| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 12:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
LSC Hungary
eldőlt.
Topic lezárva  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még szerencse hogy át lett téve az időpont...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| FI írta: | Hali!
nem sokan reagáltatok..de mind1 is mert úgy néz ki mégsem most lesz.majd csak vagy a szuperkupa döntőn vagy valami akörüli időpontban tartjuk az alakuló ülést, de arra is szívesen látunk titeket!
üdv |
jó látni, hogy vége a veszekedésnek. Rám számíthattok. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 1:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
nem sokan reagáltatok..de mind1 is mert úgy néz ki mégsem most lesz.majd csak vagy a szuperkupa döntőn vagy valami akörüli időpontban tartjuk az alakuló ülést, de arra is szívesen látunk titeket!
üdv _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Hétf. Júl. 25, 2005 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos úgy néz ki megalakul a LIVERPOOL SZURKOLÓI KLUB, aki részt szeretne venni az alakuló ülésen az szerdán azaz 27-én a Longford Irish Pub-ban (Budapest, Deák tér)17:00-kor legyen ott!
Aki tud tényleg jöjjön!
(bővebb infóért majd kacsincsatok az oldalunkra vagy dobjatok egy emailt) _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na, lenyugodtak végre a kedélyek? Jó lenne, ha többen már nem próbálnák meg azt amit FI. Sajnos ő félreértette ezt a fanclubos balhét, pedig amikor mondtam hogy legyen akkor eszembe sem jutott a különcködés, meg se fordult a fejemben hogy ez lehet belőle. Mi is bocsánatkéréssel tartozunk FI-éknek, de most végleg legyen vége. Nincs különcködés, csak legyen haverság minden Pool fan közt. És sztem tuti nem kellenek hónapok a fanclubalapitáshoz, csak az első meccs a tv-ben.
Na, ennyi, és FI-t is szivesen várjuk az első meccs közös megtekintésén. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 12:02 am Hozzászólás témája: Re: Hi |
|
|
| scoucer írta: | | No kedves emberek... |
Üdv.. azért a megoldás sztem ott van mindegyikünkben, de meg is lett végre fogalmazva.
Nem lesz semmiféle széthúzás, maj ha minden jól alakul, akkor meglátjuk a folytatást klub terén
most pedig mindenki "bekapcsolja" a médialejátszót, meghallgatja a YNWA-t, és átérzi az eszmét, és a jövőre gondolunk  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 12:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Pillanatra feljössz msnre akarok vmit kérdezni.
| redwhitekop írta: | Akkor sikerült megbeszélni veled is...
Egyébként ha valakinek nem ment el a mailje, akkor az azért volt, mert megvan a napi atw-s kvóta... talán sikerül valahogy feljebbtornázni a szolgáltatónál...
hiába, egyre több mailt küldünk..  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor sikerült megbeszélni veled is...
Egyébként ha valakinek nem ment el a mailje, akkor az azért volt, mert megvan a napi atw-s kvóta... talán sikerül valahogy feljebbtornázni a szolgáltatónál...
hiába, egyre több mailt küldünk..  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
scoucer Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:57 pm Hozzászólás témája: Hi |
|
|
No kedves emberek látom felforrot a hangulat:D Megmondom őszintén kinek a pártján vagyok. A Liverpool FC-jén. Az igazság az hogy nem kellene az országnak 2 vagy 3 külön fanclub. Igyis kevesen vagyunk akik komolyan pool szurkerek. Szép dolog hogy valaki más is úgyérezte hogy neki kötelessége ezt az oldalt létrehozni, de sztem felesleges. Majd nemsokára meglátjátok miért is.. Na szal Sztem össze kéne fogni és együtt szurkolni. Ugyanazér vagyunk és ugyanazt szeretjük.
Azt meg hogy ki divatdrukker? Hm... Én 2001 óta szurkolok a pool-nak. Kb akkor láttam az első meccsüket, mert addig nemigazán közvetítették MO-n a Premiership-et, ugyebár az eltiltás miatt meg a gyenge szereplés miatt a BL-ben sem játszhatott a csapat. Tehát én az UEFA kupa győzelem óta szurkolok. 2001-ben divatszurkolóként kezdtem. Most pedig naponta 1000szer töltöm le a .tv főoldalát, mer nem tudok meglenni nélküle. Kérdem én? Miért szidtok olyanokat aki idéntől eszerti ezt a csapatot. Ugyis tudjátok, hogy aki egyszer beleszeret az soha többé nem szeret már mást. Tehát nem kell ezért őket szidni. Ők is majd elolvassák hogy mi törént régen, hogy ki volt Shankly meg hogy Dalglish. Azért vagyunk mi, hogy ők ezt megtudják, mert nembiztos hogy tudnak angolul. FI munkája kitűnő volt az utóbbi 2 évben. Gondolom te is észrevetted milyen nagy melo egy ilyen holnapot frissíteni, és ők van, hogy napi 3-4 hirt forditanak ami azér nem semmi. Én azt mondom látogassátok ti is a forumukat, mi is átnézünk maj dide. De nem ellenségek vagyunk. Jo lenne egy közös szurkoló klub, aki mindenkiért van. Én is létre akartam hozni egy pool-os honlapot, de rájöttem, hogy miért tenném, ha már van 1. na mindegy jo munkát és békességet:D
Kovács Roland
You'll Never Walk Alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
scoucer Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:57 pm Hozzászólás témája: Hi |
|
|
No kedves emberek látom felforrot a hangulat:D Megmondom őszintén kinek a pártján vagyok. A Liverpool FC-jén. Az igazság az hogy nem kellene az országnak 2 vagy 3 külön fanclub. Igyis kevesen vagyunk akik komolyan pool szurkerek. Szép dolog hogy valaki más is úgyérezte hogy neki kötelessége ezt az oldalt létrehozni, de sztem felesleges. Majd nemsokára meglátjátok miért is.. Na szal Sztem össze kéne fogni és együtt szurkolni. Ugyanazér vagyunk és ugyanazt szeretjük.
Azt meg hogy ki divatdrukker? Hm... Én 2001 óta szurkolok a pool-nak. Kb akkor láttam az első meccsüket, mert addig nemigazán közvetítették MO-n a Premiership-et, ugyebár az eltiltás miatt meg a gyenge szereplés miatt a BL-ben sem játszhatott a csapat. Tehát én az UEFA kupa győzelem óta szurkolok. 2001-ben divatszurkolóként kezdtem. Most pedig naponta 1000szer töltöm le a .tv főoldalát, mer nem tudok meglenni nélküle. Kérdem én? Miért szidtok olyanokat aki idéntől eszerti ezt a csapatot. Ugyis tudjátok, hogy aki egyszer beleszeret az soha többé nem szeret már mást. Tehát nem kell ezért őket szidni. Ők is majd elolvassák hogy mi törént régen, hogy ki volt Shankly meg hogy Dalglish. Azért vagyunk mi, hogy ők ezt megtudják, mert nembiztos hogy tudnak angolul. FI munkája kitűnő volt az utóbbi 2 évben. Gondolom te is észrevetted milyen nagy melo egy ilyen holnapot frissíteni, és ők van, hogy napi 3-4 hirt forditanak ami azér nem semmi. Én azt mondom látogassátok ti is a forumukat, mi is átnézünk maj dide. De nem ellenségek vagyunk. Jo lenne egy közös szurkoló klub, aki mindenkiért van. Én is létre akartam hozni egy pool-os honlapot, de rájöttem, hogy miért tenném, ha már van 1. na mindegy jo munkát és békességet:D
Kovács Roland
You'll Never Walk Alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én pedig már hónapok óta ezt mondom.
| redwhitekop írta: | | manders írta: | | De szerintem ennek semmi értelme, ha időközben te is kapcsolatok kialakítására törekedsz... én és szerintem ezen az oldalon mindenki akkor dolgozzon ezen mindenki... |
gondolkoztam sokat, mivel tegnapi beszélgetésünk alatt érezhetted, hogy én nem tudok így meglenni - engem zavar az, ha rosszban lennék akárkivel...
muszáj, hogy a összetatartsunk... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | De szerintem ennek semmi értelme, ha időközben te is kapcsolatok kialakítására törekedsz... én és szerintem ezen az oldalon mindenki akkor dolgozzon ezen mindenki... |
gondolkoztam sokat, mivel tegnapi beszélgetésünk alatt érezhetted, hogy én nem tudok így meglenni - engem zavar az, ha rosszban lennék akárkivel...
muszáj, hogy a összetatartsunk... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
manders mikor nevetségeseztem le ezt a közösséget?a közösséggel semi bajom nem volt... _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| De szerintem ennek semmi értelme, ha időközben te is kapcsolatok kialakítására törekedsz... én és szerintem ezen az oldalon mindenki akkor dolgozzon ezen mindenki... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|