Tartalomjegyzék

Off
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 51, 52, 53  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:
Peti akkor vasárnap Győr az már nem aktuális?? Vmi mindig összejön. Twisted Evil De majd mostanára (ha megtelnek pénztárcákSmile ) vmit hozzunk össze főváros, Győr mindegy...

Nem, időpont ejtve.
Vége a bajnokságoknak nálad is, itt is, lesz idő.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 1:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peti akkor vasárnap Győr az már nem aktuális?? Vmi mindig összejön. Twisted Evil De majd mostanára (ha megtelnek pénztárcákSmile ) vmit hozzunk össze főváros, Győr mindegy...
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 10:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
redwhitekop írta:
Vasárnap. Remélem itt leszel, bár gondolom kevés az esély.
Egyébként papucsot ne húzz ám. :H

Sztem abból már nem sok minden lesz, Thomi lemondta, a sörember mélyen hallgat a dologról, nekem meg nincs pénzem. Szal kapd fel a batyut és zúzz fel a fővárosba, rinyálást pedig nem akarok hallani Smile

Úgy tűnik, mégsem lesz jó nekem sem, sörember is lemondta.
De bepótoljuk.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 6:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:

Sztem abból már nem sok minden lesz, Thomi lemondta, a sörember mélyen hallgat a dologról, nekem meg nincs pénzem. Szal kapd fel a batyut és zúzz fel a fővárosba, rinyálást pedig nem akarok hallani Smile

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 12:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
redwhitekop írta:
Bazdmeg, hangsúlyozom félig pestiként a lehető legkevésbé azonosulok győrrel (dac szinten), de a kézislányok tettek valaimt legalább ezért a koszfészekért.

tenni tettek, de a nagy Ferencvárost nem tudták legyőzni Cool
Kár is vitázni meg a múlttal dobálózni Razz

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Bazdmeg, hangsúlyozom félig pestiként a lehető legkevésbé azonosulok győrrel (dac szinten), de a kézislányok tettek valaimt legalább ezért a koszfészekért.

tenni tettek, de a nagy Ferencvárost nem tudták legyőzni Cool
Kár is vitázni meg a múlttal dobálózni Razz

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:

Egyébként nem tudom mennyire érdekel, de női kézilabda eredményt szeretnék közölni: Fradi-Eto 28-26. Ennyit rólatok Cool Laughing
Budapest, Budapest de csodás...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudod a menedzser az egy igen hasznos találmány, de nem ő dönti el h az ügyfél mekkora fizut kapjon. A játékos megszabja h ő ennyit szeretne, és az ügynök tárgyal az érdekében. Az csak arra van hogy intézze a dolgait de nem arra hogy eldöntse mennyi pénzt kapjon. Tehát Kewellnek azért magas a fizetése mert ő ekkorát akart és a csicskája jó pénzért elintézte neki. Érted már tata?

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Amugy sly, nem gondoltál még arra hogy okoskodj a sport1-en is? Hasznodat vennék ha hülyeséget kell mondani Razz

Eurosport Very Happy
áruld el nekem, hogy mi a fasznak van a menedzser tudtommal azért, hogy a játékos nevében tárgyaljon ebbe még a fizetése is bele tartozik de ha nem légyszives oszd meg velem a titkot
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Atikám, azt azért ne feledd hogy az az egy helyzet is csak tímár balfaszkodása miatt született, a gyirmót magától szart se csinált. Na majd a visszavágón szét lesznek alázva, utána meg jöhetnek az igazi ellenfelek Cool
Egyébként nem tudom mennyire érdekel, de női kézilabda eredményt szeretnék közölni: Fradi-Eto 28-26. Ennyit rólatok Cool Laughing
Budapest, Budapest de csodás...

Amugy sly, nem gondoltál még arra hogy okoskodj a sport1-en is? Hasznodat vennék ha hülyeséget kell mondani Razz

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Amugy Kewell mindig is pénzhajhász volt, nem tudom hogy nektek mennyire tűnik fel az ilyesmi, de már csak az árulkodó jel hogy neki van az egyik legmnagasabb fizetése a csapatban, talán már kicsit irreális is a dolog, mivel a sok sérülése miatt nem igazán tud mindig hasznunkra lenni. Ez nem jelenti hogy mindjárt szar ember, nekem nem igazán van vele bajom, bár mostmár nagyon felbaszta az agyam ezzel a rinyálásával az európai orvosokkal meghogy ő majd eldönti hogy mikor tud ujra játszani.

Hát nem tudom szerintem ez nem csak rajta múlik söt inkább Kewell ügynökén és menedzserén mert ha jól tudom a klub(ok) személyesen a játékosokkal csak annyit tárgyal meg, hogy maradna-e a szerződés lejárta után vagy nem ezután a játékos akkor találkozik a klub vezetésével amikor a menedzserek megállapodtak a pénzről és alá kell irni a szerződést.
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
atez írta:
Hiába, igazi győriek Smile

Mocsok gyirmót, csakadac.
Még szerencse, hogy félig pesti vagyok, már félnék tőled mester.
Very Happy Érdekes,hogy az Adrián nem utálja a Gyirmótot,sőt még meccsen is ott van néha és ő is a DAC-ba focizik. Very Happy
Hát atez...ha belövik nektek azt a ziccert,amit nagyon nehéz volt kihagyni,akkor izgalmas lett volna és még így se dőlt el,hogy ki jut tovább.Én azt gondoltam,hogy sokkal többet lőtök majd,ja és sokkal előbb vártam volna gólt.Majdnem döntetlen lett. Smile
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 9:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Hiába, igazi győriek Smile

Mocsok gyirmót, csakadac.
Még szerencse, hogy félig pesti vagyok, már félnék tőled mester.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 11:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nesze neked hollóka, Tököli beköszönt Cool
Amugy egy rakat hulladék ez a gyirmót, végig csak rombolták a játékot, meg aljaskodtak. Hiába, igazi győriek Smile
Amugy Kewell mindig is pénzhajhász volt, nem tudom hogy nektek mennyire tűnik fel az ilyesmi, de már csak az árulkodó jel hogy neki van az egyik legmnagasabb fizetése a csapatban, talán már kicsit irreális is a dolog, mivel a sok sérülése miatt nem igazán tud mindig hasznunkra lenni. Ez nem jelenti hogy mindjárt szar ember, nekem nem igazán van vele bajom, bár mostmár nagyon felbaszta az agyam ezzel a rinyálásával az európai orvosokkal meghogy ő majd eldönti hogy mikor tud ujra játszani.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler írta:
Hollósi Attila írta:
Fowler írta:
Hollósi Attila írta:
atez meg gondolom,fradi-gyirmóton van Smile és veri a fejét,hogy miért ilyen jó ez a Gyirmót.
Remélem marad döntetlen a meccs Cool ,nem azért,mert utálom a fradit,mert nem utálom őket,dehát inkább egy győri csapat nyerjen már,ha az ETO kikapott 3:1-re a rohadt MTK ellen.
A Gyirmót-FTC-visszavágóra sztem megyek.Te jössz atez?

Hollósi lécci olvasd el a privát üzimet!köszi Wink
Ok!
Meglátogatom Crouchot és Jahart is. Very Happy

jahar én vagyok Very Happy
Tudom!
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 51, 52, 53  Következő
4 / 53 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.