| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Peti akkor vasárnap Győr az már nem aktuális?? Vmi mindig összejön. De majd mostanára (ha megtelnek pénztárcák ) vmit hozzunk össze főváros, Győr mindegy... |
Nem, időpont ejtve.
Vége a bajnokságoknak nálad is, itt is, lesz idő. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 1:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Peti akkor vasárnap Győr az már nem aktuális?? Vmi mindig összejön. De majd mostanára (ha megtelnek pénztárcák ) vmit hozzunk össze főváros, Győr mindegy... _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 10:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | Vasárnap. Remélem itt leszel, bár gondolom kevés az esély.
Egyébként papucsot ne húzz ám. :H |
Sztem abból már nem sok minden lesz, Thomi lemondta, a sörember mélyen hallgat a dologról, nekem meg nincs pénzem. Szal kapd fel a batyut és zúzz fel a fővárosba, rinyálást pedig nem akarok hallani  |
Úgy tűnik, mégsem lesz jó nekem sem, sörember is lemondta.
De bepótoljuk. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Vasárnap. Remélem itt leszel, bár gondolom kevés az esély.
Egyébként papucsot ne húzz ám. :H |
Sztem abból már nem sok minden lesz, Thomi lemondta, a sörember mélyen hallgat a dologról, nekem meg nincs pénzem. Szal kapd fel a batyut és zúzz fel a fővárosba, rinyálást pedig nem akarok hallani  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 12:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | Bazdmeg, hangsúlyozom félig pestiként a lehető legkevésbé azonosulok győrrel (dac szinten), de a kézislányok tettek valaimt legalább ezért a koszfészekért. |
tenni tettek, de a nagy Ferencvárost nem tudták legyőzni
Kár is vitázni meg a múlttal dobálózni  |
Vasárnap. Remélem itt leszel, bár gondolom kevés az esély.
Egyébként papucsot ne húzz ám. :H _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Bazdmeg, hangsúlyozom félig pestiként a lehető legkevésbé azonosulok győrrel (dac szinten), de a kézislányok tettek valaimt legalább ezért a koszfészekért. |
tenni tettek, de a nagy Ferencvárost nem tudták legyőzni
Kár is vitázni meg a múlttal dobálózni  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: |
Egyébként nem tudom mennyire érdekel, de női kézilabda eredményt szeretnék közölni: Fradi-Eto 28-26. Ennyit rólatok
Budapest, Budapest de csodás... |
Bazdmeg, hangsúlyozom félig pestiként a lehető legkevésbé azonosulok győrrel (dac szinten), de a kézislányok tettek valaimt legalább ezért a koszfészekért. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudod a menedzser az egy igen hasznos találmány, de nem ő dönti el h az ügyfél mekkora fizut kapjon. A játékos megszabja h ő ennyit szeretne, és az ügynök tárgyal az érdekében. Az csak arra van hogy intézze a dolgait de nem arra hogy eldöntse mennyi pénzt kapjon. Tehát Kewellnek azért magas a fizetése mert ő ekkorát akart és a csicskája jó pénzért elintézte neki. Érted már tata? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Amugy sly, nem gondoltál még arra hogy okoskodj a sport1-en is? Hasznodat vennék ha hülyeséget kell mondani  |
Eurosport
áruld el nekem, hogy mi a fasznak van a menedzser tudtommal azért, hogy a játékos nevében tárgyaljon ebbe még a fizetése is bele tartozik de ha nem légyszives oszd meg velem a titkot _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Atikám, azt azért ne feledd hogy az az egy helyzet is csak tímár balfaszkodása miatt született, a gyirmót magától szart se csinált. Na majd a visszavágón szét lesznek alázva, utána meg jöhetnek az igazi ellenfelek
Egyébként nem tudom mennyire érdekel, de női kézilabda eredményt szeretnék közölni: Fradi-Eto 28-26. Ennyit rólatok
Budapest, Budapest de csodás...
Amugy sly, nem gondoltál még arra hogy okoskodj a sport1-en is? Hasznodat vennék ha hülyeséget kell mondani  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Amugy Kewell mindig is pénzhajhász volt, nem tudom hogy nektek mennyire tűnik fel az ilyesmi, de már csak az árulkodó jel hogy neki van az egyik legmnagasabb fizetése a csapatban, talán már kicsit irreális is a dolog, mivel a sok sérülése miatt nem igazán tud mindig hasznunkra lenni. Ez nem jelenti hogy mindjárt szar ember, nekem nem igazán van vele bajom, bár mostmár nagyon felbaszta az agyam ezzel a rinyálásával az európai orvosokkal meghogy ő majd eldönti hogy mikor tud ujra játszani. |
Hát nem tudom szerintem ez nem csak rajta múlik söt inkább Kewell ügynökén és menedzserén mert ha jól tudom a klub(ok) személyesen a játékosokkal csak annyit tárgyal meg, hogy maradna-e a szerződés lejárta után vagy nem ezután a játékos akkor találkozik a klub vezetésével amikor a menedzserek megállapodtak a pénzről és alá kell irni a szerződést. _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | Hiába, igazi győriek |
Mocsok gyirmót, csakadac.
Még szerencse, hogy félig pesti vagyok, már félnék tőled mester. | Érdekes,hogy az Adrián nem utálja a Gyirmótot,sőt még meccsen is ott van néha és ő is a DAC-ba focizik.
Hát atez...ha belövik nektek azt a ziccert,amit nagyon nehéz volt kihagyni,akkor izgalmas lett volna és még így se dőlt el,hogy ki jut tovább.Én azt gondoltam,hogy sokkal többet lőtök majd,ja és sokkal előbb vártam volna gólt.Majdnem döntetlen lett.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Hiába, igazi győriek |
Mocsok gyirmót, csakadac.
Még szerencse, hogy félig pesti vagyok, már félnék tőled mester. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 11:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nesze neked hollóka, Tököli beköszönt
Amugy egy rakat hulladék ez a gyirmót, végig csak rombolták a játékot, meg aljaskodtak. Hiába, igazi győriek
Amugy Kewell mindig is pénzhajhász volt, nem tudom hogy nektek mennyire tűnik fel az ilyesmi, de már csak az árulkodó jel hogy neki van az egyik legmnagasabb fizetése a csapatban, talán már kicsit irreális is a dolog, mivel a sok sérülése miatt nem igazán tud mindig hasznunkra lenni. Ez nem jelenti hogy mindjárt szar ember, nekem nem igazán van vele bajom, bár mostmár nagyon felbaszta az agyam ezzel a rinyálásával az európai orvosokkal meghogy ő majd eldönti hogy mikor tud ujra játszani. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | | Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Remélem marad döntetlen a meccs ,nem azért,mert utálom a fradit,mert nem utálom őket,dehát inkább egy győri csapat nyerjen már,ha az ETO kikapott 3:1-re a rohadt MTK ellen.
A Gyirmót-FTC-visszavágóra sztem megyek.Te jössz atez? |
Hollósi lécci olvasd el a privát üzimet!köszi  | Ok!
Meglátogatom Crouchot és Jahart is.  |
jahar én vagyok  | Tudom! _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|