| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | Ha Kirkland lesérül a WBA szóljon nekem! Max. a Poolnak engedek be egy 5-öst! Manchester ellen Rooney és v. Nistelrooy lábát eltörném!  |
birkafejűt ne kíméld (rúni) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha Kirkland lesérül a WBA szóljon nekem! Max. a Poolnak engedek be egy 5-öst! Manchester ellen Rooney és v. Nistelrooy lábát eltörném!  _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
Bár Király Gabi remélem nem marad a Crystalba... | Hülye volt hogy télen nem fogadta el a Szarzenál ajánlatát. |
jelenleg nemtok semmit arról az ügyről, van még rá esély, hogy még1x hívják? | Lehet rá esély, de csak télen ha jól véd a másodosztályban. De azért egy WBA-ba beférne! Még én is jobb kapus vagyok mint R. Hoult!  |
A WBW-ban már érkezett exliverpool Kirkland. Akit szintén sajnálok, hogy a sérülések nem hagyták védeni.
Bár még így is közel került a válogatotthoz. | Gondolod hogy ott nem fog lesérülni? |
kitudja...
bár nem rossz kapus...
így neki is jobb lesz. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
Bár Király Gabi remélem nem marad a Crystalba... | Hülye volt hogy télen nem fogadta el a Szarzenál ajánlatát. |
jelenleg nemtok semmit arról az ügyről, van még rá esély, hogy még1x hívják? | Lehet rá esély, de csak télen ha jól véd a másodosztályban. De azért egy WBA-ba beférne! Még én is jobb kapus vagyok mint R. Hoult!  |
A WBW-ban már érkezett exliverpool Kirkland. Akit szintén sajnálok, hogy a sérülések nem hagyták védeni.
Bár még így is közel került a válogatotthoz. | Gondolod hogy ott nem fog lesérülni? _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
Bár még így is közel került a válogatotthoz. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
jelenleg nemtok semmit arról az ügyről, van még rá esély, hogy még1x hívják? | Lehet rá esély, de csak télen ha jól véd a másodosztályban. De azért egy WBA-ba beférne! Még én is jobb kapus vagyok mint R. Hoult!  _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
jelenleg nemtok semmit arról az ügyről, van még rá esély, hogy még1x hívják? _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
Bár Király Gabi remélem nem marad a Crystalba... | Hülye volt hogy télen nem fogadta el a Szarzenál ajánlatát. _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én nagyon örültem volna - bár akkor Dudeket mindenki csak szapulta.
Bár Király Gabi remélem nem marad a Crystalba... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lestath Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 22:37 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 12:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát én anno amikor elkezdődött a bajnokság, inkább a közepén azt mondtam volna hogy ennél nobb hülyeséget nem is csinálhatot volna a Pool hogy nem cseréli el Dudeket Királyra.....
Most sem lenne rosz csak egy probi van hogy már itt van nekünk Dudeken kivül egy sokkal jobb szuperkapus Reina...... bár nekem egy picit az ügye is sántít .... mert hogy láttam a wrexham ellen imérközést.... szóval azért 3mat kapni wrexham ellen...... mind1 remélem ezen a részen nem lesz sok bajunk a köv. szezonban.......
Lestath _________________ You'll never walk alone, because the "phoeneagle" will be always with you! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 12:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiváncsi vagyok a véleményetekre:
Ti mit szóltatok volna ha a 2004/05 idény elején a Hertha és a 'pool között megtörtént volna a Király - Dudek csere? _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
arról nem is beszélve, hogy Baros nem fog játszani nagy valószínűség szerint holnap, így egy csatárposzt marad.
Haa Rafa elfelejti azt a nyegle crouchot, akkor bizony jöhetne Michael...
nekem egy régi álmom válna valóra! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lestath Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 22:37 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 10:46 pm Hozzászólás témája: Owen! |
|
|
Hi srácok!
Szóval , egy dolog aminek non örülnék és aszem minden Poolos is, hogy viszatérne az eltévedt bárány..... mert hogy ugyebár szóba került Owen hazajövetele.... persze csak pletyka téren de ha Owen valóban elmegy a realból akkor a manchester és mi vunk az esélyesek.... már pedig egy hogy lehet hogy ő is inkább ide jönne, másrészt a manchester lehet hogy nem lenne "túl fizetőképes" állapotban....(lásd Glazer intézkedések..)....
Egyszóval remélem hogy hazajön és nem lenne rosz egy Owen - Cissé vagy egy Owen - Morientes ketős....
Mindörökké 'Pool!
by Lestath _________________ You'll never walk alone, because the "phoeneagle" will be always with you! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 12, 2005 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Áhh istenőrizz, hogy a Poolba igazoljon....
Én arra gondoltam, hogy a fő ellenfelünk a Chelsea lesz és nem biztos, hogy jó ha ott van Savi...maradjon csak Milánóban. Szerintem is lehetett volna Crouch-nál jobb igazolást is csinálni, de legalább ő angol és lehet, hogy még jól jöhet. |
minőségi csere...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 12, 2005 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Áhh istenőrizz, hogy a Poolba igazoljon....
Én arra gondoltam, hogy a fő ellenfelünk a Chelsea lesz és nem biztos, hogy jó ha ott van Savi...maradjon csak Milánóban. Szerintem is lehetett volna Crouch-nál jobb igazolást is csinálni, de legalább ő angol és lehet, hogy még jól jöhet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|