| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Dec. 12, 2005 5:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
NA, valszeg minden rendben, immár tovább mehet a munkánk a szerveren. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | | Reméljük... Sajnos az utolsó 2-3 hírnek nyoma veszett, a szolgáltató hibájából sztem. |
Emellett furcsa dolgok vannak, mert a szavazás fájl is
állandóan megváltozik....
A tippem a következő: Az biztos, hogy szervercsere van, és ezért valószínű, hogy az utolsó mentési pontra ugrál vissza a szerver. Szóval az oldalak sem jönnek be. Ezért amíg nem lesznek rendben a dolgok, más címen érhető el a szájt. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 5:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Reméljük... Sajnos az utolsó 2-3 hírnek nyoma veszett, a szolgáltató hibájából sztem. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szolgáltatónál sajna szervergondok akadtak, reméljük hamarosan újra elérhető lesz az oldal. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 11:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Néhány új dolog az oldalon, talán nem túl sok de érdemes megnézni
Peter Crouch , Josemi , Djimi Traore
Jó böngészést kívánok! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Ha erre jár a kpowen[kukac]liverpool-fc.net mail cím tulajdonosa, nézze meg feltétlenül a postáját.  |
Már fent van az öf.  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 2:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha erre jár a kpowen@liverpool-fc.net mail cím tulajdonosa, nézze meg feltétlenül a postáját.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Kedd. Nov. 29, 2005 2:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kössz RWK, hogy oda tetted a történelmi részt ahova való! Nem lett olyan jó mint az előző de a lényeg benne van és sztem nagyon érdekes. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!!!
Hillsborough - LFC Történelem _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Nov. 20, 2005 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pár orája felkerült az összefoglaló és már a beszámolót is olvashatjátok! Jó szorakozást! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 12:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | FI írta: |
most őszointén itt megint mire akarsz kijukadni???h mi küldtük vagy mi????komolyan mondom nektek üldözési mániátok van..állandóan titeket figyelünk!és mindenkit ellenetek hangolunk! ÍGY VAN! |
Nekem tuti nem
Én azt hiszem, elmondtam a véleményem
És egy kicsit azért megismerhettél.
, illetve én továbbra is sok jót kívánok nektek, illetve a magyar LFC fanoknak. És remélem azért hamarosan meg tudunk ejteni egy LFC focit, így karácsony előtt!
Talán egy kis hasznát veszitek játékomnak, hogy sikerüljön visszavágni a rivális fanteameknek  |
Lesz foci nov 26án! Várunk! Olvasd a szurkolói foci topicot! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Sziasztok!!!
Nagyon jó az oldal!!!Nagyon -nagyon!Eddig más oldalt néztem de mostanában mindennap fölnézek erre az oldalra.Rengeteg a választék,a hírek rendszeresen vannak frissítve,és a letöltésekből mindent lelehet tölteni nem úgy mint az előző oldalon amit eddig néztem..DE csak így tovább mert az uw-s oldalaknál jóval jobbak vagytokés jobbak is maradtok.Szóval hajrá!!!!!!
Liverpool forever!!!! |
Köszönjük szépen! Igyexünk és ez valakinek tetszik valakinek nem, örülök most olyan is megszólalt akinek megfelel a munkánk!!! Még egyszer kössz! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| FI írta: |
most őszointén itt megint mire akarsz kijukadni???h mi küldtük vagy mi????komolyan mondom nektek üldözési mániátok van..állandóan titeket figyelünk!és mindenkit ellenetek hangolunk! ÍGY VAN! |
Nekem tuti nem
Én azt hiszem, elmondtam a véleményem
És egy kicsit azért megismerhettél.
, illetve én továbbra is sok jót kívánok nektek, illetve a magyar LFC fanoknak. És remélem azért hamarosan meg tudunk ejteni egy LFC focit, így karácsony előtt!
Talán egy kis hasznát veszitek játékomnak, hogy sikerüljön visszavágni a rivális fanteameknek  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FI Stylefan
|
Elküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 1:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Szesza írta: | | Pöcs ez a honlap az uw.hu sokkal jobb |
"Zúg az éji bogár, neki megy a falnak nagyot koppan majd némán elhallgat." Kiküldött bogárkám?? Vagy jöttél te magadtól is??  |
most őszointén itt megint mire akarsz kijukadni???h mi küldtük vagy mi????komolyan mondom nektek üldözési mániátok van..állandóan titeket figyelünk!és mindenkit ellenetek hangolunk! ÍGY VAN! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Nov. 13, 2005 10:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| livman írta: | Sziasztok!!!
Nagyon jó az oldal!!!Nagyon -nagyon!Eddig más oldalt néztem de mostanában mindennap fölnézek erre az oldalra.Rengeteg a választék,a hírek rendszeresen vannak frissítve,és a letöltésekből mindent lelehet tölteni nem úgy mint az előző oldalon amit eddig néztem..DE csak így tovább mert az uw-s oldalaknál jóval jobbak vagytokés jobbak is maradtok.Szóval hajrá!!!!!!
Liverpool forever!!!! |
Köszönjük! Igyekszünk! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livman Reserve

|
Elküldve: Vas. Nov. 13, 2005 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!!
Liverpool forever!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|