| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 9:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | és a sorozatok közül melyik a kedvencetek?
nekem most nagyon bejön A szökés. nagyon nagy film  |
megprobálom kerülni mert a legtöbbje egy petákot sem ér meg tiszta idő pocsékolás és 10 percenként köpködhetünk a kereskedelmi csatornákra, hogy már megint tampont, szaros pelenkát meg mit tudom én milyen szemetett akarnak ránk sózni de persze van kedvenc: Jóbarátok, Twin Peaks, South Park na és persze az Egy rém rendes család |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 8:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
és a sorozatok közül melyik a kedvencetek?
nekem most nagyon bejön A szökés. nagyon nagy film  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 11:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | Nem azt mondtam, hogy a fradit a vezetősége miatt kell szeretni, hanem azt, hogy szerencsétlen a klub, hogy ilyen elnökséggel van volt megáldava hiába nem szeretem a fradit azt sajnálom, hogy akiknek már semmi köze a focihoz ilyen helyzetbe kényszeritettek egy csapatot.
A Pool-t sem a vezetősége hanem a csapata miatt szeretem, amugy nem nagyon érdekel, hogy mekkora hülye az elnökség addig amíg minden rendben megy. nekik az a dolguk, hogy a klub pénzügyi hátterét biztosítsák, ha ezt nem tudják megoldani akkor lehet hözöngeni a szurkoloknak és a részvényeseknek, hogy takarodó. |
Ettől még nem szerencsétlen a fradi, csak rossz időszaka van, amikor is szarházi zsidók irányítják, majd ennek is vége lesz egyszer, ennyi. Az meg a másik hogy azért a mi pénzügyi állapotunk nem a legtökéletesebb. Például ha Parry nem lenne akkora barom akor már nagyban épülne az új stadionunk, de ez folyton variál, döntésképtelen. Vannak kifejezetten jó húzásai, de többnyire csak balfaszkodik. Ennél is előrébb lehetnénk ha nem egy ilyen retardált lenne az technikai igazgató _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 6:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem azt mondtam, hogy a fradit a vezetősége miatt kell szeretni, hanem azt, hogy szerencsétlen a klub, hogy ilyen elnökséggel van volt megáldava hiába nem szeretem a fradit azt sajnálom, hogy akiknek már semmi köze a focihoz ilyen helyzetbe kényszeritettek egy csapatot.
A Pool-t sem a vezetősége hanem a csapata miatt szeretem, amugy nem nagyon érdekel, hogy mekkora hülye az elnökség addig amíg minden rendben megy. nekik az a dolguk, hogy a klub pénzügyi hátterét biztosítsák, ha ezt nem tudják megoldani akkor lehet hözöngeni a szurkoloknak és a részvényeseknek, hogy takarodó. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 2:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | Te ezt nevezed kapásnak?
Egyébként Sly jól mondja, tényleg az a két legjobb focis film, főleg a Futballfaktor (merthogy ez a magyar címe) |
amit jól elbasztak, mert a factory meg a faktor... hát
de hagyjuk is... |
Semmi se tökéletes _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Te ezt nevezed kapásnak?
Egyébként Sly jól mondja, tényleg az a két legjobb focis film, főleg a Futballfaktor (merthogy ez a magyar címe) |
amit jól elbasztak, mert a factory meg a faktor... hát
de hagyjuk is... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 1:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te ezt nevezed kapásnak?
Egyébként Sly jól mondja, tényleg az a két legjobb focis film, főleg a Futballfaktor (merthogy ez a magyar címe) _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 9:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
sztem a Kontroll is jó de az Argó is...bár arra alig emléxem...meg kéne mégegyszer néznem:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | háát, a magyar vándorban nekem csak az a rész tetszett mikor pindroch csaba vezetésével a parasztok betámadták a vezéreket. Az komoly volt, azon túl felejthető az a film.
Hazánkban az Argó a király |
nya meg az üvegtigris:)
és a Goal!!-ról mi a véleményetek? |
nem rossz, de nekem annyira nem tetszett. De a csaj viszont komolyan néz ki benne. Meg az Oasis nóta is ami felhangzik miközben vonattal megy newcastle-be |
haha, te nagy oasis rajongó...
az bizony Dirty vegas szám (human love)
kapásom volt. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | gazsibalint6 írta: | ja:-)
de én még nem láttam jó? |
biztos nézzd meg
nekem a focis filmek közül a Gépállat SC, és a Football factory (ha jól emlékszem a cimére) jött be a legjobban |
Mindenesetre a Goal!!! az nagyon gagyi volt _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gazsibalint6 írta: | ja:-)
de én még nem láttam jó? |
biztos nézzd meg
nekem a focis filmek közül a Gépállat SC, és a Football factory (ha jól emlékszem a cimére) jött be a legjobban |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gazsibalint6 Stylefan

Csatlakozott: 2006.07.16. Vasárnap 12:48 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Jánoshida
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja:-)
de én még nem láttam jó? _________________ You'll never walk alone!!
SG |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | Dehogynem, csak fantázia kell hozzá.
Például eltörhetné a lábát, ami miatt millwallba kell igazolnia mert másnak nem kell, és ott belekeveredik egy bűnbandába. Innentől Guy Ritchie rendezné a sztorit, és vajmi kevés köze lenne a focihoz |
höhö,jó kis sztori...filmesitsd meg  |
áh, ahhoz munka kell, inkább eladom a szerzői jogot valami nagy producernek, aztán élek mint marci hevesen  |
ez is jó ötlet...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | Dehogynem, csak fantázia kell hozzá.
Például eltörhetné a lábát, ami miatt millwallba kell igazolnia mert másnak nem kell, és ott belekeveredik egy bűnbandába. Innentől Guy Ritchie rendezné a sztorit, és vajmi kevés köze lenne a focihoz |
höhö,jó kis sztori...filmesitsd meg  |
áh, ahhoz munka kell, inkább eladom a szerzői jogot valami nagy producernek, aztán élek mint marci hevesen  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Dehogynem, csak fantázia kell hozzá.
höhö,jó kis sztori...filmesitsd meg  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|