Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem lett túl fényesebb a helyzet Sissokoval kapcsolatban. Confused Vállsérülés és minimum 3 hónap kihagyás, de az orvosok ezt nem veszik biztosra, lehet, hogy több. Hihetetlen, hogy mennyi szerencsétlenség érte eddig Momot nálunk. Sad Nem volt elég, hogy szétrugták a szemét. De a Liga Kupa döntőn mindenképpen várom tőle a győztes gólt.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
manders írta:
Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Confused Ez nem az ő hete...

Eltört az ujja de lehet hogy a keze is.
Még annyira hivatalos nem volt, de az biztos, hogy min két hónap.

sajnálom...d elgalább Gerrard helye biztos lkesz középen

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 8:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Nyertünk 1-0 Agger ! Ez a legfontosabb, Bellamy kihagyott egy tizenegyest. De Gonzalez nagyon élt. Sajnos a 27. percben megsérült Sissoko nem tudta folytatni és még egyelőre semmi hír róla. De az előjelek nem a legjobbak. Confused Ez nem az ő hete...

Eltört az ujja de lehet hogy a keze is.
Még annyira hivatalos nem volt, de az biztos, hogy min két hónap.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Töki írta:
hát szerintem az nem mindegy, hogy Sissoko lesérült, mert jó játékos

nem Momo sérülésére mondtam h mindeggy...hanemarra h Bella kihagyott egy 11-est

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Töki
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát szerintem az nem mindegy, hogy Sissoko lesérült, mert jó játékos
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 6:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:

az mindeegy...az a fő h nyertünjk

Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 11:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 10:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

így van, és közvetítenek minket valamelyik adón, csak még nem jöttem rá melyiken. De csak 2.15 az odsunk, a Birminghamnek 4.00, de az a 2.15 is eléggé azt jelenti hogy ...... Arsenal ellen meg alig andak esélyt :'(
Arsenal 1.90, Liverpool 3.75 :S Na mind1, nyerni kell és kész....De én parázok a Birminghamtől, nem hogy az Arsenaltól idegenben.... És aztán még egy Boro, ááá! Hajrá Liverpool!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 9:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Liverpool - Dudek, Warnock, Agger, Paletta, Peltier, Sissoko, Zenden, Pennant, Gonzalez, Bellamy, Fowler. Subs - Martin, Kuyt, Alonso, Carragher, Guthrie
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Kladi...légyszi majd küldj SMS-t a meccs után..örök hálám...köszi szépen:)

Okés küldök, remélem, h tudom nézni...
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
jaja őket vertük 7-0-ra Very Happy 4 perc elteltével már 2-0 ra vezettünk Very Happy jó ksi meccs volt, fel is vettem asszem Very Happy de az FA kupa volt nem? nekem vmi olyasmi rémlik. áhh most azért tuti nem founk 7-et rúgni, de nem mondanám, h nem örülnék neki Very Happy sztem egy sítlusos 2-0 lesz Very Happy

Igen FA kupa volt, és ez Liga kupa, itt utánpótlásos felállással nyomjuk, én annak is bőven örülnék ha továbbjutnánk. Nem érdekel 1-0 vagy 18-17, csak menjünk tovább. Nem érzem úgy hogy sima meccs lesz, tegnap kiesett a Man.Utd egy kis csapat ellen, nem vár ránk sem könnyű feladat. Hajrá Liverpool!
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 10:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kladi...légyszi majd küldj SMS-t a meccs után..örök hálám...köszi szépen:)
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler írta:
Klaj írta:
az oldalra az van kiírva, hogy a birmingham ellen PL meccs lesz...
sztem az ligakupla lesz nem??
de lehet h hülyeséget beszélek:)

ez igaz..de nem ezen mulik a pool bajnoki címe Very Happy
nem kell ugy felfujni az ügyet...majd peti vgay atez kijavitja

én nem fújtam fel...csak megemíltettem:)
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 12:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jaja őket vertük 7-0-ra Very Happy 4 perc elteltével már 2-0 ra vezettünk Very Happy jó ksi meccs volt, fel is vettem asszem Very Happy de az FA kupa volt nem? nekem vmi olyasmi rémlik. áhh most azért tuti nem founk 7-et rúgni, de nem mondanám, h nem örülnék neki Very Happy sztem egy sítlusos 2-0 lesz Very Happy
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 9:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
az oldalra az van kiírva, hogy a birmingham ellen PL meccs lesz...
sztem az ligakupla lesz nem??
de lehet h hülyeséget beszélek:)

ez igaz..de nem ezen mulik a pool bajnoki címe Very Happy
nem kell ugy felfujni az ügyet...majd peti vgay atez kijavitja

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 148, 149, 150  Következő
8 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.