| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No comment...legfeljebb annyi h :Szétbasz az ideg!!!!!!!!!!!
Nem tudom elhiini...áh...kár is róla beszélni.. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 6:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha nem akarunk nyerni akkor nagyon nagyon nehéz lesz, de nagy változás kell a döntetlenhez is. A középpályán semmi akarat nincs. Védekezésünk hellyel közzel jó volt. Crocuh elől eddig katasztrófa, Gonzalez meg mindent ellő. Tök felesleges. Meccsek óta ez megy, de ha nem megy neki nem értem miért erőlteti. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Riise:melyik adón nézed a meccset?(ha nézed egyeltalán) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ezt el sem hiszem..vesztére állunk+még sztem nem is jáccunk jól  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Eszem faszom megáll!!! Ezt nem hiszem el, a faszom. Ezt ha megnyerjük.... Áááh, reménytelen....pics*ba _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mégse
Reina
Finnan
Hyypia
Carragher
Riise
Gerrard
Alonso
Zenden
Gonzalez
Kuyt
Crouch _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 5:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma nyerni fogunk. Az Arsenal helyzetkihasználása nulla. Remélhetőleg erre a napra még megmarad. Gerrard Xabi Alonso középpen jó lesz. Kíváncsi leszek, hogy csatárnak ki megy Kuyt mellé. Sztem Crouch kellene. De majd meglátjuk. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Hát igen. Kevés esélyt adnak nekünk, de nyerni kell. Nem lesz könnyű, de most jók vagyunk, és tudunk nyerni. igaz, hogy még az idén idegenben nem nyertünk a bajnokságban, de itt az ideje elkezdeni. Ahogy Riise mondta, itt tényleg muszáj nyerni, kell a 3 pont különben még nagyobb lesz a hátrányunk, és lejjebb is csúszhatunk a tabellán. Én most úgy érzem, hogy nyerni fogunk. Nagyon remélem, h bejön a megérzésem...sztem egy nehéz 1-0 lesz, Luis Garcia góljával. |
Mind1 most hogy játszunk, mind1 kinek a góljával nyerünk és az milyen volt, tőlem lehet öngól is vagy egy lesgól, vagy olyan vonalon pattant gól, amit megadtak, nem érdekel, csak nyerjünk! Persze vannak felsőbb elvárásaim, hogy ne kapjunk gólt, és játszunk szebben, és nyomjuk az Arsenalt, de azt hiszem a tények tudatában most ezt elengedem.
Hajrá Liverpool!!!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 2:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen. Kevés esélyt adnak nekünk, de nyerni kell. Nem lesz könnyű, de most jók vagyunk, és tudunk nyerni. igaz, hogy még az idén idegenben nem nyertünk a bajnokságban, de itt az ideje elkezdeni. Ahogy Riise mondta, itt tényleg muszáj nyerni, kell a 3 pont különben még nagyobb lesz a hátrányunk, és lejjebb is csúszhatunk a tabellán. Én most úgy érzem, hogy nyerni fogunk. Nagyon remélem, h bejön a megérzésem...sztem egy nehéz 1-0 lesz, Luis Garcia góljával. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 10:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Győzelmet, Kuyt gólt, Crouch gólt vagy Luis Garcia gólt várok, de főként Kuytöt, és épp ezért félek hogy mi van ha kikapunk? Nagyon nagyon szarul járunk ha kikapunk, viszont ha nyernénk nagyon jó lenne, és nagyon közel kerülünk a 3. helyhez és tartjuk lemaradásunkat a Chelsea-Manchester párossal. Nem akarok kikapni, muszály nyerni, de nagyon kicsi esélyt adnak. De én úgy érzem sok esélyünk van, bár idegenben egy nagy csapat ellen, ráadásul még csak most lendültünk formába, és Sissoko kiesett, aki rengeteget segített a védőknek. Meglátjuk, nehéz lesz nyerni, de tényleg muszály! Hajrá Liverpool!!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 3:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | kösz az SMS-t Kladi:)
huhh emberek...a meccsből semmit sem láttam sajna..cska azt tom hogy nyertünk ami tökpozitív sztem...
főleg hogy egy csomóan nem játszottak az "alapgárdából"
Sissokot sajnálokm...de így legalébb Stevie újra rúgdoshatja a bombagóljait középen:)
na és ki mit vár vasárnapra? |
ugy teszel mintha nem tudnád  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
másnaposságot, megértő barátnőt és sirdogáló londoniakat _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 5:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kösz az SMS-t Kladi:)
huhh emberek...a meccsből semmit sem láttam sajna..cska azt tom hogy nyertünk ami tökpozitív sztem...
főleg hogy egy csomóan nem játszottak az "alapgárdából"
Sissokot sajnálokm...de így legalébb Stevie újra rúgdoshatja a bombagóljait középen:)
na és ki mit vár vasárnapra? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnálom a srácot, nem jön ez most jól neki. Bár így legalább Gerrard visszakerülhet középre. Érdekes azért, igazi bunyós a fiú, az urchinsben is elférne, erre keményebben belemennek és darabokra törik. Mind1, remélem felépül
A meccset amugy nem láttam de biztos tökjó volt. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Hát nem lett túl fényesebb a helyzet Sissokoval kapcsolatban. Vállsérülés és minimum 3 hónap kihagyás, de az orvosok ezt nem veszik biztosra, lehet, hogy több. Hihetetlen, hogy mennyi szerencsétlenség érte eddig Momot nálunk. Nem volt elég, hogy szétrugták a szemét. De a Liga Kupa döntőn mindenképpen várom tőle a győztes gólt. |
téynleg nagyon szerencsétlen szegény....elég optimisrta van a góllal kapcsoltaban  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|