentünk volna...
A fanclub itt nem különcködés... rengeteg érdeklődő levelet kapunk vidékről is, hogy szívesen csatlakoznának először a közös meccsnézésekhez, sörözésűsekhez...
Aztán ebből bármi kialakulhat. Így indultunk ennek az egésznek.
A többieket is ezúton kérem meg, hogy akkor ha ez a beszélgetés folytatódna, akkor normálisan beszéljünk.
Engem leszámítva a többiek járnak a fórumotokra, bár ha hallok a rendezvényekről, szívesen beszállok én is a beszélgetésekbe, meg ilyenek...
És régebben gondolkozok, hogy megkérdezzelek titeket egy bannercseréről - megkezdve a normális viszonyt...
Jah és YNWA...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
-------
A hozzászólás legutóbb redwhitekop által Vas. Júl. 17, 2005 11:34 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
annyira utálom magamban h nem tudok dolgokat szó nélkül hagyni...többek között azért is írtam meg az első hozzászóláosm ahogy...bevallom nem volt szép...azonban:
azért jöttem ide a fórumra h megnézzem mien itt az élet..tökre örültem h itt is fedezek fel új arcokat meg mi egyéb.erre látom h itt olyan törekvések zajlanak amiket én lehet h rosszul az "én" régebbi társaságom kiváltságának tartanék...ez nem önzés(de persze sokan ezt fogjátok rá mondani)...gondoljatok csak bele több olyan ember van ott akik a kezdetektől fogva ott vannak a fórumon és ugyanúgy írnak mint ti, találkákat szervezünk stb. erre ti különcködve-persze lehet h ezt is csak én érzem rosszul- el kezdtek egy fanclubot szervezni...
továbbá ha a forrásaim nem csalnak veletek tárgyaltak egy olyan foci ügyében ahova a mi fórumunk tagaja voltak hivatalosak, de töletek egy rohadt szót nem kaptam h bocsi...lehet h ez esetleg nektek szól...de persze nektek nem kell h tudnotok róla h nekünk mien progijaink vannak, nem várom el és senki nem is várja el... és csak remélni tudom he valóban csak a véletlen műve h veletek beszéltek helyettünk
a faszozó és és további szép jelzőkkel aggató egyének ahogy nálunk nálatok is megtalhatók köszönöm quick vagy ki az igen tartalmas és építő kritikát
egyébként az oldallal semmi gond...jól jön a konkurencia..így mi is jobban csipkedjük majd magunkat...ha valakit megbántottam az első hozzászólásommal..valóban bocsi
és még mindig van pofám beírni h YOU WILL NEVER WALK ALONE! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|