| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 9:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | más közölheti ha vesz vmi liverpoolosat..mezt v felsőt vagy vmit...
és képzeld el rohattul nem a képek miatt vettem meg a könyvet:) amit te is elolvashatnál..leglaább fejlesztenéd a nyelvtudásodat:) de amúgy ENNYI:)
és sztem téged minősít h vacaknak nevezted:) |
úúúú...Klaj de kemény vagy  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 9:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
más közölheti ha vesz vmi liverpoolosat..mezt v felsőt vagy vmit...
és képzeld el rohattul nem a képek miatt vettem meg a könyvet:) amit te is elolvashatnál..leglaább fejlesztenéd a nyelvtudásodat:) de amúgy ENNYI:)
és sztem téged minősít h vacaknak nevezted:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is zárjuk le de nagyon gyorsan
Amugy igenis élveztem h nincs klaj, mert most jön és emberkedik azzal a gerrardos vacakkal, amiről még nem tudja hogy stevie péniszéről bizony nincsenek benne képek, de nem én fogok neki megint csalódást okozni  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler írta: | | Klaj írta: | én is azt hittem, de gonodlom nem hiányoztam senkinek:)
 |
ezt azért igy ne jelentsd ki még atez-nak is kellesz:legyen kit cseztetni  |
jhujjjjujj:) |
hehe... na inkább zárjuk le ezt a témát  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Klaj írta: | én is azt hittem, de gonodlom nem hiányoztam senkinek:)
 |
ezt azért igy ne jelentsd ki még atez-nak is kellesz:legyen kit cseztetni  |
jhujjjjujj:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 4:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | én is azt hittem, de gonodlom nem hiányoztam senkinek:)
 |
ezt azért igy ne jelentsd ki még atez-nak is kellesz:legyen kit cseztetni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | én is azt hittem, de gonodlom nem hiányoztam senkinek:)
 |
ezt azért igy ne jelentsd ki még atez-nak is kellesz:legyen kit cseztetni  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én is azt hittem, de gonodlom nem hiányoztam senkinek:)
ja amúgy megszereztem Angliából gerrard my autobiogrpahyát...szuperjó _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 4:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | Én meg azt gondoltam,hogy itt a fórumon is csináltok valamit és ezért nem írtam idáig.
Mindig a lfchungary-ról szoktam feljönni a fórumra és amikor beírtam a fórum címet,akkor jöttem rá,hogy mekkora faszkalap vagyok. |
haha ....én nem onann hanem magát a fórumm linkjét tettem be a kedvencekhez és onnan lépek föl  | Jah én is felraktam a kedvencekhez,de ott annyi minden van,hogy nem lehet megtalálni.
A sok szexoldal a hibás.  |
ejejejj..én csak azért nem rakok be oda ilyen oldalakat mert apám sokszor turkál a kedvencek között  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 3:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Hollósi Attila írta: | Én meg azt gondoltam,hogy itt a fórumon is csináltok valamit és ezért nem írtam idáig.
Mindig a lfchungary-ról szoktam feljönni a fórumra és amikor beírtam a fórum címet,akkor jöttem rá,hogy mekkora faszkalap vagyok. |
haha ....én nem onann hanem magát a fórumm linkjét tettem be a kedvencekhez és onnan lépek föl  | Jah én is felraktam a kedvencekhez,de ott annyi minden van,hogy nem lehet megtalálni.
A sok szexoldal a hibás.  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | Én meg azt gondoltam,hogy itt a fórumon is csináltok valamit és ezért nem írtam idáig.
haha ....én nem onann hanem magát a fórumm linkjét tettem be a kedvencekhez és onnan lépek föl  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én meg azt gondoltam,hogy itt a fórumon is csináltok valamit és ezért nem írtam idáig.
Mindig a lfchungary-ról szoktam feljönni a fórumra és amikor beírtam a fórum címet,akkor jöttem rá,hogy mekkora faszkalap vagyok. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 10:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Ha minden jól megy, a hétvégén megvagyunk. |
ok...örülök  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha minden jól megy, a hétvégén megvagyunk. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szer. Nov. 29, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler írta: | | Klaj írta: | | azér van csend mert el voltam tűnve:) |
ha nem vagyitt minden békés..de ha megjössz ááááááááááááá atez-ék meg csinálják a honlapot..............uyg akarok itt is ujra fórmozi!!!  |
:)nem mondok már inkább semmit:) |
jól teszed  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|