| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | Ha jól tudom akkor Ronaldinho nem kaphatta meg a legjobb játékos cimet mert őt jelölék a legjobb csatár cimre.....de ha rosszul tudom akkor valaki okitsson ki  |
UEFA hivatalos honlapján volt fennt. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha jól tudom akkor Ronaldinho nem kaphatta meg a legjobb játékos cimet mert őt jelölék a legjobb csatár cimre.....de ha rosszul tudom akkor valaki okitsson ki  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát de a legjobb csatáron én nagyon megelepődtem:D
reméletem hogy Henry lesz..nem jö9tt össze:d _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Rendkívül meglepő... |
Hát az.... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rendkívül meglepő... _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Amúgy ki lett az idei BL legjobb játékosa??? És ki adta át a díjat? Örültem amikor elkapcsoltak... |
Hmm már megtaláltam Ronaldinho kapta... mondjuk rá gondoltam _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
Az jó!!!Király kis csoportot akarok ahonnan 1. tovább leht juttni mert akkor a nyolcaddötőben egy másik csoprt 2. helyetjét kapjuk  |
És mivan ha egy halálcsoport 2. helyzettjét kapjuk? Sztem teljesen mindegy hogy hol jutunk tovább, a csoportelsőség maximum az önérzetünk miatt jó. Persze én is azt akarom hogy nyerjük meg a csoportot, de ne arra építsünk hogy egy 2. helyzettet kapunk, mert az bárki lehet. |
jaja....de az általában nem olyan bivalyerős csapat...de bármi előfordulhat |
sztem se...ez már durva atez, ugye?
úristen...megint egyetértek atezzel:D |
Valami itt nincs rendben  |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy ki lett az idei BL legjobb játékosa??? És ki adta át a díjat? Örültem amikor elkapcsoltak... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem tetszik ez a csoportbeosztás! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
Az jó!!!Király kis csoportot akarok ahonnan 1. tovább leht juttni mert akkor a nyolcaddötőben egy másik csoprt 2. helyetjét kapjuk  |
És mivan ha egy halálcsoport 2. helyzettjét kapjuk? Sztem teljesen mindegy hogy hol jutunk tovább, a csoportelsőség maximum az önérzetünk miatt jó. Persze én is azt akarom hogy nyerjük meg a csoportot, de ne arra építsünk hogy egy 2. helyzettet kapunk, mert az bárki lehet. |
úristen...megint egyetértek atezzel:D |
Valami itt nincs rendben  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
úristen...megint egyetértek atezzel:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
jaja....de az általában nem olyan bivalyerős csapat...de bármi előfordulhat _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
És mivan ha egy halálcsoport 2. helyzettjét kapjuk? Sztem teljesen mindegy hogy hol jutunk tovább, a csoportelsőség maximum az önérzetünk miatt jó. Persze én is azt akarom hogy nyerjük meg a csoportot, de ne arra építsünk hogy egy 2. helyzettet kapunk, mert az bárki lehet. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 11:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! |
Az jó!!!Király kis csoportot akarok ahonnan 1. tovább leht juttni mert akkor a nyolcaddötőben egy másik csoprt 2. helyetjét kapjuk  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 11:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
A mai BL sorsolást a mtv 17:55-től élőben közvetíti! _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|