| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Szept. 01, 2006 5:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hát igen, azt a BL döntőt nem lehet elfelejteni. Kb. 20x néztem már eddig meg, ha nem többször, és minden egyes megnézésnél, ugyanúgy libabőrös lettem, kirázott a hideg, és úgyanúgy könnybe lábadt a szemem. Ez van még most is, ha találok a youtube-n egy olyan videót amit még nem láttam. Egyszerűen felejthetetlen marad az az este. Soha nem fogom elfelejteni. Az az este fantasztikus volt, leírni nem lehet h mit érztem akkor...
GO REDS!!! |
én is ugyanígy csinálom...meg uezt az FA kupa döntővel is...
azokat milliószor meg tudnám nézni...hihetetlne...ezért a legnayobb csapat a Liverpool--ezekért a pillanatokért...sztem:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 3:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, azt a BL döntőt nem lehet elfelejteni. Kb. 20x néztem már eddig meg, ha nem többször, és minden egyes megnézésnél, ugyanúgy libabőrös lettem, kirázott a hideg, és úgyanúgy könnybe lábadt a szemem. Ez van még most is, ha találok a youtube-n egy olyan videót amit még nem láttam. Egyszerűen felejthetetlen marad az az este. Soha nem fogom elfelejteni. Az az este fantasztikus volt, leírni nem lehet h mit érztem akkor...
GO REDS!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 1:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Áhh valahogy mindig ide keveredek vissza. Valahogy nem tudom elkerülni a BL döntős videókat. Hihetetlen újra nézni őket, mintha valaki azt az estét nagyon megírta volna. Talán a legjobb klipp az amiben benne van az összes gól tizenegyesekkel együtt és a szünetben elhangzott Rafa lelkesítőszöveg. Mikor Hamann törött bokával bervi a büntetőt, aztán Cisse és Smicer önkívületi állapotba esik a tizengyese után. Felejthetetlen, megismételhetetlen... Ha másért nem, de emiatt a döntő miatt nem nyerheti meg soha a cselszi ezt a kupát. Ennyit ők nem érnek összesen. Félelmetes volt az a tavasz úgy az egész menetelés. Ha megismételni nem lehet legalább nyerjünk idén simán. Bár az FA Kupa döntő sem sok izgalmat hozott ez után.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 8:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | | Sly írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | A Shrek az a Rooney...
Egyébként nehéz a döntés, mindkettő igazi faszfej, ezért is veszem őket mindig egy lapon |
ja,bocs de ha jol emlkszem akkor Gravesent is szokták annak hivni....vagy őt Ogre-nak???Na mindeggy |
na mostantól midenkit arcul csapdosok a haverjaim közül aki Shreknek mer hivni sajnos ez volt a második becenevem  |
Nyugi, engem is neveztek már így, nem izgatott különösen |
ez megnyugtató |
De akkor is Shrek az a rúni,a Ogre az meg a Gravesen  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 10:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sly írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | A Shrek az a Rooney...
Egyébként nehéz a döntés, mindkettő igazi faszfej, ezért is veszem őket mindig egy lapon |
ja,bocs de ha jol emlkszem akkor Gravesent is szokták annak hivni....vagy őt Ogre-nak???Na mindeggy |
na mostantól midenkit arcul csapdosok a haverjaim közül aki Shreknek mer hivni sajnos ez volt a második becenevem  |
Nyugi, engem is neveztek már így, nem izgatott különösen |
ez megnyugtató |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | A Shrek az a Rooney...
Nyugi, engem is neveztek már így, nem izgatott különösen _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | A Shrek az a Rooney...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | A Shrek az a Rooney...
Ja, ő az ogre _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | A Shrek az a Rooney...
ja,bocs de ha jol emlkszem akkor Gravesent is szokták annak hivni....vagy őt Ogre-nak???Na mindeggy _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 9:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Shrek az a Rooney...
Egyébként nehéz a döntés, mindkettő igazi faszfej, ezért is veszem őket mindig egy lapon _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Már nem azért de sevcsenko nem csinált még semmi rosszat. Mármint, Ő legalább normális, a Chelsea legsportszerűbb játékosa, nem ő a közellenség. |
Akkor gondolom a közellenséga nejlonzacskófejű murinnyó  |
Ő se, ő csak retardált. Közellenségnek számítanak mondjuk a Neville nővérek, meg shrek. MelegMoyesről nem is beszélve |
ha jól tom akkor a shrek az a gravesen ,a mójsz az télegg meleg.
Csak azt kérdezem h a Neville nővérek közül melyiket utálod jobban?  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Már nem azért de sevcsenko nem csinált még semmi rosszat. Mármint, Ő legalább normális, a Chelsea legsportszerűbb játékosa, nem ő a közellenség. |
Akkor gondolom a közellenséga nejlonzacskófejű murinnyó  |
Ő se, ő csak retardált. Közellenségnek számítanak mondjuk a Neville nővérek, meg shrek. MelegMoyesről nem is beszélve _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Már nem azért de sevcsenko nem csinált még semmi rosszat. Mármint, Ő legalább normális, a Chelsea legsportszerűbb játékosa, nem ő a közellenség. |
Akkor gondolom a közellenséga nejlonzacskófejű murinnyó  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már nem azért de sevcsenko nem csinált még semmi rosszat. Mármint, Ő legalább normális, a Chelsea legsportszerűbb játékosa, nem ő a közellenség. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Sly írta: | | atez írta: | | Szerintem Rafa egyértelműen jobb nála. Mourinho olyan kerettel dolgozik tulajdonképp amilyennel akar, úgy azért könyebb, Rafa közben tizedannyiból épít csapatot, és tartja a lépést vele, és mint látjátok már kétszer is megvertük őket egymás után. Muri nem egy nagy edző, csak mindig jó csapatot kap maga alá. A Porto is azért elég erős volt amikor vele nyert UEFA-t meg BL-t |
Szerintem is jobb Benitez de egy Ballackkal v Sevcsenkoval sem lesz könnyebb a bajnokság és ugyan annyit kell dolgozni nekik is csak többet kér értük a menedzserük mindenesetre most ugyanazt a szart épitik londonban mint madridban |
Ha igy folytatják akkor a cselzinek is az lesz a jövője mint a madridnak:qrva erős keret,de szart sem ér.
Én mindenesetre igazán reélem h ez lesz |
én meg azt remélem, hogy semmit nem fognak érni azzal a **********************************Sevával... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|