| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 15, 2005 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. |
na ja, alig találtam meg |
azért már könnyebb lesz.. |
nem igazán indult be. télleg, kruppayval mi van? _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. |
na ja, alig találtam meg |
azért már könnyebb lesz.. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 5:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. |
na ja, alig találtam meg _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 02, 2005 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | HOL VAN MINDENKI?????? CSAK ÉN FÓRUMOZOK ITT???
dehogyis...
készülget az új site, a többiek nyaralnak:D | HéHéHé! Valaki belenyúlt a HSZ-embe!!!! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Aug. 01, 2005 2:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | HOL VAN MINDENKI?????? CSAK ÉN FÓRUMOZOK ITT???
dehogyis...
készülget az új site, a többiek nyaralnak:D |
hát ajánlom is. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Júl. 28, 2005 3:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
HOL VAN MINDENKI?????? CSAK ÉN FÓRUMOZOK ITT???
dehogyis...
készülget az új site, a többiek nyaralnak:D _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | Én látom így vagy tényleg leállt a Fórumban a pezsgés? |
ja, sztem a fan club körül kialakult vita miatt van. szerencse, hogy már vége. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | Ki volt kint tegnap az Ipswich meccsen? |
sajnos nem tudtam felmenni, de jó lehetett..  | A hangulat jó volt. De a meccs? Csalódtam az Ipswichben pedig csak miattuk mentem ki. |
én még egy angol csapat miatt se mennék újpestre, diósgyőrbe meg végképp nem. Az Ipswich különben is tirpákok gyülekezete. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Hétf. Júl. 25, 2005 3:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én látom így vagy tényleg leállt a Fórumban a pezsgés? _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Vas. Júl. 24, 2005 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | Ki volt kint tegnap az Ipswich meccsen? |
sajnos nem tudtam felmenni, de jó lehetett..  | A hangulat jó volt. De a meccs? Csalódtam az Ipswichben pedig csak miattuk mentem ki. _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Júl. 23, 2005 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | Ki volt kint tegnap az Ipswich meccsen? |
sajnos nem tudtam felmenni, de jó lehetett..  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Szomb. Júl. 23, 2005 12:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ki volt kint tegnap az Ipswich meccsen? _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Pént. Júl. 22, 2005 12:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| quack írta: | az egyik gyerek a minimax.hu-n szokott ijeneket rajzolgatni h rajzolt test azzt egy csont alakú nyak azt azon egy kép  | Amúgy a képet a Google-n találtam. _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
quack Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.17. Vasárnap 22:57 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budafok
|
Elküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az egyik gyerek a minimax.hu-n szokott ijeneket rajzolgatni h rajzolt test azzt egy csont alakú nyak azt azon egy kép  _________________ olyan hosszú belinkelni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|