Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 7:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah...nyertünk 2-0-ra...végre

nem láttam a meccset szal nem tok kommmentárt füzni...csak annyit h ez a győzelem talán megnőveli a fiuk önbizalmát

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 9:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Reina, Finnan, Riise, Agger, Carragher, Gerrard, Alonso, Gonzalez, Pennant, Crouch, Kuyt.

Subs - Dudek, Hyypia, Bellamy, Fowler, Zenden, Garcia, Paletta.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na gyerekek! Ma BL meccs... Otthon játszunk, úgyhogy győzelmet várok, bár nem vagyok biztos magamban, de sztem 1-0-ra nyerünk. Szerencsére tudom fogni a csatornát ami adja, úgyhogy nagyon remélem, h jó meccset láthatok, és végre láthatom a fiaink arcán az akarást, és játéksítlusukban az összeszokottságot, az egyetértést és a szép focit. Remélem nyerünk...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet hogy most meg akartok majd dobálni, de szerintem jók voltunk, csakhát nem jött be semmi. Fejben nem voltak ott a srácok. Gonzalez kivételesen hulladék volt, Gerrard meg hozta az idei mindent leszarok formáját. Ezektől eltekintve tényleg jók voltunk, és lehet bármit mondani, de szerintem még profitálhatunk ebből a meccsből, ezután egész biztos hogy elindulunk a helyes irányba.
Annyit kérnék a mestertől, hogy Zendent adja el vagy lője le, Kewellt is adjuk el a picsába, és ebből a pénzből hozzunk egy új baszélsőt. Jah, és Fowlert jó lenne többször látni a kezdőben, de legalább a padon.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 19, 2006 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, de nem igaz, h nincs motiváció??? Csak annyit kellene mondani, h 16 éve nem szereztek bajnoki címet... nem igaz h ez nem motiválja őket... ez lenne a minimum... Benitez tényleg beszélhetne a fejükkel... h azért kezdjenek már el végre akarni, vagy legalább csak csináljanak úgy... mert sztem ez így kurvára nem tetszik egyik szurkolónak sem...akárki akármennyire is szeretni a Poolt. Játszák le nekik a YNWA-t hátha az észhez téríti őket...Remember: Walk on, walk on with hope in your hearts... na ez kellene nekik is.Nagyon elkeseredett vagyok Crying or Very sad
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 19, 2006 2:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Botlábú Pennantról se feledkezzünk meg
csak részleteiben tudtam nézni meccset de igy is teli van a hócipőm. amugy szerintem ez a szar nem csak Benitezen múlik inkább a motiváltság hiányzik a csapatból, Xabi már 3 hete mondta, hogy letett a bajnoki címről ez kurva negatív megnyivánulás, Gerrarddal mitomén mi van de, hogy egyáltalán nem hajszolja a társait az látszik ő meg hiába kiserletezik sehogy se megy neki, Pennant ugy ahogy van a legszarabb igazolás volt csodálkoznék ha jövőre is itt lenne hacsak be nem mutatt egy olyan minőségi változást mint Crouch, Gonzaleztől egy épkézláb szögletet sem láttam, legalább a védelem most nem volt olyan mint egy szita különben zakó lett volna ez a találkozó is meg hála az égnek van elég falábú a 'boroban is
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 19, 2006 11:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ezt, nem hiszem el... Mi van velünk??? Gerrardot tényleg jobb lenne egy pár meccsen keresztül pihentetni, mert folyamatosan játszik, és ezt nem lehet bírni. De áhhh. Nem igaz... Komolyan mondom, ott könyörögtem a tv előtt, hogy legalább egy pici gólt...
A szélünk tényleg szörnyű volt... Gonzalez...áhhh...a szögleteink egyszerűen szarok voltak...
Meddig kell még várnunk????
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem kommentálom...és én ezt verségként könyvelem el Confused Confused

Ha hamrosan nem jövünk bele akkor oda (megkockáztatom)az 5.-helynek is Smile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 9:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kínomban már csak nevetni tudok. Hogy Benitez ennyire ne tudja a játékosokat motiválni azt álmomban nem gondoltam volna. Ilyen meccsek sorozatban ahol gyakorlatilag a mezek vannak csak a pályán. Shocked Nem a csatárok a hibásak, hogy nincs megfelelő mennyiségű gól. A középpálya a katasztrófa. Gerrard - Alonsonak még ma vegyen a klub repülőjegyet valami nagyon szép helyre és januárig pihenjék ki magukat. Gerrard 2004 nyara óta folyamatosan játszik megszakítás nélkül. Ezt eredményezi. Szélsők nélkül pedig soha nem leszünk sehol. Egy szélőnek talán a legfontosabb tulajdonsága, hogy képes legyen a labdát normálisan a kapu elé tekerni. Erre González még nem képes mint kiderült az elmúlt meccseken. Csak esztelen lövöldözés. 12 szögletből egy nem ment el a 11-es pont magasságáig sem. Ezek a kisszögletes variációk meg katasztrófálisak. Kewell gyere gyere...
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 6:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma nyerünk. Első idegenbeli győzelem nem lehet más. Hyypia kikerült a csapatból. Kíváncsi vagyok Gerrard hol kap helyet, de ebből úgy néz ki, hogy középen. Pennant jó lesz jobb szélre. Bellamyire kíváncsi vagyok. Sztem sima 3-0.

Reina, Finnan, Agger, Carragher, Riise, Gerrard, Gonzalez, Alonso, Pennant, Bellamy, Kuyt
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 4:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Sly írta:
egyetértek csak még annyit, hogy Xabinak sem megy annyira a támadás építés

hát nemnem...sajnos...most nincs meg a tűz....ez a legnagyobb baj,..,

hát igen, nem tudom,h mi van velük, de mintha nem lenne meg az akarás... tudom, h megvan, de nem látszik...tényleg nem lehet másként fogalmazni, de hiányzik a tűz...ma mindenképp az első idegenbeli győzelmünket várom
Go Reds!
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 10:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sly írta:

hát nemnem...sajnos...most nincs meg a tűz....ez a legnagyobb baj,..,
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 15, 2006 3:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 14, 2006 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ritkán teszem, nem is kenyerem a dolog, de most irok egy hosszabb elemzést, legalábbis önmagamhozu képest. Jól összegyűjtöttem a gondolataimat a csapatról és arra jutottam, hogy Rafa taktikájában volt a hiba vasárnap, na meg ugy az összes idegenbeli meccsen. A gond az, hogy minden egyes kurva idegenbeli meccsen úgy mennek ki a játékosok a pályára, hogy bekkelünk, öljük a játékot, aztán majdcsak lesz valahogy, hátha találunk egy helyzetet és azt majd talán belőjük. Aztán persze a védelem mindig összehoz vmit, de ha nem ők akkor másért, de kapunk egy gólt. Ekkor jönne az a rész hogy hajtunk, támadunk, hisz gólt kell lőni, csakhogy továbbra sem tesszük, és minddehhez hozzájön, hogy már görcsösen, idegesen futkároznak a játékosok, mert fingjuk sincs hogy mi legyen, mit kéne csinálni, kitámadni nem mernek, azt viszont ők is tudják hogy nem is bekkelhetnek tovább. Ebből a balfaszkodásból kapjuk a következő gólt, és kész, onnantól összeomlunk, összevissza futkázoznak a sráck, és már esély sincs arra hogy bármit is csináljunk, és várható h már 10 perccel a vége előtt elkönyveljük h megint kikaptunk. Azt is hülye ötletnek tartom h Stevie szélen játszik, ahol nem megy neki, az ő posztján meg az a szerencsélen Zenden, aki kurvanagy helyzetből föléfejeli a labdát 0-2nél és röhög rajta. Középre nem jó az az ember, nem tudom h Rafa miért talál ki ilyen hülyeségeket. Viszont nehogy azthigyje bárki hogy fejét akarom venni a mesternek, bízom benne, és tett azért már annyit hogy megadjuk neki a kellő tiszteletet, de most nagyon nehéz dolga lesz, mert fel kell hoznia a csapatot. Én hiszek benne, meg tudja csinálni, nem akarom hogy év végén távoznia kelljen.
ennyi

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 11:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

liverpooli fórumon ahová szoktam járni, zenden fejét követelik.
igazuk van. rafa meg lehet jól gondolja a dolgokat, de egyelőre nem látszanak az elképzelések. bár mindegy, én bzom benne.
Garciát meg hagyjátok már, sérült.
Nem, nem veszett össze Rafával.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 148, 149, 150  Következő
5 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.