| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Júl. 20, 2005 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
no comment....  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Júl. 20, 2005 9:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csak véleményeket kérek erre a képre!
 _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| quack írta: | antifan is regelt ide? majd amiko má jó sok felhasználója lesz a fórumnak akcióba ledül  |
jah...
nagyon még nem szólogatott hozá...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
quack Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.17. Vasárnap 22:57 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budafok
|
Elküldve: Vas. Júl. 17, 2005 11:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
antifan is regelt ide? majd amiko má jó sok felhasználója lesz a fórumnak akcióba ledül  _________________ olyan hosszú belinkelni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Júl. 13, 2005 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs kicsit elkapkodtam...
http://216.12.162.56:6690/;stream.nsv állítólag ez a Liverpool meccsé egy fórumban találtam reméljük. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Júl. 13, 2005 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért akadni fog A 7 Livesport adóbol hátha egyik adja, vagy érdemes izlandi meg angol bajnokikat közvetítő tv-ket megnézni.
| redwhitekop írta: | | manders írta: | | Valaki nem tudja, hogy melyik internetes tv adja a mai meccset ? |
nem találtam sehol, pedig nagyon kéne nekem is  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Júl. 13, 2005 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Valaki nem tudja, hogy melyik internetes tv adja a mai meccset ? |
nem találtam sehol, pedig nagyon kéne nekem is  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Júl. 13, 2005 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Valaki nem tudja, hogy melyik internetes tv adja a mai meccset ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 11, 2005 1:57 am Hozzászólás témája: Re: Oldalatok |
|
|
| hello írta: | | Csá!az lenne a kérdésem hogy milyen web szekesztővel csináltátpk az oldalt és hogy ott a menüt hogy csináltátok előre is thx bye |
nem webszerkesztő...
php-nuke motor hajtja az oldalt, a design pedig különböző grafikai programokkal készült. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hello Vendég
|
Elküldve: Vas. Júl. 10, 2005 11:27 pm Hozzászólás témája: Oldalatok |
|
|
| Csá!az lenne a kérdésem hogy milyen web szekesztővel csináltátpk az oldalt és hogy ott a menüt hogy csináltátok előre is thx bye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Pént. Júl. 08, 2005 1:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nem szép látvány most London utcáit nézni, főleg, hogy már halálos áldozata is van ennek a terror támadásnak. És a Liverpool Street-i megállóban is robbantottak... Már kezdenek nagyon unalmasak lenni ezek a dolgok, és mostmár Magyarország sincs biztosnágban, mint ahogy a mai nap is mutatja... |
szegény Hori barátom meg éppen most utazott londonba....  | ja...az osztályával reméljük, hogy nincs komolyabb baja  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nem szép látvány most London utcáit nézni, főleg, hogy már halálos áldozata is van ennek a terror támadásnak. És a Liverpool Street-i megállóban is robbantottak... Már kezdenek nagyon unalmasak lenni ezek a dolgok, és mostmár Magyarország sincs biztosnágban, mint ahogy a mai nap is mutatja... |
szegény Hori barátom meg éppen most utazott londonba....  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Júl. 07, 2005 2:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem szép látvány most London utcáit nézni, főleg, hogy már halálos áldozata is van ennek a terror támadásnak. És a Liverpool Street-i megállóban is robbantottak... Már kezdenek nagyon unalmasak lenni ezek a dolgok, és mostmár Magyarország sincs biztosnágban, mint ahogy a mai nap is mutatja... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 01, 2005 8:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Mi is volt annak a filmnek a címe amit még régen mondtál...? egy Pool fanról szólt kb ennyit tudok róla
|
The 51st State
Az 51. állam...
na ezexerint érdekel...
megkereslek, csak szarakszik az msn  |
 _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Jún. 30, 2005 11:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mi is volt annak a filmnek a címe amit még régen mondtál...? egy Pool fanról szólt kb ennyit tudok róla
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Már kezd vicces lenni ez az egész Madrid meccs. Ahol már így hirdetik a mecsjegyeket, hogy korlátozott helyre (magyarul semmit nem látni) 5500 Ft a jegy az már szánalmas...... Milyen érdekes, hogy hirtelen ilyenkor lesz 40ezer emeber meccsre, közben az NB1ben végig 300 néző előtt játszottak Kispesten,Fehérváron,MTK-nál. Tudom, hogy itt vannak Real szurkolók azoktól boccs, de ez már annyira komolytalan. Kimegy csomó emebr aki annyit tud, hogy bekem zidán meg ronáldó azt rázza a kerítést. Nekem is lenne jegy, de SOHA. Inkább egy liverpooli túra valahova a közelbe. És akkor még van arc ahhoz azt nyilatkozni a spanylok részéről, hogy mivel Puskásról van szó adnak egy kis árengedményt áhhhh..... |
teljesen igazad van....
Sokat gondolkoztam ezen, de akármennyire is Owen a kedvenc játékosom, ezt a meccset a tévén keresztül nézem. Ráadásul ha kifizetem a jegyet(amiből már nem sok van), semmi garancia nincsa arra, hogy tényleg játszik...
Inkább a közeli Pool meccs, egyérelmű.
Ráadásul én még nem adtam fel a reményt, hogy Michaelt újra Liverpoolban lássam... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|