| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sly írta: | | atez írta: | | Sly írta: | | atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
Egyszerűen nem tudom ezt megunni, a pana szurkolótábora az egyik legjobb a világon, nagyon odabasznak. Egyszer mindenképp végig kell nézni |
hmmm...
görög gajdolás
amugy nem rossz csak ne lenne ennyi piromán |
Látványtechnikának hívják, ami a koreográfiák elengedhetetlen része, ami védjegye az ultráknak. Bár én az angol stílust kedvelem jobban, azért nagyon tudnak ezek tetszeni |
tudom kik miért csinálják, de nekem nem tetszenek az ilyen "koreográfiák" mert inkább a meccset nézném mint a füstben krákognék |
Te tényleg nem érted ezt az egészet igaz? Füstben kábé egy percet állsz, és semmi bajod nincs tőle, csak kicsit kapar, de elmúlik azonnal. Ezeknek köszönhető hogy a foci olyan különleges, ha csak ülne mindenki és tapsolgatnak egy szép lövés után akor olyan lenne az egész mint a többi sport. Az meg a másik hogy ha egyáltalán nem is ott vagy akor nem érzel belőle semmit. De mindegy, akor ne a koreot nézd, csak azt hogy micsoda szenvedéllyel tolják, ez a foci szépsége, nem a biciklicsel |
Atez szerintem most el vagy tévedve a foci nem attól lesz különleges, hogy ilyen koreográfiákat tudnak bemutatni a szurkolók ez csak annyit jelent, hogy a biztonságiak szarnak arra, hogy mit visznek be a stadionba. a foci szerintem attól különleges, hogy egyszerű feltételek mellett máris játszható és ha ezt valakik magasabb szinvonalon űzik akkor a játékukkal meg tudnak tölteni egy stadiont emberekkel akik drukkolnak a győzelmükért, szerintem nem azért kell kimenni egy foci meccsre, hogy nézzétek mi milyen faszák vagyunk, hogy ennyi fáklyát és pénztárgépszalagot tudtunk bevinni, ez nem a játékosoknak és csapatnak szól akiket élőben szeretnél látni hanem a másik tábornak, a másik tábor meg kit érdekel akkor amikor a kedvenc csapatod játszik a pályán a szünetben meg jöhetnek a pompomgirlök szorakoztatni a nagyérdemüt.
szóval a verbális váltásokat jobban élvezem egy meccsen mint a fölösleges hülyeséget persze azt is csak addig amig a másik családfája nem kerül szóba.
u.i.:füstöt meg szívok eleget amikor cigizek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 3:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | | Sly írta: | | atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
Egyszerűen nem tudom ezt megunni, a pana szurkolótábora az egyik legjobb a világon, nagyon odabasznak. Egyszer mindenképp végig kell nézni |
hmmm...
görög gajdolás
Látványtechnikának hívják, ami a koreográfiák elengedhetetlen része, ami védjegye az ultráknak. Bár én az angol stílust kedvelem jobban, azért nagyon tudnak ezek tetszeni |
tudom kik miért csinálják, de nekem nem tetszenek az ilyen "koreográfiák" mert inkább a meccset nézném mint a füstben krákognék |
Te tényleg nem érted ezt az egészet igaz? Füstben kábé egy percet állsz, és semmi bajod nincs tőle, csak kicsit kapar, de elmúlik azonnal. Ezeknek köszönhető hogy a foci olyan különleges, ha csak ülne mindenki és tapsolgatnak egy szép lövés után akor olyan lenne az egész mint a többi sport. Az meg a másik hogy ha egyáltalán nem is ott vagy akor nem érzel belőle semmit. De mindegy, akor ne a koreot nézd, csak azt hogy micsoda szenvedéllyel tolják, ez a foci szépsége, nem a biciklicsel _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 6:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sly írta: | | atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
hmmm...
görög gajdolás
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | nézz már magadba, ez felesleges...
(remélem veszed az adást) |
Hát ha ugy értetted ahogy én akkor igazad van, csak gondoltam oktatok egy kicsit, meg fellelkesültem.
Ha nem ugy értetted... _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 10:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nézz már magadba, ez felesleges...
(remélem veszed az adást) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 4:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
hmmm...
görög gajdolás
Látványtechnikának hívják, ami a koreográfiák elengedhetetlen része, ami védjegye az ultráknak. Bár én az angol stílust kedvelem jobban, azért nagyon tudnak ezek tetszeni, szerencsére a fradi táborban több ilyenben is résztvettem már. Egyébként meg ez az igazi szurkolás, a gajdolás az ami londonban van (meg debrecenben).
Meg az egyik nótájuk nagyon tetszik, be is teszem ide. Minden sor alatt ott van az angol jelentés is, szal érteni is fogják egyesek.
To magikooooo,
(The Magic(Grass))
Doste mou ligo gia na piooooo,
(give me a little to smoke)
ton PAO mou na onirefto kai na fonaxo sto theo,
(to dream of my Panathinaikos and to shout to God)
"Panatha mou, se agapo, san iroini san skliro narkotiko
(My big Panathinaikos I love you, like heroin, like a hard drug)
san to hashish, like LSD me sena PAO mastouroni oli gi"
(like hashish, like LSD, with you Panathinaikos the earth gets high)
Panatha mou x2, se agapo x2
(My big Panathinaikos x2, I love you x2)
Opou ke an pezis panta tha s'akoloutho,
(where ever you play I will always follow you)
PAO edo x2, PAO eki x2,
(Panathinaikos here, Panathinaikos there)
Opou ke an pezis panta tha'maste mazi, panta mazi x2.
(where ever you play will be together, forever together x2))
Itt Végig is nézhetitek (hallgathatjátok) amint egy kosárlabda meccsen végigéneklik, nagyon komoly. Focipályán még jobban szól _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 2:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | | Hát kimentem szombaton a vál meccsre de lehet h egy megye 4 meccsen jobban szórakoztam volna! Csak azt tudom mondani h siralmas! |
Tudom ajánlani a Nagylózs FC (vagy KSE, fogalmam sincs) meccseit, ha már a megye négyről van szó. Még közel is van Sopronhoz:D _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 2:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
jaja, ez alap. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 1:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát kimentem szombaton a vál meccsre de lehet h egy megye 4 meccsen jobban szórakoztam volna! Csak azt tudom mondani h siralmas! _________________ GO Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 12:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
hmmm...
görög gajdolás
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 11:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na, túllépve az aktuális vereségünkön, itt egy gyöngyszem.
Panathinaikos drukkerek
Egyszerűen nem tudom ezt megunni, a pana szurkolótábora az egyik legjobb a világon, nagyon odabasznak. Egyszer mindenképp végig kell nézni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj írta: | | szörnyen bénák vagyunk...ezt ki kell mondsani..sajnos... |
Azt a mindenit, ki merte mondani... |
:)ki:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 8:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | szörnyen bénák vagyunk...ezt ki kell mondsani..sajnos... |
Azt a mindenit, ki merte mondani... _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gamst a legnagyobb, leigazolom fm-ben asszem.
nekem ez a meccs kb csak ennyit jelentett. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 9:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
szörnyen bénák vagyunk...ezt ki kell mondsani..sajnos... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|