| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Dec. 16, 2005 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jah, és ha jól tudom akkor 4-0 lett Elképesztő ez a Wigan... épphogy kikap a chelsea-től, utána meg beleszalad egy négyesbe a manutd-től... pedig nagy szolgálatot tettek volna ha mondjuk mind a két meccs x ... Hát ez van de szégényeknek még a sorsolásuk is durva. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Dec. 15, 2005 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | Jah, legalább a BL-T
na nem.. de azért egy FA-kupában jó lenne minél tovább maradni. |
Nem lehetetlen, az F.A. kupa simán meglehet, bár én félek a Luton Towntól, jobb lett volna inkább az Arsenal, v a MU, ellenük talán több esélyünk lenne  |
bociefcé nyert a wigan ellen, ezzel ők a másodikak. De mi majd hozzuk halasztott meccseinket:) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 14, 2005 9:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Jah, legalább a BL-T
na nem.. de azért egy FA-kupában jó lenne minél tovább maradni. |
Nem lehetetlen, az F.A. kupa simán meglehet, bár én félek a Luton Towntól, jobb lett volna inkább az Arsenal, v a MU, ellenük talán több esélyünk lenne  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Dec. 14, 2005 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah, legalább a BL-T
na nem.. de azért egy FA-kupában jó lenne minél tovább maradni. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 14, 2005 12:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | morti írta: | Gerrard a csapat motorja, nélküle 100szorta nehezebb lenne...Én azt mondom, hogy idén talán megérdemelte volna az Aranylabdát...Ronaldinho, Lampard és Gerrard egy szinten játszottak, de én mégis a Gerrardnak adtam volna...  |
Nagyon remélem, hogy sikeres szezonunk lesz (hiszen egyelőre még bármi lehet belőle), és jövőre ő kapja már meg. |
tuti ő kapja, kizárt h ronaldinho megint megszerezze, Lampard meg túlságosan balfasz hozzá. Csak minden menjen a rendes kerékvágásban, Stevie maradjon itt, hozza az eddigi játékát, nyerjünk vmi trófeát (a klub vb-n kivül), és meglesz. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Gerrard a csapat motorja, nélküle 100szorta nehezebb lenne...Én azt mondom, hogy idén talán megérdemelte volna az Aranylabdát...Ronaldinho, Lampard és Gerrard egy szinten játszottak, de én mégis a Gerrardnak adtam volna...  |
Nagyon remélem, hogy sikeres szezonunk lesz (hiszen egyelőre még bármi lehet belőle), és jövőre ő kapja már meg. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gerrard a csapat motorja, nélküle 100szorta nehezebb lenne...Én azt mondom, hogy idén talán megérdemelte volna az Aranylabdát...Ronaldinho, Lampard és Gerrard egy szinten játszottak, de én mégis a Gerrardnak adtam volna...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kisowen Stylefan
Csatlakozott: 2005.12.04. Vasárnap 18:19 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Kedd. Dec. 13, 2005 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!!!!!!!!!!!!!! Itt is!!!!!!!!!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Kedd. Dec. 06, 2005 2:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia KISOWEN!!!!!!!!!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 3:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| SZerintem, Gerrard helyezése az aranylabda szavazáson reális, lehet ,hogy Lampardnál jbb játékos, de itt az döntött, hogy év közben a csapata mit ért el, és valljuk, meg,Lampard és társai többre vitték ezúttal, még akkor is, ha a LIverpool megnyerte a bl-t!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | Kirky írta: | Azt értem, hogy egy csapatot hogy és miért lehet kedvelni... Azt is tudom ,hogy lehet valakit utálni a tettei miatt, de én személy szerint nem utálom Lampardot azért mert nem a poolban játszik... Azzal egyet értek, hogy Gerrard jobb nála, sztem ez nem is kérdés, számomra is meglepő volt h Gerrard Lampard mögé szorult, de ha utálom attól még nekem nem lsz jobb... És mivel ő is angol ezért nem tudom utálni Murinnnyót annál inkább  |
Csakhogy én nem azért utálom Lampardot mert a cselziben játszik. Amugy is az utóbbi időben nagy lett a pofája, és nekem az se túl szimpatikus, h West Ham nevelésként csókolgatja a Chelsea címert, miközben simán átment volna a MU-hoz, ha abri nem duplázza meg a fizetését. Tehát egy gerinctelen aljas féreg, és mégegyszer mondanám h az egész családja West Ham drukker, ő meg ezalatt bizonygatja h mennyire imádja a Chelsea-t. Ergo egy kibaszott zsoldos, és az olyanokat gyűlölöm, sajnálom, de ez van. Most jöhecc azzal h sok ilyen van a világon, de ennyire átlátszóan azért senkinek sincs pofája ezt ennyire nyiltan vállalni. de ez az én véleményem, remélem senkit se bántottam meg vele, mert nem szándékoztam |
Ráadásul az apja ízig-vérig a "kalapácsosok" híve volt.
Az pedig köztudott, hogy a Chelsea mekkora riválisa a West Hamnek.
Volt is botrány, mikor eligazolt.
s azt hiszem, nyugodt szívvel eligazol a nyáron, ha akkora ajánlatot kap. |
Pontosan, ugyhogy ezzel zárjuk is le a Lampard ügyet, kár időt pazarolni rá _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Kirky írta: | Azt értem, hogy egy csapatot hogy és miért lehet kedvelni... Azt is tudom ,hogy lehet valakit utálni a tettei miatt, de én személy szerint nem utálom Lampardot azért mert nem a poolban játszik... Azzal egyet értek, hogy Gerrard jobb nála, sztem ez nem is kérdés, számomra is meglepő volt h Gerrard Lampard mögé szorult, de ha utálom attól még nekem nem lsz jobb... És mivel ő is angol ezért nem tudom utálni Murinnnyót annál inkább  |
Csakhogy én nem azért utálom Lampardot mert a cselziben játszik. Amugy is az utóbbi időben nagy lett a pofája, és nekem az se túl szimpatikus, h West Ham nevelésként csókolgatja a Chelsea címert, miközben simán átment volna a MU-hoz, ha abri nem duplázza meg a fizetését. Tehát egy gerinctelen aljas féreg, és mégegyszer mondanám h az egész családja West Ham drukker, ő meg ezalatt bizonygatja h mennyire imádja a Chelsea-t. Ergo egy kibaszott zsoldos, és az olyanokat gyűlölöm, sajnálom, de ez van. Most jöhecc azzal h sok ilyen van a világon, de ennyire átlátszóan azért senkinek sincs pofája ezt ennyire nyiltan vállalni. de ez az én véleményem, remélem senkit se bántottam meg vele, mert nem szándékoztam |
Ráadásul az apja ízig-vérig a "kalapácsosok" híve volt.
Az pedig köztudott, hogy a Chelsea mekkora riválisa a West Hamnek.
Volt is botrány, mikor eligazolt.
s azt hiszem, nyugodt szívvel eligazol a nyáron, ha akkora ajánlatot kap. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát remélem Kirkland beverekedi magát anglia kezdőcsapatába... MEgérdemelné. Amúgy meg az íreknek én is szurkoltam, akkoriban nagy Robbie Keane és MAtt Holland fan lettem(persze a Liverpool után) Elég gáz de egy nevet sem tudnék mondani a Wigan játékosai közül  |
én tudok párat, de végülis tökmindegy. Kirkland pedig sajnos azért nem fog a kezdőbe kerülni mert folyton sérült, és ezért vérzik a szívem, mert egy nagyon tehetséges, és nagyon szimpatikus srác, de annyira porcelánból van mindene, h nem lesz soha világklasszis kapus. De inkább ne legyen igazam _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát remélem Kirkland beverekedi magát anglia kezdőcsapatába... MEgérdemelné. Amúgy meg az íreknek én is szurkoltam, akkoriban nagy Robbie Keane és MAtt Holland fan lettem(persze a Liverpool után) Elég gáz de egy nevet sem tudnék mondani a Wigan játékosai közül  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát igen a világ és európa versenyek... Emléxem mikor Seaman félpályáról "benyelt" gólja miatt nem nyertük meg 2002-ben... Azért azt még blöki a kiskutya is kifejelte vna Utána már nem állították volna meg azt az angol válogatottat. EB-n sem volt szerencséjük, szóval itt az ideje! |
na ja, kár h a britek közül már csak ők vannak, de mindegy is, hajrá anglia. Monnyuk azért örültem volna még írországnak, a multkori vébén kurva jól tolták _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|