| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Csüt. Dec. 14, 2006 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
2007 decemberéig Várhidi Péter lesz a szövetségi kapitányunk!!!
Remélem valamit tud majd kezdeni a csapattal.De ő legalább mást csinál,mint a többi.Nem állt be a többi béna közé és újítást vitt a csapatba a fiatalítással.Ilyen edző kell  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 2:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | LFC5 írta: | | Az Ausztrálok ellen is épphogy nyertek...befújt a bíró azt a buzi büntetőt a legvégén...nem hittem el... | Jah!Pedig hogy drukkoltam Kewelléknek! |
jajjj....most eszembe juttattad kewellt nem tom mikor tér már vissza  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 2:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Az Ausztrálok ellen is épphogy nyertek...befújt a bíró azt a buzi büntetőt a legvégén...nem hittem el... | Jah!Pedig hogy drukkoltam Kewelléknek! _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Az Ausztrálok ellen is épphogy nyertek...befújt a bíró azt a buzi büntetőt a legvégén...nem hittem el... |
jaja..az biztos h a játékos kezét érintette a labda nem nem volt szándékos+oda volt szoritva a teestéheuz is  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 6:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az Ausztrálok ellen is épphogy nyertek...befújt a bíró azt a buzi büntetőt a legvégén...nem hittem el... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 10:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
háti gen..Atti igazad van!!de hát iylenek a digók!!ez van  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 4:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért kapta az a pöcs,mert megnyerte a VB-t a csapata.
Mondjuk az amcsiktól is majdnem kikaptak a csoportban.Úgy nyerték meg azt a meccset is,hogy 2 amcsit kiállítottak,de hogy miért!Jah a De Rossi meg egy buzi faszkalap.Ha a McBride helyébe lettem volna,akkor az a buznyák halott ember lenne.Szóval nem tom,hogy hogyan jutottak el a döntőig,de van egy olyan érzésem,hogy nem teljesen szabályosan.
Lehet,hogy a Cannavaro is azért kapott aranylabdát,mert lefizettek mindenkit.
Na jó nem biztos,de semmit nem mutat a Realba.
Egyébként azért nem olyan híres,mert ő hátvéd és ők nem nagyon lőnek gólokat,Cannavaro meg pláne nem,mert béna.Nah de a védők is ugyanolyan fontosak,mint például a támadók,ugye redwhitekop? :)De akkor se adtam volna neki ezt a megtiszteltetést. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Nov. 29, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Sly írta: | ki az a Cannavaro?!?!?!
nem igazán értem, hogy miért pont ő mert semmi extrát sem hallotam róla, pláne azt nem, hogy valami klasszis focista lenne |
nekem már nagyon elegem van az oalsz focibóül..de má télleg... |
egy szó:büdös digók (na ez kettő lett mind1) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Nov. 29, 2006 4:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | ki az a Cannavaro?!?!?!
nem igazán értem, hogy miért pont ő mert semmi extrát sem hallotam róla, pláne azt nem, hogy valami klasszis focista lenne |
nekem már nagyon elegem van az oalsz focibóül..de má télleg... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez van..legtöbbször azok kapják (legalábbis az utóbbi 2-3- évben)akik meg sem érdemlik na mindeggy... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen, én is nagyot néztem, amikor olvastam, h ő... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ki az a Cannavaro?!?!?!
nem igazán értem, hogy miért pont ő mert semmi extrát sem hallotam róla, pláne azt nem, hogy valami klasszis focista lenne _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah mit szóltok, h Cannavaro kapta az aranylabdát? én nem rá számítottam... _________________ I love so Liverpool
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 15, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát az biztos, egyelőre aki a magyar foci közelébe kerül az mind csak rontani tud rajta
na mindegy... lesz ez még igy se  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 15, 2006 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak az a baj h kisteleki egyáltalán nem megmentőként jött, egyszerűen csak hogy megszedje magát, az intézkedései csak azért vannak h ne mondhassák h a pöcsét lógatta évekig. Eleve a hülyeségei csak ártanak, semmi hasznunk nincs belőle. Én akkor is kitartok amellett hogy ha lenne egy normális elnökség, akkor előrébb lehetne lépni. Szerintem meg nagyon is örülnél te is ha tartanánk ott mint a törökök hogy van 1-2 állandó BL főtáblás csapata az országnak. Svájc a rossz példa ahol sorra mennek tönkre a klubok, nem olyan szép ott a helyzet mint ahogy innen látszik. De igazság szerint erről el lehetne vitázni hónapokig is, a lényeg az hogy változás kell. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|