Tartalomjegyzék

Premier League 2005/2006
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Premier League
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy ha már a Dortmund-nál vagyunk(bár nm bizti h még mindig ott van -e) de Metzelder jó középső védő sztem... (én amúgy tökre bírom a Borussia Dortmund-ot, csak mostanában le vagyok maradva, hogy ott mi történik és a sport tv sem ad túl sok meccsüket Sad
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Hát jah, a Dudek - Sabrosa és egy kis pénz csere sztem meglesz... Nem hinném h Dudeket csak úgy odaadnánk... Amúg úgy hallottam nem esélytelen King megszerzése sem... Igazából eddig bejöttek Beni igazolásai szal én bízok ebben a Gonzalez srácban is...
Amúgy ez megint egy ilyen személyes ötlet, de pl. Rosicky-t szívesen megnézném Pool mezben... Very Happy

tényleg, rosicky, ő is fasza játékos, nem lenne hülyeség megvenni. King leigazolása pedig nagyon jól hangzik, jó lenne ha összejönne

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 1:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát jah, a Dudek - Sabrosa és egy kis pénz csere sztem meglesz... Nem hinném h Dudeket csak úgy odaadnánk... Amúg úgy hallottam nem esélytelen King megszerzése sem... Igazából eddig bejöttek Beni igazolásai szal én bízok ebben a Gonzalez srácban is...
Amúgy ez megint egy ilyen személyes ötlet, de pl. Rosicky-t szívesen megnézném Pool mezben... Very Happy
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 1:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Balu26 írta:
Szerintetek kit fog igazolni a liverpool a télen mert sambrosa nem jön úgy hallottam!!!vagy is ti kikről tudtok?
Everton-LIVERPOOL 1-3 JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csövi köszi előre is

háát, nem tudom, ha sabrosa nem jön az baj, jó lenne ha megszereznénk. Amugy még ugyis jön az a gonzalez de én még mindig tartom h ő nem egy olyan húdenagy igazolás, túl sokat várnak tőle. Gera kéne sztem, v Jenas, v Dyer, legalábbis jobboldalra, belső védőnek pedig Rigott, Anton Ferdinand, v Matthew Upson kéne, szerintem. Ha azt nézzük, h rafa hogy gondolja akor valszeg az lesz h Sabrosa jön dudekért cserébe, plusz zsetonért, belső védőnek meg rigottot nézte ki állítólag, a másik célpontja, az a vidics már a Manure-be ment, úgyhogy a belső védő posztja még nem teljesesn tiszta

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Balu26
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek kit fog igazolni a liverpool a télen mert sambrosa nem jön úgy hallottam!!!vagy is ti kikről tudtok?
Everton-LIVERPOOL 1-3 JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csövi köszi előre is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg hiányoznának a rivális elleni derbik ha kiesnének, de sztem attól azért messze állnak. Chelsea egyértelmű h nem bukott, az Arsenal úgy tűnik most harmatgyenge lett... Azért egy döntetlent kiharcolhattak volna.
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 10:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Hmm... még jó hogy említettétek a meccseket majdnem elfelejtettem az összefoglalót...

Sajnos nekem lett igazam amikor 2-0-ás kék győzelmet jósoltam, és bejött Sad

Mit szóltok az Everton mélyrepüléséhez???? Tavaly még majdnem elbuktuk a BL indulást miattuk, most meg sereghajtók... C'est la vie! Smile

én örülök neki, dec. 28.-án ugy lezuzzuk őket h nagyon, már várom azt a meccset Very Happy

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 8:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hmm... még jó hogy említettétek a meccseket majdnem elfelejtettem az összefoglalót...

Sajnos nekem lett igazam amikor 2-0-ás kék győzelmet jósoltam, és bejött Sad

Mit szóltok az Everton mélyrepüléséhez???? Tavaly még majdnem elbuktuk a BL indulást miattuk, most meg sereghajtók... C'est la vie! Smile
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Holnap lehet nekünk jól jönne ha Arsenal megverné a Chelsea-t és elindulnának a kék lefele a lejtőn. Aztán visszajövünk Japánból és évvégre már egész közel lehetünk abrapapa team-hez.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A bajnokság még nagyon hosszú ... Smile Remélem hnap a kékek keszenvednek egy xet az vörösördögöknél... (persze ha jól láttam a sorsolást) Mi megnint nyertünk, a Chelsea 1-gyel mi 3-mal vertük a Wigan-t, jelent ez valamit?
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 7:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

87norbi87 írta:
Hát nem tom hogy ki hogy van vele de a harmadik helyről a szezon elején még talán nem is "álmodozhattunk".Ebből és a BL döntőből is látszik hogy egy gyenge kezdés nem befojásolja a csapat további teljesítményét.Ez az amit nagyon becsülök a Liverpoolban.GO REDS.Hajrá LIVERPOOL

nem mondasz hülyeséget, de azért a harmadik helyre nagyon is volt esélyünk, és most még több van. De még Bob Paisley mondta annó, h itt Liverpoolban a második hely nem ér szart se, tehát meg van a cél, mégha nem is lesz könnyű elérni. De az tény h a Poolt sose szabad leírni, ebbe a hibába esett tavaly a Juve, a busea, és a milan is

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
87norbi87
Stylefan

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 09, 2005 6:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem tom hogy ki hogy van vele de a harmadik helyről a szezon elején még talán nem is "álmodozhattunk".Ebből és a BL döntőből is látszik hogy egy gyenge kezdés nem befojásolja a csapat további teljesítményét.Ez az amit nagyon becsülök a Liverpoolban.GO REDS.Hajrá LIVERPOOL
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bídzsé írta:
Az idén, a látszat ellenére nem olyan meggyőző a cselszki. Fognak ők még botlani, akár a kicsiknél. Mi sokkal jobbak vagyunk (legalábbis eredményesebbek) mint tavaly. Ha a rangadókat hoznánk, bármi lehetne!

nem az a lényeg h nem meggyőző, hanem már ki lehet ismerni a taktikájukat, egy jól megszervezett védelem jól le tudja fogni drogbát, és ha a széeleket sikerül légmentesen lezárni akkor nem tudnak mit kezdeni, max lampard átlövései maradnak, de minden nem mehet be. Csakhogy ezt megcsinálni kurva nehéz, ezért is botlott még mindig nagyon keveset a Chelsea, de én ugy érzem h mi képesek lehetünk arra h legyőzzük őket, minden a védelmen múlik

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 11:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az idén, a látszat ellenére nem olyan meggyőző a cselszki. Fognak ők még botlani, akár a kicsiknél. Mi sokkal jobbak vagyunk (legalábbis eredményesebbek) mint tavaly. Ha a rangadókat hoznánk, bármi lehetne!
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 04, 2005 10:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, ha a rangadókat is hozzuk akkor minden lehetséges... Főleg ha a többi rangadó mondjuk mind döntetlen...
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Premier League Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.