| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Remélem marad döntetlen a meccs ,nem azért,mert utálom a fradit,mert nem utálom őket,dehát inkább egy győri csapat nyerjen már,ha az ETO kikapott 3:1-re a rohadt MTK ellen.
A Gyirmót-FTC-visszavágóra sztem megyek.Te jössz atez? |
Hollósi lécci olvasd el a privát üzimet!köszi  | Ok!
Meglátogatom Crouchot és Jahart is.  |
jahar én vagyok  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Remélem marad döntetlen a meccs ,nem azért,mert utálom a fradit,mert nem utálom őket,dehát inkább egy győri csapat nyerjen már,ha az ETO kikapott 3:1-re a rohadt MTK ellen.
Hollósi lécci olvasd el a privát üzimet!köszi  | Ok!
Meglátogatom Crouchot és Jahart is.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Hollósi lécci olvasd el a privát üzimet!köszi  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Remélem marad döntetlen a meccs ,nem azért,mert utálom a fradit,mert nem utálom őket,dehát inkább egy Győr melletti csapat nyerjen már,ha az ETO kikapott 3:1-re a rohadt MTK ellen.
A Gyirmót-FTC-visszavágóra sztem megyek.Te jössz atez? _________________

A hozzászólás legutóbb Hollósi Attila által Szer. Nov. 08, 2006 8:33 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | Vagy hogy minél többet keressenek, például Kewell...  |
mimimi????
Kewel is pénz hajhász lett???
Mióta??? |
én se tudtam róla h az....de zaért nagyon remélem h nem az...mert (ha nem sérült)akkor hasznos tagja a csapatnak _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 7:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Vagy hogy minél többet keressenek, például Kewell...  |
mimimi????
Kewel is pénz hajhász lett???
Mióta??? _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vagy hogy minél többet keressenek, például Kewell...  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 3:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Szóval mostmár személyeskedünk? Azthiszem sly hogy ezzel te is elbasztad
Amugy a feljött témáról annyit hogy ezzel így van a labdarúgók 95%-a  |
Mit???
abban igazad van, hogy ez nem érdekli egyik focistát sem inkább az foglalkoztatja őket, hogy minnél eredményesebbek legyenek _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | ez kb annyira érdekel akárkit is mint, hogy ki lesz a legnépszerübb focista egy neve nincs sport ujságban  |
Szóval mostmár személyeskedünk? Azthiszem sly hogy ezzel te is elbasztad
Amugy a feljött témáról annyit hogy ezzel így van a labdarúgók 95%-a  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 8:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Crouch írta: | "Ha nem lenne a foci, én valószínüleg munkanélküli volnék, bár nagyon sok volt osztálytársam építőmunkás lett, és lehet én is követtem volna őket. Nehéz ezt nekem elmondani; bár szeretem a focit, de ez minden, amit valaha is csinálhattam."
by: Wayne Rooney |
csak yug mondom h Gerrad is mondott hasonlókat...mondta h nem volt vmi észlény a suliban és nem tudja h mihez kezdett volna foci nélkül _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crouch Reserve

Csatlakozott: 2006.10.16. Hétfő 22:13 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Ha nem lenne a foci, én valószínüleg munkanélküli volnék, bár nagyon sok volt osztálytársam építőmunkás lett, és lehet én is követtem volna őket. Nehéz ezt nekem elmondani; bár szeretem a focit, de ez minden, amit valaha is csinálhattam."
by: Wayne Rooney _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | A pecauralkodó akkor is én maradok  |
ez kb annyira érdekel akárkit is mint, hogy ki lesz a legnépszerübb focista egy neve nincs sport ujságban  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 11:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
aki barokk vagy reneszánsz vagy mittudomén milyen középkori rockot hallgat az szerintem jobb ha nem emberkedik, ugye kp?
Amugy nehogy azthigyjétek hogy ezzel elintéztetek, kicsit lessüllyedtem sly szintjére, ez tény, de kapni fogtok még.
A pecauralkodó akkor is én maradok  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | atez írta: | | Sly írta: | ez nagyon gyenge, még sztereotípiának is  |
csak fáj az igazság  |
Na most kiderült, hogy csak közhelyekkel tudsz dobálozni
egy kis eredetiség nem ártana  |
igen igen, hol az eredetiség fisherman?
Régen túlzottan is eredeti voltál  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 7:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Sly írta: | ez nagyon gyenge, még sztereotípiának is  |
csak fáj az igazság  |
Na most kiderült, hogy csak közhelyekkel tudsz dobálozni
egy kis eredetiség nem ártana  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |