| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ez.... hát ez tök röhej
-srácok kezdjetek csajozni mert ennek nem lesz jó vége
-Klaj számit a méret (lányoknak pláne a fiúknak csak azért, hogy legyen mivel hencegni az öltözőben) és élni is tudni kell azzal amit a sors adott
-LFC5 mint köztudott a himvessző ernyedt és merev állapota között van eltérés, ez az eltérés nem egy bizonyos szorzó hanem egyénenkként változik de ha már van interneted akkor keres rá  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Fowler írta: | | Klaj írta: | gyereke:) engem télleg nem érdekel Gerrard pénisze...ez halál komoly...
külnöben is...nem a méret a lényeg, hanem a technika:) nem? |
eldurvulnak a dolgok  | Ezt a fórumot innentől csak 18 éven fellüliek olvashatják.
Egyébként ezt ne tőlem kérdezd!  |
nem az egész fórumot ha nem csak ezt a topicot
nem kérdeztem semmit  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Klaj írta: | gyereke:) engem télleg nem érdekel Gerrard pénisze...ez halál komoly...
eldurvulnak a dolgok  | Ezt a fórumot innentől csak 18 éven fellüliek olvashatják.
Egyébként ezt ne tőlem kérdezd!  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 2:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | gyereke:) engem télleg nem érdekel Gerrard pénisze...ez halál komoly...
eldurvulnak a dolgok  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 10:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gyereke:) engem télleg nem érdekel Gerrard pénisze...ez halál komoly...
külnöben is...nem a méret a lényeg, hanem a technika:) nem? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Fowler írta: | | LFC5 írta: | Klaj! Addig örül még nem láttad Gerrard nemi szervét, én már láttam róla egy képet...elég is volt...  |
Klaj mindjárt ir egy pü-t hogy elkérje az oldalcimet  |
Nem tom, melyik oldalon nézegettem képeket róla és ott találtam..de valahogy úgy éreztem, h jobb ha nem mentem el, nem akartam teljesen kiábrándulni...  | Te Klau!
Ha meglátod egy olyan fickónak a faszát,aki odáig tetszett,abból utánna kiábrándulsz?
Vagy a méretével voltak gondjaid?
Vagy netán a feleségével volt és ezért megharagudtál rá?  _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | LFC5 írta: | Klaj! Addig örül még nem láttad Gerrard nemi szervét, én már láttam róla egy képet...elég is volt...  |
Klaj mindjárt ir egy pü-t hogy elkérje az oldalcimet  |
Nem tom, melyik oldalon nézegettem képeket róla és ott találtam..de valahogy úgy éreztem, h jobb ha nem mentem el, nem akartam teljesen kiábrándulni...  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Klaj! Addig örül még nem láttad Gerrard nemi szervét, én már láttam róla egy képet...elég is volt...  |
Klaj mindjárt ir egy pü-t hogy elkérje az oldalcimet  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Klaj! Addig örül még nem láttad Gerrard nemi szervét, én már láttam róla egy képet...elég is volt...  _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mondjuk azért azt tudhattd volna h mi az a scouser  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 7:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Jujjj klaj, nagyon morcos lehetsz
Kezdjük ott hogy a nyelvtudásom tökéletes, miután ezt tisztáztuk, hadd szögezzem le hogy mást is leoltok ha vesz vmi "relikviát", és bizony engem minősít, mert én nem is vagyok igazi szurkoló, az te vagy akinek a scouser kifejezést is nekem kellett elmagyarázni hogy mit jelent de én tényleg egy divat vagyok, fradi meccsekre is csak balhézni járok ki.
Ne legyél már ennyire barátságtalan, akármit írok te mindig bántasz
(és valld be hogy örülnél ha benne lenne a könyvben gerrard pénisze) |
ha most te ebből szűröd le, hogy divatfan vavyok e vagy nem, hogy véletlenül nem tuttam mi az a scouser...hát no komment:)
amúgy meg engem nem érdekel Gerrard pénisze:)
ja és nem vok barátságtalan:)HEHE:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: |
|
ejej..atez vicces vagy
a végén még beérsz a "ki a legvicesebb?" versenyben  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 6:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jujjj klaj, nagyon morcos lehetsz
Kezdjük ott hogy a nyelvtudásom tökéletes, miután ezt tisztáztuk, hadd szögezzem le hogy mást is leoltok ha vesz vmi "relikviát", és bizony engem minősít, mert én nem is vagyok igazi szurkoló, az te vagy akinek a scouser kifejezést is nekem kellett elmagyarázni hogy mit jelent de én tényleg egy divat vagyok, fradi meccsekre is csak balhézni járok ki.
(és valld be hogy örülnél ha benne lenne a könyvben gerrard pénisze) _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | | Fowler írta: | | Klaj írta: | más közölheti ha vesz vmi liverpoolosat..mezt v felsőt vagy vmit...
és képzeld el rohattul nem a képek miatt vettem meg a könyvet:) amit te is elolvashatnál..leglaább fejlesztenéd a nyelvtudásodat:) de amúgy ENNYI:)
és sztem téged minősít h vacaknak nevezted:) |
úúúú...Klaj de kemény vagy  |
én nagyon:) atez majd biztos még keményebblesz:) |
tudom.. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler írta: | | Klaj írta: | más közölheti ha vesz vmi liverpoolosat..mezt v felsőt vagy vmit...
és képzeld el rohattul nem a képek miatt vettem meg a könyvet:) amit te is elolvashatnál..leglaább fejlesztenéd a nyelvtudásodat:) de amúgy ENNYI:)
és sztem téged minősít h vacaknak nevezted:) |
úúúú...Klaj de kemény vagy  |
én nagyon:) atez majd biztos még keményebblesz:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|