Tartalomjegyzék

Off
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy érzem, ha valki nézni akarja majd azt az adót annak perkálnia kell rendesen....
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 1:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

háát, én nem tudom, a focin kivül elég szánalmas a választék, nem tudom h hogyan gondolták azt h lenyomják a sport1-et, bár ha igaz h a jövő évi spanyol, és olasz bajnikat, meg az UEFA-Kupát megvették akkor már jobban hangzik. A lényeg a Liverpool TV, amit remélem h tényleg komolyan gondoltak, bár a Bolton elleni nemsokára lejáccandó meccsünket állítólag nem adják, de a Newcastle elleni meccset napi 5-ször. Confused Viszont arra számithat mindenki h a jó öreg léderer, meg a kokó lesz majd a szakértelem, és ez most a focira vonatkozik. Talán a buzi Urbánt ráveszik h mondjon egy-két okosat

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 26, 2005 12:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megint én. Laughing Mi a véleményetek az új rtlsport tvről? én azon gondolkodtam, hogy honnan szereznek normális kommentárokat?? Mert ha azok a szánalmasak lesznek mint akik az Rtl klub-on lévő focimeccseket szokták , akkor nagy vicc lesz az egész... Majd hang nélkül kell néznünk a Pool meccseket Crying or Very sad
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 22, 2005 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretném mindenkinek ajánlani a tegnap megjelent sztár -sportot! HAtalmas Liverpool- pószter van bent és marha jóóóó!!!!
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv TZO a fórumon! Very Happy
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 1:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Has anyone heard the great new funky version of You’ll Never Walk Alone by a girl band called Milan? Check it out at milan4.com, it’s brilliant. http://www.milan4.com/freemusic.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 02, 2005 12:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most vettem észre az összefoglalóban, hogy a sárga mezben játszottunk... Azt hittem, hogy most ahelyett az a fehér van mint új idegenbeli mez... De ez tök jó mert nekem ilyen sárga mezem van Razz és tök jó h még mindig használják Very Happy Csak ennyi
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 29, 2005 2:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Végre ez a vihar is elmúlt és mindenki a saját dolgával foglalkozik... Smile ÉS ez maradjon is így...
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 11:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Zúg az éji bogár, neki megy a falnak nagyot koppan majd némán elhallgat." Kiküldött bogárkám?? Vagy jöttél te magadtól is??”

„Nem túl szép amit láttam. Szerdán felkerült ide egy Cisse interjú amit a liverpoolfc.tv készített. Ma megjelent egy másik magyar Liverpool honlapon is ez az interjú és a fordítás csak néhány pontban tér el, de ne gondoljunk rögtön rosszra.”

Ez a két hozzászólásom volt amit sokan zokon vettek. Egyet így rögtön az elején tisztázzunk. Hol írtam én azt le, hogy ez vonatkozna is konkrétan valakire, konkrétan vonatkozik e a liverpoolfc.uw.hu –ra?? Egy szóval meg sem említettem ezt a honlapot. Ha ti ezt magatokra veszitek, arról is én vagy mi tehetünk?? Ezt nem tudom megérteni. Ki írta azt, hogy azt az embert ti küldtétek?? Én megkérdeztem, hogy ki küldött? Küldhette őt a római pápa, vagy az amerikai elnök nem?? Felkerült egy Cisse interjú valahova. Nem írtam le, hogy hova. Sőt azt SE ÍRTAM le, hogy le lett másolva a cikk. Nem is feltételeztem ilyet. egyszerűen furcsa volt. Csak ezeket a dolgokat ti magatokra vettétek, és úgy fogtátok fel, hogy meg vagytok támadva. Ez nem háború !!! Hanem egy hobby, sport stb…. Mindig is a „béke” híve voltam, aminek alapból lennie kéne. Ezt Redwhitekop is tudja, hogy mikor én megismertem második gondolatom ez volt. És a nyári ilyen(nem tudom minek nevezzem) is emellett voltam. Félre értés történt kész ennyi volt. Semmi szándékosság nem volt benne, ha ti ezt magatokra vettétek akkor bocs. De ennek semmi értelme. Abban nem értek veletek egyet, hogy nem lenne szüksége a magyar fanoknak két honlapra. Igen is szüksége van. De szerinte ennél többet már nem bírna el, mint ahogy láttuk is. Semmi extrát nem látok abban, hogy két oldal van. Az már annak tűnik, hogy egymás mellett meg is férjenek :S. No, de ez van. Még egyszer elnézést a félre értésekért. Mindenki foglalkozzon a maga dolgaival és csinálja azokat a legjobb szinten. A múlttal foglalkozni meg nem nagyon érdemes. Puszi…
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
FI
Stylefan

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 1:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kirky te beszélsz őszinteségről és te nem vallod be őszintén h mi volt annó köztünk a "nézeteltérés"????érdekes én úgy emléxem úgy ismertelek meg h eccer csak megjelentél a fórumban h mekkora szarok vagyunk mert napi egy hír van..de majd te megmutatod..másnap már írtad is h van egy oldalad ahol napi 2-3 hír lesz minimum és talán még kéccer a fejünkhöz vágatd h mekkora szarok vagyunk....asszem ezek után egy jó hónapig ha csináltad az oldalt! De kitartó vagy az tuti...

Ha nem ismered be h így volt szánok rá 2-3 napot h visszakeressem a fórum archívumból!kösszike az őszinteséget
Xtreem
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Scouser írta:
Idefigyelj ne nézz engem hülyének mer kurvára nem szeretem. Ne tanácsolgass te nekem semmit te kis erkölcsi tisztaság. Szarok a bogárkátokra, a honlapotokra, jó szórakozást a napi 70 felhasználonak LOL
Többet ne várjátok hogy ide irok mer nem fogok pá

jaj, most Te írsz nekünk a felhasználók számárol Smile nem kéne...
kössz a kritikát ('Szarok a honlapotokra'), mi azért tiszteletben tartjuk a tiéteket
jah, és nem fogjuk sajnálni, ha nem látogatod a fórumot...
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 7:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sem uszitottam senkit. Beírt nekünk a bogárka, én reagáltam a hsz-ra.. Ti meg belém kötöttetek... (bocs h nem hagytam szó nélkül...)Amig nem kezdtetek el itt mindenféle hülyeséget irogatni én egy szót sem szóltam rólatok... Bocs ha a múltban megbántottalak, de ha jól emléxem akkor is ugyanaz volt a probléma mint most... Nem tudtátok elviselni h van más LFC oldal a tiéteken kívül... Törődjetek bele, hogy nem csak ti szeretitek annyira a Liverpool-t magyarországon, hogy honlapot készitsetek róluk hanem mi is itt vagyunk és alkotunk... YOU'LL NEVER WALK ALONE...
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky ne oktass minket az őszinteségről...mi azthiszem mindenben őszinték voltunk mindig is! De nem fogok neked magyarázkodni azthiszem nem tartozom neked semmi ilyesféle magyarázattal!

Örülök h redwhitekop normálisan látod a dolgokat és nem uszítasz!Üdv
Scouser
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 4:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idefigyelj ne nézz engem hülyének mer kurvára nem szeretem. Ne tanácsolgass te nekem semmit te kis erkölcsi tisztaság. Szarok a bogárkátokra, a honlapotokra, jó szórakozást a napi 70 felhasználonak LOL
Többet ne várjátok hogy ide irok mer nem fogok pá
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 12, 2005 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most már két szót írnék le tanácsként: az első továbbra is az őszinteség a másik pedig : lássatok(ne csak nézzetek)...

Senki sem gondolta, hogy TI vagytok a bogárka... Nem is értem miből gondoljátok ezt. Én biztos h nem gondolom így és nem is írtam semmi erre utaló dolgot. Csak azt mondtam h ebből indult az egész. Nagyot tévedsz, ha azt hiszed csak a hírekre megyünk. RWK megmondta mit szeretnénk: kiszolgálni a Liverpool Fc magyar szurkolóit... Sajnálom h ez titeket zavar. Kössz h sikert kívánsz a munkánkhoz, de akkor sem értem mért zavar titeket, hogy nem egy Liverpool-os oldal van... Ha úgyis akkora ász az oldaltok ezt úgysem nézi senki úgyhogy ne zavarjon már h létezünk. Ha jól emléxem régen is ez volt a probléma köztem és FI között. Bár én nem hittem h ez ekkora ellenszenvet hozott ki belőle... Szóval szeretnék Tőle is bocsánatot kérni, nem tudtam h ez ekkora dolog... Nem úgy viselkedem, mintha ez életbevágó dolog lenne... Csak ti hoztátok fel, hogy "csalódott" vagyok vagy mi h nem kerültem be és én reagáltam rá, hogy nem vagyok az... Scouse:Mielött reagálsz egy hsz-ra javaslom olvasd el az elötte lévőket is és akkor nem értelmezel félre dolgokat... Köszi!
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Következő
47 / 53 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.