| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 2:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elég eccer is megnyomni az én örömöm csak akkor lezs teljes ha mi is nyerünk szombaton  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
oké,bocs,de azt se tudtam hol vagyok örömömben  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
oké,bocs,de azt se tudtam hol vagyok örömömben  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 11:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | kikapott a cselzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
premier league topik, légyszives _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 11:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kikapott a cselzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 10:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
azhát...
úristen:D
végre egyetértünk..életünkben először...
ja nem ismert abban is egyetértünk hogy a Pool a világ elgjobb csapata:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 8:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ppontosan Klaj, ez óriási baromság. Már maga a gondolat is hülyeség már bocs _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | StevGerrard írta: | Szevasztok
Csak szeretném az én álláspontomat megosztani veletek mert szerintem nem olyan nagy hülyeség. Ez pedig a Maccabi Haifa elleni meccsel kapcsolatos. Gerrardnak fájt a hasa. Ennyi.
Ezt bárki mondhatja és szerintem Benitez mondta neki, hogy ne játszon mert szerintem ez volt a csapat főpróbája: mit tudnak csinálni egy igazi tétmeccsen Gerrard nélkül?
Szerintem van ebben a gondolat sorban valami... |
Benítez nem iylen meccseken próbálgatná ki h mit tud a csapat Gerro nélkül... egyszerűen fájt a hasa. Rafa nem kockáztatná a csapat kiesését így... |
na meg azt sem kockáztatta meg h Gerrad hosszab időre kiiessen amiatt h ő a kezdőbe jelöli |
atez...ugye még attól is nagyobb hülyeség amiot én szoktam mondani?
tétmrccsen próbájjuk ki...ki mit tud Gerrard nélkül? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 5:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | StevGerrard írta: | Szevasztok
Csak szeretném az én álláspontomat megosztani veletek mert szerintem nem olyan nagy hülyeség. Ez pedig a Maccabi Haifa elleni meccsel kapcsolatos. Gerrardnak fájt a hasa. Ennyi.
Ezt bárki mondhatja és szerintem Benitez mondta neki, hogy ne játszon mert szerintem ez volt a csapat főpróbája: mit tudnak csinálni egy igazi tétmeccsen Gerrard nélkül?
Benítez nem iylen meccseken próbálgatná ki h mit tud a csapat Gerro nélkül... egyszerűen fájt a hasa. Rafa nem kockáztatná a csapat kiesését így... |
na meg azt sem kockáztatta meg h Gerrad hosszab időre kiiessen amiatt h ő a kezdőbe jelöli _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevGerrard írta: | Szevasztok
Benítez nem iylen meccseken próbálgatná ki h mit tud a csapat Gerro nélkül... egyszerűen fájt a hasa. Rafa nem kockáztatná a csapat kiesését így... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már bocs, de szerintem ebben azért nincs semmi, mert nem a legjobb játék egy bl selejtezőn próbálgatni. Elég lett volna ám 1-0-ra kikapni és vége mindennek. Gondolj bele, ha nem jutunk tovább akkor ennek a csapatnak hosszú évekre vége. Szóval csak így kivenni egy Gerrardot, hogy megnézzük mit tudunk nélküle. Áh ez elképzelhetetlen sztem. Erre való az edzőmeccs meg a felkészülési meccs. Biztos, hogy meg volt a megfelelő oka Beniteznek amiért nem játszatta.
| StevGerrard írta: | Szevasztok
_________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 3:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugi ezt mi mind tudtuk...nem vaunk hülyék
Ui:Üdv közöttünk _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevGerrard Stylefan
Csatlakozott: 2006.08.23. Szerda 15:29 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Liverpool
|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 3:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasztok
Szerintem van ebben a gondolat sorban valami... _________________ 'Amíg van sanszunk, addig küzdünk. De lehet hogy egy kicsit tovább is.'-Xabi Alonso |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 11:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | igaza van ateznak nem szabad el rontani a kezdést különben mehetünk a többiek után és sokkal idegesitöbb a végén számolgatni kinek kell botlania, hogy mi legyünk az elsők |
trágy és a cselzi is jól kezdett,nem szabad lemaradni.Ha itt az elején elmaradunka többitől az nagy baj,ha bajnokok akarunk lenni _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 23, 2006 7:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mint már mondtam ezuttal a rossz jtáék tovább jutást ért.De ez nem lesz mindig igy.Ki kell találnia Rafa-nak valami okosta h versenyben legyünk a cslzivel meg a trágyával meg a többivel. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|