| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Scouser Stylefan
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves emberek. Mégegyszer elmondanám, hogy nem mi vagyunk a bogárka, arról pedig nem tehetünk, hogy Szesza nevű szurkolótársunknak ez a véleménye. Azér reagáltunk így, mert a beírásaitok alapján arra lehetett következtetni, hogy minket gyanusítotok.
Kirky: te meg úgy viselkedsz, mintha az életed múlna ezen, mi az hogy hozzánk nem kerülhettél be és ez sokkal jobb így? Hát nézd, tudom, hogy megsértődtél ezen, de ha jól tudom, azok után akartál hozzánk bekerülni, hogy a fórumunkban összevesdztél FI-vel. Természetes hogy nemet mondott FI én pedig igazat is adok neki ebben. Én sem tartanék olyan lovat aki előtte jól pofánrugott.
Az pedig szerintetek mitől van hjogy ellenségeskedés van? Talán arról lehet szó, hogy FI, Torma és talán már én is úgy érezzük, hogy éveken keresztül mi szolgáltuk ki a magyar Liverpool társadalmat. Szép dolog, hogy ti úgy gondoljátojk, hogy esetleg nálunk kevés a hír vagy ilyesmi és ezért kiszolgáljátok majd TI az embereket, de ez számunkra olyan érzés lehet, mintha egy fontos dolgot próbálnának elvenni tőlünk. Ráadásul forumos beirásaitokból leveszem hogy arra mentek, hogy legyen több hír(ami jó) és hogy levegyetek minket. Mert ez a cél nem? Jobbnak lenni nálunk. És ti mondjátok, hogy békesség? Abban egyetértünk hogy együtt kell szurkolni ennek a csapatnak. De most gondoljatok bele: van kb 500-600 Pool fan ebben az országban. Mi a fasznak 2 honlap? Na mindegy csináljátok csak ezt.. Jó munkát hozzá _________________ You'll Never Walk Alone
liverpoolfc.uw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 10:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves FI és a többiek...
A Liverpool Fc szellemében én sem akarom, hogy rosszban legyünk... Igazából, nem is tudom miről beszélsz, nem fikáztam az oldalatokat... Én csak a kis bogárkánknak soroltam olyan érveket, ami miatt szerintem nem "pöcs ez az oldal"... Ennyi, ha ezt magatokra vettétek akkor ez már nem az én gondom... Amúgy meg nagyon nagyra tartom, amit az uw.hu nál műveltek, főleg a régi menedzserekről szóló dolgokat és a történelmi részeket... Meg a "hírgyártásotok" is nagyon színvonalas... Az, hogy nem kerültem be oda... Hát utólag visszagondolva és a mostani helyzetemet nézve, hát igencsak szerencsésnek érzem magam h igy alakultak a dolgok... Szóval bocsánat ha bántónak találtad a hszomat, mégha nem is tudom mit vettél fel fikázásnak és bemártásnak...Szóval nekem semmi bajom az oldalatokkal, ugyanannak a csapatnak szurkolunk szóval... És ha elfogadtok tőlem egy baráti jótanácsot, ami inkább csak egy szó lenne és talán az életben is hasznos lehet: őszinteség... Amúgy meg ez az egész dolog el sem kezdődhetett volna ha nincs a kedves bogárka... Részemről ennyi.
YNWA _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 9:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Scouser írta: | | most néztem és van egy SZESZA nevű felhasználónk a tippjátékban. nem ismerjük, és arról nem tehetünk hogy elmondta a véleményét. Szal nem mindíg minket kell gyanusitgatni ehh |
Azt hiszem, nem is baj ha elmondta a véleményét, hiszen igencsak építő jellegű kritika.
Amúgy meg István: én továbbra is tartom magam amellett, hogy felesleges itt az újabb ellentét. Bár igaz, ami igaz - arról senki nem szól most, hogy kb hány "eléggé durva hangnemű" hsz-t törölgetek ki a fórumból az utóbbi hónapban.
És már őszintén szólva nagyon elegem van ebből a vitából. A cissés hírről no comment. Manders így gondolta. Holott azért ahogy megismertelek titeket - én tudtam, hogy nem így van. Én azt hiszem, ha a látogatók is normálisabban lennének(hozzáteszem persze, hogy csak kis számú olvasó), egyérteműen nem lenne ez a gyerekes vita.
Igazából gondolkozva a dolgon (most nagyrészt a mi csapatunk tagjainak mondom): Amikor együtt néztük a Szuperkupa - döntőt, remekül éreztem magam, és nagyon örültem, hogy végre megismerhettem azokat, akik ott voltak, hosszú idő után. Még most is örülök, és ha tehetem - ismét fel fogok utazni, hogy találkozzak a sráccokkal (és hölgyekkel ). A szurkolói focit a nyáron sem hagytam volna ki, amennyiben nincs bajnokoim. A lényeg, hogy én a továbbiakban is szeretnék remek kapcsolatban lenni szurkolótársaimmal.
Úgyhogy hagyjuk abba ezt a felesleges vitát. Elég ha mindegyikünk magára figyel, és dolguzunk, hogy a hazai rajongókat kiszolgáljuk. Az, hogy melyik oldalt látogatják szívesen, ez az ő dolguk, hiszen elvileg "értük" vagyunk.
-------
Szóval...
Mennyi tervünk van srácok.. Az egész nyáron csak tervezgettünk. Itt lehet ez a fantasztikus klub, amit Nándi barátunk - önkéntesen vállalva intézget jelenleg. Ezúton is köszönjük neki, habár volt szerencsém vele beszélgetni, és hát... a sok remek terv...
Ezt eddig csakis egy kis összefogással érhettük el.
A nagyobb célok természetesn nagyobb összhangot igényelnek, meg kell mutatnunk, hogy a szar helyzetben is vörösök vagyunk.
Én ezzel lezértnak tekintem ezt, és remélem ti is srácok, Istvánéknak pedig további jó munkát, és találkozunk valamelyik közelgő eseményen!
YNWA! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scouser Stylefan
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 2:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
most néztem és van egy SZESZA nevű felhasználónk a tippjátékban. nem ismerjük, és arról nem tehetünk hogy elmondta a véleményét. Szal nem mindíg minket kell gyanusitgatni ehh _________________ You'll Never Walk Alone
liverpoolfc.uw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 1:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah skacok SZASZTOK!
Látom csak nem hagyja nyugodni a csőrötöket, h mi még mindig itt rontjuk nektek a levegőt. Nem tom mi a problámátok...soha kiemelném mégeccer SOHA nem loptunk hírt és még csak át sem írtunk mert ez nem a mi stílusunk. Sztem már mindenki van itt olyan nagyfiú h belássa igazat mondunk...ha nem akkor lehet jönni a hülyeséggel...
Egyébként bevallom nem sűrűn látogatlak titeteket, így csak most vettem észre h hozzátok is kikerült a Cisses hír, majd kapom az infót h még mi vagyunk meggyanusítva lopással???? NAH EZ LOL! vagy nem is tom micsoda....
Jah a másik a "KIS BOGÁRKÁD" azért nem látogat ide be mert ellenszenves velünk szemben a hangulat...KISSÉ! Te mondtad redwhitekop h semmi ilyesmi nincs...nos ehhez képest mégiscsak van...a másik meg h Kirky azért mert hozzánk nem sikerült bekerülnöd mint szerkesztő még nem kell minket fikáznod és bemártanod! Köszönöm a figyelmet! Nem anyáztam nem szóltam le senkit szal remélem ti is tudtak ezekre emberi módon reagálni! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scouser Stylefan
|
Elküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 1:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na kedveskéim én nem tudom miről beszéltek, meg hogy ki jött át ide fikázódni, mert hogy mi nem az biztos. A Cissé-s hírt meg most vettük észre mer mondta valaki hogy beindultatok. Látom jól elvagytok de még mindíg úgy gondolom, hogy felesleges 2 honlap magyarországra. A miénk már évek óta működik és nem tudom mi nem jó nektek benne. De csináljátok csak ezt... Nem mi kerestük a bajt, ti kezdtetek egyszerre azzal gyanusítani hogy lopjuk a híreket. Ezt nem hiszem el... _________________ You'll Never Walk Alone
liverpoolfc.uw.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 5:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | És tudod mi a baj?? Hogy ők ezt komolyan is gondolják. Mondjuk ez az igazi Pool szurkoló aki valamilyen szinten saját csapatát fikázza. Na, de csinálják ha jól esik. De ilyen megnyilvánulás fordított esetben biztos nem lesz. És ez mindent elárul...
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nem túl szép amit láttam. Szerdán felkerült ide egy Cisse interjú amit a liverpoolfc.tv készített. Ma megjelent egy másik magyar Liverpool honlapon is ez az interjú és a fordítás csak néhány pontban tér el, de ne gondoljunk rögtön rosszra.  |
érdekes...
holnap meg jön a fórumba az emberke úvéről, hogy miért másoljuk a híreket
LoL  |
|
Hát igen... Sokkal könyebb valamit leszólni... Ahelyett h alaposan körülnézne itt... Ezen a héten kb. kétszerannyi hír került fel az oldalunkra, összefoglaló sokkal elöbb fent volt és még sorolhatnám... Persze vannak hiányosságaink, de ... Az meg a másik, hogy egy értelmes Liverpool fan idejön és egy Liverpool Fc -s oldalt elkezd fikázni... hát igen... a különbség látható... és ahogy mondtad ez mindent elárul... Sajnálom h azóta sem mert reagálni a "kis bogárka"... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 12:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
És tudod mi a baj?? Hogy ők ezt komolyan is gondolják. Mondjuk ez az igazi Pool szurkoló aki valamilyen szinten saját csapatát fikázza. Na, de csinálják ha jól esik. De ilyen megnyilvánulás fordított esetben biztos nem lesz. És ez mindent elárul...
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nem túl szép amit láttam. Szerdán felkerült ide egy Cisse interjú amit a liverpoolfc.tv készített. Ma megjelent egy másik magyar Liverpool honlapon is ez az interjú és a fordítás csak néhány pontban tér el, de ne gondoljunk rögtön rosszra.  |
érdekes...
LoL  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Nov. 10, 2005 11:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nem túl szép amit láttam. Szerdán felkerült ide egy Cisse interjú amit a liverpoolfc.tv készített. Ma megjelent egy másik magyar Liverpool honlapon is ez az interjú és a fordítás csak néhány pontban tér el, de ne gondoljunk rögtön rosszra.  |
érdekes...
LoL  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 10, 2005 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem túl szép amit láttam. Szerdán felkerült ide egy Cisse interjú amit a liverpoolfc.tv készített. Ma megjelent egy másik magyar Liverpool honlapon is ez az interjú és a fordítás csak néhány pontban tér el, de ne gondoljunk rögtön rosszra.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 4:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát úgy alakultak a dolgok, hogy már nem keresnek szerkesztőt a liverbird.uw.hu - hoz...  |
És ennek csak örülhetünk! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 3:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát úgy alakultak a dolgok, hogy már nem keresnek szerkesztőt a liverbird.uw.hu - hoz...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Okt. 29, 2005 12:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Liverpool Fanok!!
Liverbird Hungary team -hez szerkesztő kerestetik... Angol, Magyar nyelvtudás szükséges legfőképpen a Liverpool FC imádat mellé... Esetleg még egy kis html tudás de az nem alapfeltétel... Ha érdekel a dolog kérlek írj egy mailt a kirky.liverbird@gmail.com -ra és megbeszéljük a részleteket!
Kirky |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. |
na ja, alig találtam meg |
azért már könnyebb lesz.. |
nem igazán indult be. télleg, kruppayval mi van? |
lefoglalja a hattrick meg az oldala...
majdcsak visszatalál | Kruppay? Sztem még a Hattrickon kívül még a szentmiklósi csajokat is molesztálja!  _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Aug. 15, 2005 10:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | Na srácok, most hogy kész az új oldal, reméljük a fórum is beinul, főleg hogy az oldalon külön menüpontja van. |
na ja, alig találtam meg |
azért már könnyebb lesz.. |
nem igazán indult be. télleg, kruppayval mi van? |
lefoglalja a hattrick meg az oldala...
majdcsak visszatalál _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|