| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 07, 2005 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szesza írta: | | Pöcs ez a honlap az uw.hu sokkal jobb |
"Zúg az éji bogár, neki megy a falnak nagyot koppan majd némán elhallgat." Kiküldött bogárkám?? Vagy jöttél te magadtól is??  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Nov. 07, 2005 3:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönjük ezt az építő jellegű kritikát _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Nov. 07, 2005 7:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Szesza írta: | | Pöcs ez a honlap az uw.hu sokkal jobb |
oké  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szesza Vendég
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Pöcs ez a honlap az uw.hu sokkal jobb |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Felkerült egy rövidke Crouch hír... Azt hiszem csaj ennyit akartam! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Pént. Szept. 09, 2005 3:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A cselszi elleni ünneplés videója meg van, ha kell akkor majd jelezzen vki, h mikor hova tegyem.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Szept. 08, 2005 5:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ashleY írta: | | redwhitekop írta: | | ashleY írta: | Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.. Régebben találtam a neten egy videot, ami a Liverpool - Chelsea BL elődöntő után készült az Anfield Roadon és a szurkolók a You'll never walk alone-t énekelték.. Nem tudja valaki, hogy ezt a videot honnan tölhetném le?
Előre is köszönöm!
És grat az oldalhoz, sztem nagyon színvonalas. |
Arra gondolhatsz, amikor a játékosok is ünnepelnek és Mourinho is gratulál a fiúknak. Felteszem az oldalra a gólok/egyéb videók menüpontba!  |
Igeen, azaz! Nagyon megköszönném ha feltennéd. Ha pedig már feltetted, akkor nem találom  |
Úgy emlékeztem, hogy megvan még valamelyik tárhelyen, ám sajnos nem találom. De mindent megteszek, és keresem tovább. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ashleY Stylefan
Csatlakozott: 2005.08.26. Péntek 12:39 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | ashleY írta: | Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.. Régebben találtam a neten egy videot, ami a Liverpool - Chelsea BL elődöntő után készült az Anfield Roadon és a szurkolók a You'll never walk alone-t énekelték.. Nem tudja valaki, hogy ezt a videot honnan tölhetném le?
Előre is köszönöm!
Arra gondolhatsz, amikor a játékosok is ünnepelnek és Mourinho is gratulál a fiúknak. Felteszem az oldalra a gólok/egyéb videók menüpontba!  |
Igeen, azaz! Nagyon megköszönném ha feltennéd. Ha pedig már feltetted, akkor nem találom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Aug. 28, 2005 10:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
| ashleY írta: | Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Arra gondolhatsz, amikor a játékosok is ünnepelnek és Mourinho is gratulál a fiúknak. Felteszem az oldalra a gólok/egyéb videók menüpontba!  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ashleY Stylefan
Csatlakozott: 2005.08.26. Péntek 12:39 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Pént. Aug. 26, 2005 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Aug. 17, 2005 7:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kész a két játékos, majd vmikor nézz fel msnre elküldöm őket.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Kedd. Aug. 09, 2005 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| remélhetőleg lesz dolga hírszerkesztőknek (de a jóhírek tekintetében) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 2:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nekem nagyon tettszik az új oldal. Amik voltak kicsi hibák az előzőn azok mostmár nincsenek. Gratula hozzá !! És köszönjük, megpróbálunk felnőni a feladathoz ami a szerkesztést illeti.  |
reméljük, így mindjárt más lesz, mint nuke-val...
Még egy-két menupont, mint a szezon és a letöltések, hamarosan elérhetőek lesznek, a játkosadatbázis pedig pár nap.
Illetve minddenképpen bővítve lesz a tartalom is. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Aug. 06, 2005 12:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem nagyon tettszik az új oldadl. Amik voltak kicsi hibák az előzőn azok mostmár nincsenek. Gratula hozzá !! És köszönjük, megpróbálunk felnőni a feladathoz ami a szerkesztést illeti.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|