| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 8:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jól beszélsz manders, HAJRÁ LIVERPOOL!!!!!  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Általában a védelem szokott a hibás lenni a gólokért. Elég kevés olyan eset van amikor nem ők rontanak. De az első félidőben bizony jól védekeztünk. Carragher Finnan elfogadhatót nyújtottak. Kaptunk egy gólt ami a védelem bal oldalán ment el részben, aztán középpen össze vissza voltunk. Utána kiugratnak egy védőt Carra és Hyypia között. Ez azért több mint jelzés értékű. A hamradik meg már megalázó. Fatálishiba ilyen szintű csapat ellen ennyire üresen hagyni valakit 5 méterre a kaputól egy szögletnél. Gerrard is nem kicsit összevitatkozott Riisevel. Én azt látom, hogy most éljük az átfedések idejét. Nyár óta írom-mondom, hogy Hyypiának köszönjük meg az x évet, 2008-ig van szerződése addig levezethet, de túl nagy szerep rá nem hárulhat. Carragher nem hozza azt a kiemelkedő formát ami az elmúlt 2 évben. Ott van Agger és Paletta akikhez még Benitez nem mer bátrany nyúlni, de Agger megodlotta a feladatát évelején. Nézzétek meg azokat a meccseket ahol megütöttek minket elég jól és váratlanul. A kapott gólok 90% a védelem közepének a lelkén szárad. És akkor hozzájön egy bizonytalan Reina és kész a védőfal. Gerrard és Alonso a vb óta mélyen maguk alatt vannak. Gonzalez jó lesz csak még nagyon bizonyítani akar és semmi nem jön össze. Sok felesleges és buta lövés. Elől Coruch tegnap katasztrófa volt, Bellamy sem sok mindent tudott hozzátenni. Kuyten látszott valami, de egyedül nagyon nehéz. És akkor oda kerültünk, hogy nincs aki mozgassa a csapatot. És ilyenkor tényleg rengeteg múlhat olyan egyéniségeken, mint Lusi Garcia, Kewell vagy éppen Fowler. De ha nincs és érdemileg nem tudunk változtatni akkor csere nélkül is végig lehetne szenvedni akár.
De nem kell félni rendbe lesz ez rakva és megint eredményes szezonunk lesz a végére. És tényleg nem egy Liga Kupa a cél, főleg nem ekkora bevásárlások után. A Bl döntő meg a 2005 siker szomszédságába lesz...  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát most egyetértek Klajjal,mert azért Garciat illett volna elvinni és a kezdőbe raknia.Ha valahol nem kéne tartalékolni és rotálni,azok az ilyen meccsek.Egy Arsenal,Manchester,Chelsea meccsen illik a legjobb 11-et berakni és úgy játszatni őket,ahogy nekik jó.Ilyen Zendenek jáccanak,Luis Garcia meg nem.Mondjuk ha Luis Garcia jáccik,akkor is vesztettünk volna sztem.Innentől a BL-re kell koncentrálni,mert ez már elúszott.
Azért az egy kicsit erős,hogy nem normális Rafa,de ez a taktika nagyon nem jött be...idáig _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 3:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nehogy már egy szaros Ligakupa legyen a célunk... most már fa kupára és BLre kell hajtani... Egy ilyen csapat, ilyen kerettel nem érheti be egy kis ligakupával...akármilyen szarok is vagyunk jelenleg... Nálam a Ligakupa a legvégső esetben jöhet szóba... számomra nem jelent olyan túl sokat... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 3:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mi is az ifiket játszatjuk, de egymás ellen tuti nem ők fognak pályára klépni. És ez a hozzáállás csak idegenben van, ott viszont mindig....Ennyit mondok...Anfield road, és kupa meccs. Tuti siker, és minimumnak tartom hogy a hazai meccseket hozzuk, és hogy hódítsunk el minimum egy Liga kupát, mert ha nem nagyon mérges leszek..! De BL-nek jobban örülnék  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Balázs14 Gooner
Csatlakozott: 2006.08.29. Kedd 12:05 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
majd meglátjuk mi lesz a liga kupában, ezt buktátok de nagyon! De a LIgába szentem kiüttök mert ott mi csak az ifiket játszatjuk! bár ha ilyen lesz a hozzá állásotok... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 7:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| A védelem az kibaszott szar volt! mind a három gólban benne voltak, mindegyiknél rosszul helyeszkedtek, a védelemből max Reina emelhető ki, mert ő nem tehettet a gólokról és még kifogott pár helyzetet is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 10:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én meg csak annyit fűznék hozzá, nem Benítez a hülye, erről szó sincs, nem az ő hibája hogy nem akar nyerni a csapat. És még annyit, hogy nehogymár Luis Garcián múljon hogy rúgunk gólt vagy nem, mert a CSAPATjátékkal vagy a baj idegenben, és hozzáfűzöm ilyen játékkal Garcia sem lőtt volna gólt ez tuti! Másban keressétek a hibát, ne egy egy játékos kihagyásában....ÉS FŐLEG NE BENÍTEZBEN! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | én csak annyita fűznék hozzá
az se érdekel ha kizártok a fórumból meg semmi...
RAfa Benitez...nem normális...
mi az hogy Luis Gt el se hozom???
mi az hogy Gerrard szélen játszik?
mi az hogy szar avédelem? |
az még talán magyraázat arra h mér nem jáccot Luis,hogy pihentette Rafa....de NEM AZ SZARZENÁL ellen kell pihentetni egy formában levő játékost  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na ennyit a csak pozitívan szlogenről...
Faszom ki van, szétvet az ideg... SZÉGYEN! Tényleg nem lehet másként leírni...hol van az akarás, a küzdés, a hajtás, mi volt ez??? A védelem??? katasztrofális, meg az egész csapat... Gerrard sem tud vezér lenni... nagyon el kell gondolkozniuk a jelenlegi helyzetünkön, és gyorsan, de nagyon gyorsan kitalálni vmit, mert akkor harcolhatunk az UEFA kupáért, jelenlegi célunk meg a 4ik hely, hát szép...mi ez??? csak ezt a kérdést tudom hajtogatni. Ez nem a Liverpool, ezek nem mi vagyunk, ezek nem a mi fiaink... Luis Garcia még csak keretben sincs??? ha sérült ok, természetes, de ha nem??? Akkor hogy van az, h nem tud bekerülni??? Nagyon nagyon ideges vagyok. Reménykedtem, mert áhhh...mind1... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én csak annyita fűznék hozzá
az se érdekel ha kizártok a fórumból meg semmi...
RAfa Benitez...nem normális...
mi az hogy Luis Gt el se hozom???
mi az hogy Gerrard szélen játszik?
mi az hogy szar avédelem? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi, csak ideges vagyok....Szerintem a játékosok kellenek, mert minden posztra kell csere, ami eddig nem volt, ez sérüléshullám esetén jól jön, azon kívül még fiatalok, így jók lesznek a nagyok későbbi helyátvételére. Csak a csapat jólenne már csinálna valamit az idegenbeli formájával, mert nem a vezetéssel és nem is a játékosok képességeivel van a gond, mert otthon megy. Ez morális, vagy gondolkodási problem lehet, de nem tudom, lényeg változtatni kell!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem értem, ez siralmas, a második félidőben lófaszt sem csináltunk, és megint az volt mint a Manchester United ellen. Nem tudom mi lesz így velünk, mit a faszt akarunk mi a bajnokságban? UEFA helyezésért akarunk hajtani? Kurva jó, tényleg, éreztem hogy ez lesz, de egyszerűen nem hiszem el! Liga kupában visszavághatunk, de már ott látszott, hogy ki fgounk kapni, mert akkor kapjuk azt a csapatot akivel éppen játszunk, akitől kikapunk bajnokságban, a kupában meg bosszulhatunk. Ott legalább megy, meg otthon vagyunk, de ha onnan is kiesünk....Remélem visszük valamire a kupákban, hamár nem megy a bajnokságban. Faszom... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szégyen, katasztrófa... ez a két szó szerintem jól összefoglalja a helyzetet. De ott tartunk, hogy 2004-2005-ös évad. Idegenben 0, otthoni teljesítmény miatt azért meg van az 5. hely. BL megy, aztán ki tudja mi lesz a vége... van értelme 6-7-8 játékost venni minden nyáron akik nem is játszanak? _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Nov. 12, 2006 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Riise:melyik adón nézed a meccset?(ha nézed egyeltalán) |
A sport2-n nézem/néztem....Kurva élet, kár hogy láttam _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|