Tartalomjegyzék

Harry Kewell
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 11:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na jah, azért egy ilyen szintű játékosért, és akkor talán pályafutás csúcsán volt, 5 millió font körüli összeg az nem sok... (remélem jól emléxem, h anniy volt, ha nem akkor bocsee)

Én nagyon bírom Harry-t és igazából szerintem Zenden-nél hasznosabb is, szal ha mindketten fitt-ek akkor is Harry-t játszatnám...
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 11:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Harry alapjában véve egy jóravaló, tehetséges, jó játékos, csak nagyon peches, állandóan sérült, és azért ilyen fizetések mellett ez nem a legkellemesebb dolog egy klub számára a mai futballban. De egyébként én birom őt, mert tényleg a lelkét kiteszi a pályán, csak néha az a baj vele mint Luis Garciával, vagyis, hogy magának játszik, trükközik, és akkor hátráltatja a csapatot, de ezektől eltekintve jó hogy itt van nekünk. Ráadásul most végleg bizonyíthatja mindenkinek a tudását Bolo kidőlésével, ez lehet az ő nagy időszaka.

amivel remélem tud élni. Én személy szerint nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy a Leeds elengedi. Az sem érdekelt(most sem), hogy milyen ügynöki stiklik, meg ilyenek mellett érkezett.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Harry alapjában véve egy jóravaló, tehetséges, jó játékos, csak nagyon peches, állandóan sérült, és azért ilyen fizetések mellett ez nem a legkellemesebb dolog egy klub számára a mai futballban. De egyébként én birom őt, mert tényleg a lelkét kiteszi a pályán, csak néha az a baj vele mint Luis Garciával, vagyis, hogy magának játszik, trükközik, és akkor hátráltatja a csapatot, de ezektől eltekintve jó hogy itt van nekünk. Ráadásul most végleg bizonyíthatja mindenkinek a tudását Bolo kidőlésével, ez lehet az ő nagy időszaka.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 16, 2006 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Róla is talán azt tom írni mint fernandóról.Mintha kicserélték volna egyre jobban megy neki a játék nagyon sokat próbálkozik és a 7végi gólja is nagy dugó volt!!A ő posztján most egyedül van sajna zenden sérülése miatt!Go Harry!!
Cool Cool
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 30, 2005 2:49 am    Hozzászólás témája: Re: Nem értem... Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Sziasztok!
Tegnap ahogy hallgattam az sms-eket, nem értem hogy miért bánják annyian Kewelt. Sztem jó játékos és tagnap is jól játszott csak nem talált be. Mindig akítv, és általában jó teljesítményt nyújt. Passzai célt érnek nem értem miért nem szeretik...

Meg sem fordult például a fejemben, hogy valamiért is kritizáljam.
Amilyen sérüléseken keresztülment, csoda, hogy még játszik...
És remélem végre sikerül neki gólt szereznie.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 27, 2005 6:35 pm    Hozzászólás témája: Nem értem... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tegnap ahogy hallgattam az sms-eket, nem értem hogy miért bánják annyian Kewelt. Sztem jó játékos és tagnap is jól játszott csak nem talált be. Mindig akítv, és általában jó teljesítményt nyújt. Passzai célt érnek nem értem miért nem szeretik...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 04, 2005 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bídzsé írta:
Magical írta:
tipikusan az a fajta aki csereként beáll és megváltja a világot

Legyen igazad, de én magam nem hiszem, hogy hosszútávon hozzá tud tenni a játékunkhoz! Question

meglátjuk...
mert bizony ennyi sérülés után már...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 03, 2005 2:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magical írta:

Legyen igazad, de én magam nem hiszem, hogy hosszútávon hozzá tud tenni a játékunkhoz! Question
Magical
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 02, 2005 1:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Luis-Garcia
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 31, 2005 12:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát én nem hiszem, hogy valaha még újra klasszis játékos lesz. Sad

Champions League winner
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:36 pm    Hozzászólás témája: Re: Harry Kewell Hozzászólás az előzmény idézésével

lestath írta:
Sziasztok!

Megnyitottam egy új témát mint fórumuzó, de szerintem érdekes mert Harry Kewell szerintem hatalmas tehetséges és rutinos játékos és kiváncsi vagyok hogy mesterünk milyet szerepet kiván neki.....
Főleg azért mert az uj(szuper)igazolás Zenden pont tökéletes a balszélsőre és Kewell-t szerintem igy csak is egy helyen lehetne játszatni a jobb oldalt, hisz az egyébként is "üres"......
Nem szaporitom a szót megynilt a Kewell topic!

Lestath

Végülis csatárt is játszhat, inkább jobb is talán ott mint bal oldalon...
bár ez az én véleményem.
csak a sérülések hagynák végre békén...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
lestath
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:07 pm    Hozzászólás témája: Harry Kewell Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Megnyitottam egy új témát mint fórumuzó, de szerintem érdekes mert Harry Kewell szerintem hatalmas tehetséges és rutinos játékos és kiváncsi vagyok hogy mesterünk milyet szerepet kiván neki.....
Főleg azért mert az uj(szuper)igazolás Zenden pont tökéletes a balszélsőre és Kewell-t szerintem igy csak is egy helyen lehetne játszatni a jobb oldalt, hisz az egyébként is "üres"......
Nem szaporitom a szót megynilt a Kewell topic!

Lestath
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.