| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem lett túl fényesebb a helyzet Sissokoval kapcsolatban. Vállsérülés és minimum 3 hónap kihagyás, de az orvosok ezt nem veszik biztosra, lehet, hogy több. Hihetetlen, hogy mennyi szerencsétlenség érte eddig Momot nálunk. Nem volt elég, hogy szétrugták a szemét. De a Liga Kupa döntőn mindenképpen várom tőle a győztes gólt. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Ez nem az ő hete... |
Eltört az ujja de lehet hogy a keze is.
Még annyira hivatalos nem volt, de az biztos, hogy min két hónap. |
sajnálom...d elgalább Gerrard helye biztos lkesz középen _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 8:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Ez nem az ő hete... |
Eltört az ujja de lehet hogy a keze is.
Még annyira hivatalos nem volt, de az biztos, hogy min két hónap. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Töki írta: | | hát szerintem az nem mindegy, hogy Sissoko lesérült, mert jó játékos |
nem Momo sérülésére mondtam h mindeggy...hanemarra h Bella kihagyott egy 11-est _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| hát szerintem az nem mindegy, hogy Sissoko lesérült, mert jó játékos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 6:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Ez nem az ő hete... |
az mindeegy...az a fő h nyertünjk _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 11:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Ez nem az ő hete... _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
így van, és közvetítenek minket valamelyik adón, csak még nem jöttem rá melyiken. De csak 2.15 az odsunk, a Birminghamnek 4.00, de az a 2.15 is eléggé azt jelenti hogy ...... Arsenal ellen meg alig andak esélyt :'(
Arsenal 1.90, Liverpool 3.75 :S Na mind1, nyerni kell és kész....De én parázok a Birminghamtől, nem hogy az Arsenaltól idegenben.... És aztán még egy Boro, ááá! Hajrá Liverpool!!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Liverpool - Dudek, Warnock, Agger, Paletta, Peltier, Sissoko, Zenden, Pennant, Gonzalez, Bellamy, Fowler. Subs - Martin, Kuyt, Alonso, Carragher, Guthrie _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Kladi...légyszi majd küldj SMS-t a meccs után..örök hálám...köszi szépen:) |
Okés küldök, remélem, h tudom nézni... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | jaja őket vertük 7-0-ra 4 perc elteltével már 2-0 ra vezettünk jó ksi meccs volt, fel is vettem asszem de az FA kupa volt nem? nekem vmi olyasmi rémlik. áhh most azért tuti nem founk 7-et rúgni, de nem mondanám, h nem örülnék neki sztem egy sítlusos 2-0 lesz  |
Igen FA kupa volt, és ez Liga kupa, itt utánpótlásos felállással nyomjuk, én annak is bőven örülnék ha továbbjutnánk. Nem érdekel 1-0 vagy 18-17, csak menjünk tovább. Nem érzem úgy hogy sima meccs lesz, tegnap kiesett a Man.Utd egy kis csapat ellen, nem vár ránk sem könnyű feladat. Hajrá Liverpool! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 10:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kladi...légyszi majd küldj SMS-t a meccs után..örök hálám...köszi szépen:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Klaj írta: | az oldalra az van kiírva, hogy a birmingham ellen PL meccs lesz...
sztem az ligakupla lesz nem??
de lehet h hülyeséget beszélek:) |
ez igaz..de nem ezen mulik a pool bajnoki címe
nem kell ugy felfujni az ügyet...majd peti vgay atez kijavitja |
én nem fújtam fel...csak megemíltettem:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 12:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jaja őket vertük 7-0-ra 4 perc elteltével már 2-0 ra vezettünk jó ksi meccs volt, fel is vettem asszem de az FA kupa volt nem? nekem vmi olyasmi rémlik. áhh most azért tuti nem founk 7-et rúgni, de nem mondanám, h nem örülnék neki sztem egy sítlusos 2-0 lesz  _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | az oldalra az van kiírva, hogy a birmingham ellen PL meccs lesz...
sztem az ligakupla lesz nem??
de lehet h hülyeséget beszélek:) |
ez igaz..de nem ezen mulik a pool bajnoki címe
nem kell ugy felfujni az ügyet...majd peti vgay atez kijavitja _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|