| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Tényleg 1-0-ra veztünk. Kuyt jó 3 méterről büntetett. Jóbbak vagyunk sok lövés a tizenhatos előteréből, eddig 10ből 5 el is találta a kaput. Ha nézni akarjátok, akkor töltsétek le a menü pontnál lévő net-tv-s programokat (kis képre katt) aztán az uw-s oldalon megkeresed a linket és ha szerencséd van megy. Én csak espn livescoron nézem. Élő kép után a legjobb.  |
örülök h jól jáccunk....
kösz h segitesz...de neekm uygse fog menni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg 1-0-ra veztünk. Kuyt jó 3 méterről büntetett. Jóbbak vagyunk sok lövés a tizenhatos előteréből, eddig 10ből 5 el is találta a kaput. Ha nézni akarjátok, akkor töltsétek le a menü pontnál lévő net-tv-s programokat (kis képre katt) aztán az uw-s oldalon megkeresed a linket és ha szerencséd van megy. Én csak espn livescoron nézem. Élő kép után a legjobb.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vollai írta: | Nem, én nem a szlovák srác vagyok. Azért emlékezhetsz rám, mert én is dumáltam vele, de én pápai vagyok, és van SPORT1-em, sőt SPORT2-őm is. (Igaz semmire nem jó, ha szar meccset ad ) | Jah már rájöttem.Ki is töröltem azt az üzimet. Most már látom,hogy pápai vagy.Hát ezek a buzik nagyon lebecsülik a csapatunkat.Alig mutatnak Pool meccset.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vollai írta: | Nem, én nem a szlovák srác vagyok. Azért emlékezhetsz rám, mert én is dumáltam vele, de én pápai vagyok, és van SPORT1-em, sőt SPORT2-őm is. (Igaz semmire nem jó, ha szar meccset ad ) |
ez most h jön ide
nekem irtad?
jah..már értem :Dazért is jól kkel jáccanunk h aggyák ameccsünket..mert én többet nem szarakodok ezzelkel a sztrím-ekkel  _________________

A hozzászólás legutóbb Fowler által Szomb. Nov. 04, 2006 5:49 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vollai Reserve
Csatlakozott: 2006.02.07. Kedd 21:25 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Pápa
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem, én nem a szlovák srác vagyok. Azért emlékezhetsz rám, mert én is dumáltam vele, de én pápai vagyok, és van SPORT1-em, sőt SPORT2-őm is. (Igaz semmire nem jó, ha szar meccset ad ) _________________ Filmek, játékok, mp3..... http://www.vollai.v1.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sajna én se tudom nézni a meccset. De az eredménynek örülök.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vollai Reserve
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja, köszi! Közbe bemondták a SPORT1-en a mu meccsen is.  _________________ Filmek, játékok, mp3..... http://www.vollai.v1.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vollai írta: | Poénkodsz avgy tényleg? Nem ismerlek, ezért nem tom eldönteni  |
nyugi én nem vok szemét....télleg vezetünk (a www.livescore.com szerint)Dirk Kuyt góljával  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vollai Reserve
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Poénkodsz avgy tényleg? Nem ismerlek, ezért nem tom eldönteni  _________________ Filmek, játékok, mp3..... http://www.vollai.v1.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Álittólag VEZETÜNK!!! Kuyt góljával  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vollai Reserve
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor nem vagyok egyedül!!!Amikor itt az oldalon még írták, akkor néha sikerült behoznom, bár akkro se tudtam, hogy mit csinálok  _________________ Filmek, játékok, mp3..... http://www.vollai.v1.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| vollai írta: | Sziasztok!
Megtudja nekem valaki mondani, hogy a neten milyen progival tudom nézni a meccset és mit kell csinálnom? |
Én szivesen elmondanám...de én sem tudom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vollai Reserve
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Megtudja nekem valaki mondani, hogy a neten milyen progival tudom nézni a meccset és mit kell csinálnom? _________________ Filmek, játékok, mp3..... http://www.vollai.v1.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 5:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát akkor igaz az a hír,amit tegnap olvastam:Garcia nem játszik.Basszus!
Pedig jó formában van. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kezdő: Reina, Finnan, Riise, Hyypia, Carragher, Gerrard, Alonso, Pennant, Zenden, Crouch, Kuyt.
Cserék: Martin, Agger, Fowler, Gonzalez, Sissoko. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|