| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 12:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem sok minden lejön ebből a feltételezésből. De egy a biztos, az hogy divat lett csapatokat venni főleg Angliába az a köcsög abrának köszönhető. Anglia és a foci csapatai azért eléggé a tradíciókról és a konzervatív dolgokról híresek. Jön pár (nem mondok egy szót) emberke és egy elamerikásodott amerikaifoci feelinges divathülyeséget teremt az egészből. Mindenből ami már 100 évvel ezelőtt is így volt. Nézzétek meg a Liverpool tröténetét. A nagy Liverpool csapatokat hogyan rakták össze?? Shankley felült a vonatra és a környező falukból összeszedte a tehetségeket, köztük a legnagyobb sztárokká vált focistákat. Liverpoolba soha nem igazolt sztár, csak innen igazoltak el a felfedezett-kinevelt sztárok. Szóval napjainkban már ebben is óriási a változás és eléggé az elfogadhatatlan felé halad. Hogy mindenkit összeveszünk sztem nagy %-ban tök feleslegesen. Houllier volt az első nem angol edző és aki soha nem játszott a csapatba. Ezek olyan hihetetlen dolgok, hogy ilyeneket nem lehet puszta dollár milliárdokkal elmosni. De a két bohócnak köszönhetően csak így vehetjük fel a versenyt a muval és a cselszivel. Sajnos... A sikert meg mindenki akarja, ahogy nem jön mindenki letörtebb lesz a csapattal szemben. Így kettős a dolog. De ha megnézzük, hogy az elmúlt évben hányan és milyen áron akarták megvenni a Liverpoolt akkor megállapíthatjuk, hogy talán Anglia legnépszerűbb csapatának a szurkolói vagyunk. És főleg ez a világra értendő. De ebből nem lesz semmi sztem. Manchesterbe voltak kicsi tüntetések Glazer ellen, Liverpoolban ölni is fognak. Előkerülnek a stanleyk. Manapság meg az az igazi szurkoló aki egy ilyen borzalmas ősz után ott van Isztambulban, ott van a Wigan ellen. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Klaj, igaz amit leírsz, látom magam előtt, messi adja ronaldinhonak, aki továbbteszi zidane-nak aki kapott egy kontinenst csakhogy játsszon, ő egy hosszú indítással szökteti tottit és végre 58 elllazázott helyzete után meglövi a győztes gólunkat a chelsea ellen a 26. percben. A nagyobb baj az h ebben a pillanatban a Kopot ellepő dagadt divatköcsögök végre felemelik a picsájukat és a fejüket a hotdogjuk felől és unottan tapsolnak és elkezdik énekelgetni h letszgó vörös színű csapat, megigazítják a rajtuk lévő liverpool pokrócot és már rohannak is a büfébe egy nagy pohár kóláért, mert ugye sört nem isznak mert az csúnya dolog. Érted már mi a baj? Hogy tucatklub leszünk és már többé semmit se fog jelenteni az hogy ennek a klubnak szurkol valaki csak azt h kedveli a focit. |
értem mit mondassz:)és totál egyetértek....
hátha nem vesz meg minet mindenféle milliárdos... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 08, 2006 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Klaj, igaz amit leírsz, látom magam előtt, messi adja ronaldinhonak, aki továbbteszi zidane-nak aki kapott egy kontinenst csakhogy játsszon, ő egy hosszú indítással szökteti tottit és végre 58 elllazázott helyzete után meglövi a győztes gólunkat a chelsea ellen a 26. percben. A nagyobb baj az h ebben a pillanatban a Kopot ellepő dagadt divatköcsögök végre felemelik a picsájukat és a fejüket a hotdogjuk felől és unottan tapsolnak és elkezdik énekelgetni h letszgó vörös színű csapat, megigazítják a rajtuk lévő liverpool pokrócot és már rohannak is a büfébe egy nagy pohár kóláért, mert ugye sört nem isznak mert az csúnya dolog. Érted már mi a baj? Hogy tucatklub leszünk és már többé semmit se fog jelenteni az hogy ennek a klubnak szurkol valaki csak azt h kedveli a focit. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
biztos olyan jönne akit nem érdekel a foci és a Liverpool fc-t egy tárgyként kezelné pedig mi nem vagyunk mtárgy...de én soha nem hagyom cserben ezt a klubbot!!!bármi történik vagy bárki veszi meg!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én sem örülök neki.... nem akarom, h felvásároljon egy gazdak pacák minket, akinek semmit nem jelent a klub, csak egy szórakozást, és nem érzi át az igazi jelentőségét annak, h e klub birtokosa...rühellem az a köcsög oroszt is, nem szeretném, ha belőlünk is olyan csapat lenne, mint a cselziből... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Nem tudom hallottatok-e róla, de úgy tűnik h nemsokára jön a "várvavárt" befektető. Állítólag egy dubai olajmilliárdos, a világ 5. leggazdagabb embere fektetne be, és úgy néz ki hogy Parrynek ez az ötlet tetszik (biztos kap egy szigetet dubai környékén) így nem kizárt hogy a chelsea nyomdokaiba lépünk. Így is elég szomorú a helyzet már, a sok divatszurkoló javában rombolja szét az Anfield atmoszféráját, még ez is, és félek h ezután már nem lesz visszaút, elözönlenek a pöcsfejek és egy igazi tucatklub leszünk. Lehet h túl sötéten látom a helyzetet, de szinte biztos vagyok abban h ez lesz ha jön ez az arab, és ettől nagyon félek.
Ti mit gondoltok erről? |
nekem is ez az aggodalmam...és én nagyon nem akarom, hogy a Chelsea nyomdokaiba lépjünk...inkább keveset lés ésszel kellene vásárolni...
bnemm mint a Chelsea aki mindenféle Sevát meg Ballakot meg 230 középpályást megvesz..és akkor nem játszatják Robbent...hát ....no komment,... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 7:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem valamelyik bulvár moslék álarab milliárdos firkásza szopatja Parryt... _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 6:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
én azt mondom h jól megvagyunk igy is...nem kellenek ide is iylken Abramovics féle köcsögök _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 06, 2006 12:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom hallottatok-e róla, de úgy tűnik h nemsokára jön a "várvavárt" befektető. Állítólag egy dubai olajmilliárdos, a világ 5. leggazdagabb embere fektetne be, és úgy néz ki hogy Parrynek ez az ötlet tetszik (biztos kap egy szigetet dubai környékén) így nem kizárt hogy a chelsea nyomdokaiba lépünk. Így is elég szomorú a helyzet már, a sok divatszurkoló javában rombolja szét az Anfield atmoszféráját, még ez is, és félek h ezután már nem lesz visszaút, elözönlenek a pöcsfejek és egy igazi tucatklub leszünk. Lehet h túl sötéten látom a helyzetet, de szinte biztos vagyok abban h ez lesz ha jön ez az arab, és ettől nagyon félek.
Ti mit gondoltok erről? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Csüt. Nov. 02, 2006 9:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem az első ötben még biztos benneleszünk mert azért idén is nyertünk két trófeát  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Nov. 02, 2006 8:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
A IFFHS szerint a kluvilágranglista 2005-ben:
1. Liverpool FC England/4 317
2. FC Internazionale Milano Italia/4 307
3. FC Bayern München Deutschland/4 281
4. Milan AC Italia/4 263
5. CSKA Moscow Russia/3 254
6. PSV Eindhoven Nederland/3 249
7. Olympique Lyonnais France/4 246
São Paulo FC Brasil/4 246
9. Arsenal FC London England/4 245
10. Manchester United FC England/4 240
11. Villarreal CF España/4 237
12. CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina/4 236
13. Chelsea FC London England/4 229
14. AZ Alkmaar Nederland/3 225
15. AS de Monaco France/4 221
16. Juventus FC Torino Italia/4 219
17. AJ Auxerroise France/4 209
18. FC Barcelona España/4 207
19. Shakhtjor Donetsk Ukraina/3 201,5
20. Real Betis Balompié España/4 195
21. AFC Ajax Amsterdam Nederland/3 193
22. Fluminense FC Rio de Janeiro Brasil/4 189
23. Cerro Porteño FBC Asunción Paraguay/3 187,5
24. CA Banfield Argentina/4 186
SV Werder Bremen Deutschland/4 186
CA River Plate Buenos Aires Argentina/4 186
Kiváncsi vagyok..h idén hanyadikok leszenünk(de sajnos sztem vidszaesünk ) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | Na...h legyen valami téma
mit gondoltok erről a megvesztegetési botráynról? |
Hát nem tudom rwk-nak mondtam h nem jó ötlet, de Kirky kényszerített minket... |
ez csak 3 év letöltendő 2-re felfügesztve jó magaviseletért felzve társadalmimunkát is vállalva valamelyik zsiros alapitványnál kurátorként és a befolyásos barátaidat felhasználva, miről is van szó???
amugy teli van a tököm már bulvár sajtóval, hogy a kémesdit játszanak és mindenféle sejknek kiadva magukat készátverés showt csinálnak...
inkább basztassák britny spriccet _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 8:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | ok...máskor vigyázok.....már azt hittem h bannolni akarsz |
Miből gondolod hogy nem?  |
hehe most kapásod volt  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 8:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | ok...máskor vigyázok.....már azt hittem h bannolni akarsz |
Miből gondolod hogy nem?  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Fowler13 írta: | | atez írta: | | Fowler13 írta: | Na...h legyen valami téma
mit gondoltok erről a megvesztegetési botráynról? |
Hát nem tudom rwk-nak mondtam h nem jó ötlet, de Kirky kényszerített minket... |
mire kényszeritett titeket? |
vesztegetésre...
Igazán odafigyeéhetnél a témára |
ok...máskor vigyázok.....már azt hittem h bannolni akarsz _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|